- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 32
Maşallah maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucakladığın günleri de göstersinGeldim canım çok şükürkeseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Maşallah canım gayet güzel artmış daha ne olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKızlar benimde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 14.gun yapmadım ama 16.gun 1278 sizce değerler güzel artmismi 12.gun ve 16.gun arası icin
Ay aminn ya hepimizin insallahMaşallah canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin rabbim inş
Cok teşekkür ederimMasallah saglikla artsin
Çok teşekkürler canm benim aminnnMaşallah canım gayet güzel artmış daha ne olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
AmiiiinnnnMaşallah maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucakladığın günleri de göstersinyavrum rahim büyüyor zaten solu sağı kalmıyor fıngır fıngır dönüyorlar zamanla . Bence hiçbir sorun yaratmaz allahın izniyle . Benim üçüzlerde kız en soldaydı, erkekler sağdaydı ama çok ta sağlıklılardı. İçin rahat olsun
Senden de Allah razı olsun kuzum ne demekAmiiiinnnn
Ay içimi rahatlattın Allah razı olsun canım
İnşallah kuzum ya
Çok şükür 9. Günde 109 çıktı 2 kat artmış , doktor yarın bir daha kan istedi.Canım senin sonucun ne oldu inşallah hayırlı haberler verirsin.ayliss sende bugün kese için gideceksin sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayirli olsun insallahHerkese mrb 28 ekim 5.gün embriyosu iyi kalitede ilk deneme embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 5.gun kan testi yaptım 12.5 çıktı.
7.gun kan testi 48.7
Tedavi olduğum yere söyledim hamilesin dediler halen inanamiyorun 12. Gün testi ve keseyi görmeden tamam diyemiyorum.insallah bundan sonrası güzel gider. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin saglicakla
:) Evet adım adım ilerlesinde inşallah çok heyecanlı bir durum panikatak oldum iyiceHayirli olsun insallahVallaha keseyi görünce de kalbi duyalim diyorsun sonradan da yok 12. hafta gecsin vs vs
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de 28 ekim transfer yapıldı. Dayanamayığ 7. Gün 51 ; 9uncu gün 109 çıktı yarın bir daha kan testi istedi doktorum. Acaba ikiz gebelik ihtimali olur mu tahminler varsa alırım :)Herkese mrb 28 ekim 5.gün embriyosu iyi kalitede ilk deneme embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 5.gun kan testi yaptım 12.5 çıktı.
7.gun kan testi 48.7
Tedavi olduğum yere söyledim hamilesin dediler halen inanamiyorun 12. Gün testi ve keseyi görmeden tamam diyemiyorum.insallah bundan sonrası güzel gider. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin saglicakla
Kızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Silik bir çizgi gözüküyor ; yarın bir kan testi yaptır , şuana kadar yalnıza idarda baktıysan bazen geç tutunabiliyor kan en garantisi ccanım hiç belli olmuyor bu işler .Kızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Canm sanki çizgiler yanlış yerde ya bozuktur yada geç tutunma olmuştur kan testini yenilemekte fayda var yada başka bı ıdrar testi daha yapKızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Ayyyy keşke bıraktırmasaymış ilaçları içim bir hoş oldu inşallah yaKızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Hep kan testi yaptırdım ben canim doktorda ondan biriktirdi diye dusunuyorum.Silik bir çizgi gözüküyor ; yarın bir kan testi yaptır , şuana kadar yalnıza idarda baktıysan bazen geç tutunabiliyor kan en garantisi ccanım hiç belli olmuyor bu işler .