Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hastaneye giderken çok zorlandım ben de kimse bilmiyor sürekli yalanlar yalanlar.. biri bilirse sorarsa bana stres olurum diye korktum açıkçası

Aynn yüksek ihtimalle işte insan dayanamiyo yapmak istiyo bakalım nasip bnm başka umdiim yok sadcee karnımdaki geride başka embriyom yok inşallah tutar
Tutar inşallah canım ama böyle her gun test yaparak kendini strese sokma bence cunku testi yapabilmek ayri bide testten sonra ayri bir strese giriyor insan sana tavsiyem test gününü bekle canım sonucu bi kere al tam al

Tutar inşallah canım ama böyle her gun test yaparak kendini strese sokma bence cunku testi yapabilmek ayri bide testten sonra ayri bir strese giriyor insan sana tavsiyem test gününü bekle canım sonucu bi kere al tam al
Haklısın ins bekleyebilirsem cuma gününe kadar yapmicam inşallah

Bende heyecanla pazartesi gününü bekliyorum transfer için mübarek gece dualarıniza talibim rabbim hepimize yaşatsın evlat duygusunu inşallah

Ne güzel ya pozitif cikmis mahsallah insallah hamilesindir hayatım benim dondurulmus 5. Gün embriyosuydu hayalet cizgi bile yok suan maalesef cok erken tabi

Benim hiç belirtim yok bugün 6. Gün. Hiçbirşey hissetmiyorum. Sadece yatarken kasıklarda bir his var o da yattığım için geriliyor sanırım. Benimkisi negatif sanki kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…