Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim😕

Eklentiler

• 20221008_132225.jpg
    20221008_132225.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim😕
E bu pozitif olduğunu bağırıyor ☺️
Kaçıncı günün transferden sonra hayırlı olsun 😍

Şimdi tekrar atarken farkettim benim yaptığım teste sanki çizgi çok geri de çıkmış testin bozuk olma ihtimali var mı acaba

Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle ❤️🙏

Bak şimdi çok erken yapmışsın 3.gün içerde 2 gün sonra 5.gün oluyo yani 5 gün embriyosu daha 6 günde çıkmaz ki
Benim ilk transferim 5.gun embriyosuydu 4. Gun cikmisti idrar testinde. Simdi kizim 5 yasinda🙏🥰 bilmiyorum keske bir muzice olsa ama umudumu yitirdim😭

Şimdi tekrar atarken farkettim benim yaptığım teste sanki çizgi çok geri de çıkmış testin bozuk olma ihtimali var mı acaba
Yok canım içerisindeki cubuk kaymıştır. Bence yarın tekrarla henüz üzülmek için erken pozitife dönebilir

Adet gününüz ne zaman daha yeniyse cikmayabilir normal test yaptıysanız çıkmama ihtimali yüksek şimdiden strese sokmayın kendinizi hayırlısı olsun insAllah
Adet günüm normalde 16 ekim ama ben yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorum. Yumurtalarim 27 sinde toplandi on gore hesap edersek pazartesi ya da sali gunu regl gunum. Doger yum toplama isleminden sonra 13. Gunde olmuştum yine oyle olur sanirim tabi insallah olmaz 😂

Valla benim testim pozitifi ama kan sonucu hala cikmadi yarin adet gunum ama boyle sanki karnım adet olacakmisim gibi değişik ya anlamiyorum
Benim ilk hamileliğim de oyleydi nerde oldum olacak diye diken üstündeydim ne zamanki qdet günü geçiyor adet sancıları da bitiyor. Merk etmeyin adet olmucaksiniz🙏

Canim korkunu anliyorum bu sancılar cok normal yerlesme sancısı adet sancilari gibi gelio gidiyor siddetli.. içini ferah tut. Testinde.koyulasmis masallah endise etme🥰

Kızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Tebrik ederm kaçıncı gün değeri oluyor bu? Maşallah 🧿 inşallah katlanarak devam eder

Benim ilk transferim 5.gun embriyosuydu 4. Gun cikmisti idrar testinde. Simdi kizim 5 yasinda🙏🥰 bilmiyorum keske bir muzice olsa ama umudumu yitirdim😭
4. Gün nasıl öğrendin hangi testi yaptın? Markası neydi benim de bugün 4. Gün oluyor 😅 hiç 4. Gün öğrenen duymamıştım çok şaşırdım

4. Gün nasıl öğrendin hangi testi yaptın? Markası neydi benim de bugün 4. Gün oluyor 😅 hiç 4. Gün öğrenen duymamıştım çok şaşırdım
Laboquick diye normal bir test erken gebelik degil. Erken gebelik testleri para tuzagi normal testlerde varsa direk çıkarıyor tercümeyle sabit😂 sen yapma yine de bekle😍

Transferin üzerinden kaç gün geçti. Çok normal bu ağrılar da bebek yerleşiyor
Transferle birlikte 12.gün 27 eylül de transfer oldum ya be ne biliyim çok değişik duygular içindeyim tuttu mu tuttmadi mi poztif mi oldu deger veriyorsun artti mi artmadi mi her seyi stres valla😅

X