Aynı gün olduk sanırım 4 ekim salı günü, hakkımızda hayırlısı olsun emeklerimize değsin inşallahİnsallah yaa Allahım hrpimize o günleri göstersin biz sanki aynı gün transfer olmuştk demi yoksa siz dahamı önceydi
Hastaneye giderken çok zorlandım ben de kimse bilmiyor sürekli yalanlar yalanlar.. biri bilirse sorarsa bana stres olurum diye korktum açıkçasıGuya bende kimseye solemicektim ama annem bilsin dua etsin die ona dedim sonra kayinvalidemde bilsin bi de maddi olarak kulfetli olunca kayinpederim sagolsun destek cikiyor..sonra surekli hastaneye gidip geldigim icin arkadaslar sordu hayirdir die onlarafa dedim bole bole yayildi herkes biliyor
İnşallah güzel sonuçlar alırız Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAyyyy şimdi heyecanlandım işte
Tutar inşallah canım ama böyle her gun test yaparak kendini strese sokma bence cunku testi yapabilmek ayri bide testten sonra ayri bir strese giriyor insan sana tavsiyem test gününü bekle canım sonucu bi kere al tam alAynn yüksek ihtimalle işte insan dayanamiyo yapmak istiyo bakalım nasip bnm başka umdiim yok sadcee karnımdaki geride başka embriyom yok inşallah tutar
İnşallah güzel sonuçlar alırız Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAyyyy şimdi heyecanlandım işte
Nasıl geçtiBenimki de bugün hayirlisi insallah
Haklısın ins bekleyebilirsem cuma gününe kadar yapmicam inşallahTutar inşallah canım ama böyle her gun test yaparak kendini strese sokma bence cunku testi yapabilmek ayri bide testten sonra ayri bir strese giriyor insan sana tavsiyem test gününü bekle canım sonucu bi kere al tam al
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınHaklısın ins bekleyebilirsem cuma gününe kadar yapmicam inşallah
İnsallh bakalım bugün bol bol dua ettim herkese kandil ya bugün ins dualarımız kabul olurHakkinda hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah canımİnsallh bakalım bugün bol bol dua ettim herkese kandil ya bugün ins dualarımız kabul olur
Hayırlı haberlerle inşallahMerhaba arkadaşlar dün ikinci transferimi oldum 5 gün embriyosu 4bb kalite umarım bu sefer güzel sonuç alırım. (Alırız)
Hayırlısıyla pozitif görürsünüz insallahMerhaba arkadaşlar dün ikinci transferimi oldum 5 gün embriyosu 4bb kalite umarım bu sefer güzel sonuç alırım. (Alırız)
Ne güzel ya pozitif cikmis mahsallah insallah hamilesindir hayatım benim dondurulmus 5. Gün embriyosuydu hayalet cizgi bile yok suan maalesef cok erken tabiMerhaba bende senin gibi aynı gün transfer ve test tarimizde aynı bnmde taze 3.gjn embriyo transferi oldu ve bende senin gibi dayanamayıp evde fazla test var diye öylesine test yapayım dedim ve sonuç atıyorum... Senin mesajı görünce umitlendim açıkçası
Hedefim her gün yapmak bakalim psikolojim dayanicak mi canim iyice dengem bozuldu vallaValla yüzümü güldürdün5. Gün başlasaydın henüz rekoru kıramadın evde test varsa her gün yap gitsin
Yookk canim bazen diyorum koymadilar herhalde embriyo banaVarmı belirti falan
Çok tesekur ederimHayırlı haberlerle inşallah
İnşallah canim isteyen herkese...AMİN :) bir sey kalmamiş inşallah seninde güzel haberlerini duyarızBende heyecanla pazartesi gününü bekliyorum transfer için mübarek gece dualarıniza talibim rabbim hepimize yaşatsın evlat duygusunu inşallah