- 5 Mart 2012
- 162
- 192
Amin inşallah cnm Allah razı olsunİnşallah canim isteyen herkese...AMİN :) bir sey kalmamiş inşallah seninde güzel haberlerini duyarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnm Allah razı olsunİnşallah canim isteyen herkese...AMİN :) bir sey kalmamiş inşallah seninde güzel haberlerini duyarız
Ya öyle oluyor insan, ben de deliksiz uyuyamıyorum bu gece 2-3 kere uyandım sonra uyuyamadım nedense Hepimizin dengesi bozuluyor bugün 4. GünümüzHedefim her gün yapmak bakalim psikolojim dayanicak mi canim iyice dengem bozuldu valla
Bişey hissetmemen normal. Ben de genelde bişi hissetmiyorum. Test günü yaklaştıkça da stresimiz artıyor sankiBenim hiç belirtim yok bugün 6. Gün. Hiçbirşey hissetmiyorum. Sadece yatarken kasıklarda bir his var o da yattığım için geriliyor sanırım. Benimkisi negatif sanki kızlar
Evet beklemek çok yoruyor strese girdim kan testini görmeden rahatlamayacağım. İnşallah pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırızBişey hissetmemen normal. Ben de genelde bişi hissetmiyorum. Test günü yaklaştıkça da stresimiz artıyor sanki
Yaa bende öyleYookk canim bazen diyorum koymadilar herhalde embriyo bana
Adet gününüz ne zaman daha yeniyse cikmayabilir normal test yaptıysanız çıkmama ihtimali yüksek şimdiden strese sokmayın kendinizi hayırlısı olsun insAllahKizlar transferin 8.gunundeyim test yaptim ama yok olsa çıkardı cikmiyor sanirim adet olucam snacilarimda var cok üzgünüm. 3.gun embriyo transferi yapildi bu arada olsa cikardi
Valla benim testim pozitifi ama kan sonucu hala cikmadi yarin adet gunum ama boyle sanki karnım adet olacakmisim gibi değişik ya anlamiyorumKizlar transferin 8.gunundeyim test yaptim ama yok olsa çıkardı cikmiyor sanirim adet olucam snacilarimda var cok üzgünüm. 3.gun embriyo transferi yapildi bu arada olsa cikardi
Belli olmaz canim bazen gec tutunmada olabiliyor 10.gun yao birdeKizlar transferin 8.gunundeyim test yaptim ama yok olsa çıkardı cikmiyor sanirim adet olucam snacilarimda var cok üzgünüm. 3.gun embriyo transferi yapildi bu arada olsa cikardi
Bak şimdi çok erken yapmışsın 3.gün içerde 2 gün sonra 5.gün oluyo yani 5 gün embriyosu daha 6 günde çıkmaz kiKizlar transferin 8.gunundeyim test yaptim ama yok olsa çıkardı cikmiyor sanirim adet olucam snacilarimda var cok üzgünüm. 3.gun embriyo transferi yapildi bu arada olsa cikardi
Hangi marka bu test acaba? Transfer günü sayılmıyor siz 7. GündesinizBenim de transfer gününü sayarsak 8.günüm 5.gün embriyosuydu maalesef hayalet çizgi bile çıkmadı
Hemen cikmayadabilir moral bozmayin 3 gun sonra yine dernersinzBenim de transfer gününü sayarsak 8.günüm 5.gün embriyosuydu maalesef hayalet çizgi bile çıkmadı
Prodoktor testin markasıHangi marka bu test acaba? Transfer günü sayılmıyor siz 7. Gündesiniz
Moralim bozuldu zaten dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum 10.gün kan verene kadar bekleyeceğimHemen cikmayadabilir moral bozmayin 3 gun sonra yine dernersinz
Aynen kan ver canım daha kesin sonuc olur inşallah pozitiftir ama negatifte olsa pes etme insan üzülüyor tabi ama bi sure sonra tekrar deneyince yeni bi heyecan kaplıyor insani ilk denemeniz miydi?Moralim bozuldu zaten dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum 10.gün kan verene kadar bekleyeceğim
Benimde düşük çıkmıştı canim ama bisey dememislerdi ne acaba bu testKızlar günaydın tranfer öncesi doktorumun benden istediği birkaç test vardı. Bu şekilde çıkmış sorun olurmu bu ya doktorada sordum cevap bekliyırum
Tiroidle ilgili birşey tsh güzel çıkmış ama t4 yüksek çıkmış. Umarım tranferi iptal ettircek birşey değildirBenimde düşük çıkmıştı canim ama bisey dememislerdi ne acaba bu test
Ama benim sınırı 0.93 diye baslatmislar canim benimkide 0.88 çıkmış ilk transferimde bakilmisti benim normal kabul etmislerki bisey demediler bu troid calisma hiziymis nettem baktimda seninkide cok yüksek degil sorun olacağını sanmiyorumKızlar günaydın tranfer öncesi doktorumun benden istediği birkaç test vardı. Bu şekilde çıkmış sorun olurmu bu ya doktorada sordum cevap bekliyırum