Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kan tahlili ya düşük yada yüksek çıksaydı doğrudan sağlıksız gebelik diyebilirdi dr ama kan tahlilin haftaya uygun çıkması iyi düşündürüyor

Bakalim kackese gorucez
Merhaba degerlerimiz benzer bizim. 10 gun 608, 14 gun 3430, 15 gun 8630 çikti. 15 gun keseyi gorduk şukur. Bir taneydi. Ama fazla artiyor hcg. Daha once normal yolla ikizlere hamile kaldim. Ondaki hcg bundan daha azdi. Sizin de buyuk ihtimalle ikiz. Benimki neden bu kadar fazla artti hemde 15ci gun iki katdan da fazla artti

Msaala

Maşaallah değerleriniz baya güzel
Benim 14.gun daha 340 falan
Değer 2 katına cikiyor ama
Kese için haftaya saki dediler ama sizin 8binkerde görünmüş acaba görebilecek miyiz biz düşük degerle

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Cok uzuldum, ne diyecegimi bilemedim. Cok gecmis olsun.
Çok sağolun Soranlar olmuş, 6. haftada keseyi görmüştük ve embryo yavaş gelişiyordu, sonraki hafta kalp atışı vardı ama büyümesi hala yavaştı. 8.hafta epey büyümüştü ama kalp atışı durmuştu. Ya ilaç verelim düşüğü tetikleyelim, ya da kürtaj ile alalım dediler. Ben ilacı tercih ettim. Yoğun kanama ve sancı yapıyor (regl gibi). Çok huzunleniyor insan Doktor, genetik olarak sağlıklı bir bebek olmadığı için düştüğünü söyledi. Benim beslenmem veya yaptıklarımla hiçbir alakası yokmuş, tamamen yumurta ve spermden gelen kromozomlarin nasıl dağıldığı ile ilgili dedi. Yani tamamen şans. Allah hepimize şans versin kızlar. ne kadar iğne olsak da, tüm tedavi sürecine uysak da, bazı şeyler gerçekten elimizde değil.

Msaala

Maşaallah değerleriniz baya güzel
Benim 14.gun daha 340 falan
Değer 2 katına cikiyor ama
Kese için haftaya saki dediler ama sizin 8binkerde görünmüş acaba görebilecek miyiz biz düşük degerle
Daha once de ultrasonda baktirsaydim gorecekdik. doktorum sonraki haftaya randevu verdi ben dayanamadim kendim başka yerde ultrasonda baktirdim. 1500u geçince rahat gorulur. Sizin degerleriniz de çok guzel. Onemli olan artmasi. Hayirli olsun

Doktor da önemli olan artış dedi. Kese 1500 lerde görünüyorsa iyi o zaman ya
Ben ona endişe etmiştim

Maşallah

Kızlar pazartesi kanamam oldu sonra kesildi bugün yine oldu leke ile kanama arası yine kesildi endiselenmiyor değilim tüp bebek doktoru ile devam ediyorum 25 inde çağırdı acaba bu arada baska bi doktora daha görünsem mi sanki tüp bebek doktorlarida biraz rahat oluyor

Eğer kürtaj olsaydın genetik olarak incelenirdi ve sonrası sürecte önlem alırdin rabbim bidaha göstermesin

Keseleri gordm bgn cnm

Üzülme kuzum Rabbim bir kapıyı kapatıyorsa daha güzelini açar . İlk düşüğümde bende üzülmüştüm doktorum şanslı kısımdasın bence üzülme çünkü kadın vücudu aslında çok akıllıdır sağlıksız gördüğü şeyi tutmaz ya daha ilerleseydi ve sağlıksız olduğunu öğrenseydin daha çok üzülürdün bak vücudun erkenden reddetmiş demişti ilk başlarda bu söylediklerinin hiç bir önemi yoktu acım çoktu ama sonra Rabbime sığındım vardır bir bildiği dedim . Biraz toparlan, kendini dinle, kafanı dağıt ve ayağa kalk yolumuz daha çok uzun

Kızlar dün kontrolüm vardı 7+5 ile uyumluymuş. Cumartesi günü kanamam olmustu ve acile gitmiştim ama herhangi bir kanama alanım ve bir sorun yoktu ama dün kanama alanı görüldü proluton depot kalçadan hergün vurul dedi , coraspin zaten kesilmişti hatta birkaç gündür clexanda kesilmişti ama pıhtılaşma olmasın diye clexan tekrar başla dedi, dinlen isterse işe gitme dedi ama zaten ben masa başı ve çok rahat çalışıyorum . Bebek gelişimi , kalp sesi , kesesi herşey yolunda ama bu kanama alanları olabiliyormuş başka arkadaslarımda da olmuştu bence geçip gidecek içim ferah nedense bende durumlar böyle

Ne kadar güzel yazmışsınız, teşekkür ederim.

Kızlar T tomris2020 E eoe16 G gokcegkcgokce sizler doktora gittiniz mi? Hafta birsey söyledi mi? Nasılsınız?
selaaam! ben çok yorgun ve uykuluyum ama onun dışında her şey normal, yolunda çok şükür doktora gittim pazartesi günü ve keseyi gördüm karnımdan ultrason ile muayene etti. her şey çok yolunda görünüyor dedi, kesenin boyu 1 cm. hala ilaçlarımı kullanıyorum. inşallah kalp atımına 26'sı (sonraki cumartesi) gideceğim, inşallah iyi olur her şey ve yolunda gider Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…