Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Geldim canım çok şükür keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Maşallah maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin yavrum rahim büyüyor zaten solu sağı kalmıyor fıngır fıngır dönüyorlar zamanla . Bence hiçbir sorun yaratmaz allahın izniyle . Benim üçüzlerde kız en soldaydı, erkekler sağdaydı ama çok ta sağlıklılardı. İçin rahat olsun

Amiiiinnnn
Ay içimi rahatlattın Allah razı olsun canım
İnşallah kuzum ya

Herkese mrb 28 ekim 5.gün embriyosu iyi kalitede ilk deneme embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 5.gun kan testi yaptım 12.5 çıktı.
7.gun kan testi 48.7
Tedavi olduğum yere söyledim hamilesin dediler halen inanamiyorun 12. Gün testi ve keseyi görmeden tamam diyemiyorum.insallah bundan sonrası güzel gider. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin saglicakla

Hayirli olsun insallah Vallaha keseyi görünce de kalbi duyalim diyorsun sonradan da yok 12. hafta gecsin vs vs

Merhabaa kızlar tedaviden sonra negatiftim biliyorsunuz ve test gününün ertesi günü adet oldum 12. Günüm hala damla damla geliyor bu normalmi yaaa neden hala kesilmedi normalde benim 4 günde biter bu sefer 4 gün yoğun grldi sonrasındaki 4 gün pembe su gibi damla damla geldi daha sonraki 4 gündede bildiğin kara kan yine damla damla gekiyor günlük pedi kirletiyor sadece böyle birşey yaşayan varmı

Kızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de 28 ekim transfer yapıldı. Dayanamayığ 7. Gün 51 ; 9uncu gün 109 çıktı yarın bir daha kan testi istedi doktorum. Acaba ikiz gebelik ihtimali olur mu tahminler varsa alırım :)

Silik bir çizgi gözüküyor ; yarın bir kan testi yaptır , şuana kadar yalnıza idarda baktıysan bazen geç tutunabiliyor kan en garantisi ccanım hiç belli olmuyor bu işler .

Canm sanki çizgiler yanlış yerde ya bozuktur yada geç tutunma olmuştur kan testini yenilemekte fayda var yada başka bı ıdrar testi daha yap

Ayyyy keşke bıraktırmasaymış ilaçları içim bir hoş oldu inşallah ya

Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim kese görmeye tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim fakat mesafeden dolayı evime yakın sürekli takibinde olacağım bir doktor arayışındayım . Sizler neler yaptınız ne tavsiye edersiniz bu arada rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…