- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 32
Çok teşekkür ederim amin rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de yarın kese için gidicem resmen 10 gündür zaman geçmiyor inşallah sorunsuzca kese oluşmuştur çok heyecanlı işler ya
Senden Bi ikiz üçüz haberi bekliyorum cnm benbende cumartesi gidicem kese için. sanırım kalp atışına kadar içim rahat etmeyecek :) hep bir korku
Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşEvet benim lekelenmem devam ediyor. lekelenmeden korktugum icin doktorum bugun de verin isterseniz en azindan artan bir davranista mi onu gorursunuz dedi. Tam su anda cikti sonucum, dun 24 dü, bugun 60insallah boyle devam eder. Siz verecek misiniz?
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş7. Gün 60
10. Gün 181
12. Gün 490
MaşallahKızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız
Ay ben de çok merak ettim cnm net bir şekilde belli olur bugün bence mutlaka yap , 5. Günü yapmamış olsan bekle derdim de bence şu an yapmalısınİdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)
Ya kızlar işler bugun çok yoğundu gidemedim simdi evde idrar yaptım onda hiç bir şey yok. İkna edebilirsem eşimi kana gidicem 7.gun bitti sayılır artık varsa çıkar diye düşünüyorum.Ay ben de çok merak ettim cnm net bir şekilde belli olur bugün bence mutlaka yap , 5. Günü yapmamış olsan bekle derdim de bence şu an yapmalısın
Bende 29 ekim transferi bel ve sırt ağrım vardı düne kdr bugün sabah kalktığımdan beri midem allak bullak tabi bunlar yüzde 50 şerlik dilimin hangi tarafına işaret bilemiorumMerhaba hanımlar, ben de 28 ekimde transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok ara ara çok hafif kasık ağrım oluyo o kadar doktorum hiçbir belirti beklemiyoruz demişti. Sizde de durum böyle mi? test gününden önce asla test yapmak istemiyorum bugüne kadar hüsrana uğramaktan yoruldum umarım bekleyen herkesin sonucu pozitif çıkar:)
Bende 29 ekim transferi bel ve sırt ağrım vardı düne kdr bugün sabah kalktığımdan beri midem allak bullak tabi bunlar yüzde 50 şerlik dilimin hangi tarafına işaret bilemiorum8inde testim ama arada gazada geliorum belki cumartesi kan testi veririm
Bana 9unda test yap dediler onu bile yapmak istemiyorum korkudanBende 29 ekim transferi bel ve sırt ağrım vardı düne kdr bugün sabah kalktığımdan beri midem allak bullak tabi bunlar yüzde 50 şerlik dilimin hangi tarafına işaret bilemiorum8inde testim ama arada gazada geliorum belki cumartesi kan testi veririm
Gerçekten öyle maddi manevi bir süreç bizim ki ve anlatsan kimse anlamaz en iyi birbirimizi anlarızAy kizlar valla tup bebek yolu bekleme yolu once ilaclara yumurtalar cevap vercekmi buyucek mi ilac bulalim bulamadik depolarda yok ni sekilde buyuyor sonra anastezi heyecani opu sonra dollendi mi kacin gune kadar gitti gidenilcekmi kac tane kaldi sonra dondurulmus embriyo ise 2 regl donemi bekle git kontrole pürüz var mi uygun mu transfere acaba embriyolar cozunurken bozulma olur mu sonra transfer zamani su ic yeterince idrara sıkısik ol sonra test gununu bekle allahin izniyle pozitif sonra keseyo bekle sonra kalp atisinii bekle yani beklede bekle bide bize bu donemde stres yapma die teselli veriyorlar zaten hormon ilaclarinin icinde bogulmusuz sinir küpüyüz valla bizi bizden baskasi anlamaz ha bide maddi tarafida var
Yani evet belirti istedigim icin belkide oluyor bunlar cok karmaşık bir döngüBana 9unda test yap dediler onu bile yapmak istemiyorum korkudanbende henüz hiçbir belirti yok insan istiyor ki 1-2 tane belirtisi olsun
AminnGerçekten öyle maddi manevi bir süreç bizim ki ve anlatsan kimse anlamaz en iyi birbirimizi anlarız
Bugün dışarıda bir suriyeli adam pusette 7 8 aylık bir bebek ben önlerinden gecerken cocuk giyinikti dileniyor. 5 dakika sonra ayni yerden geçtiğimde adam çocuğu soyuyor soydukca bebek ağlıyor soğuktan okdr cok bağırdım soylendim ki giydir cocugu diye!!! bi tarafta biz bi tarafta böylesi ey Allahım cok büyüksün tez vakitte hepimize isteyen herkese
Sabredebiliyosun bekle gerçekten çok okudum buralarda erkenden çok düşük çıkanlar oluyo bazen gerçekten hamile olsalar bile çok üzülüyolar üzme kendini hiç bikaç gün daha bekle benceYani evet belirti istedigim icin belkide oluyor bunlar cok karmaşık bir döngübende test yapmaya korkuyorum açıkçası cumartesi yaptırsam dusuk ciksa sonuçta erken yaptın bekle diyecek doktorda deli sorular
Benide öyle bütün gün düşündüğüm başka bişey yok dikkat etmeye çalışıyorum falan hayatımın en uzun 12 günü oluyo var mı yok mu hiçbir şey hissetmiyorym niye böyleyim diye ama dediğin gibi biri bitse başka bişey başlıcak oyüzden adım adım ilerleyelim öncelikle bi pozitif sonucu alalım hayırlısıylaŞahsen beni belirsizlik çok yoruyor var mi yok mu? Pozitif sonuc alsam bu seferde yükselecek mi telaşı başlayacak ama napalım Allah büyük hersey sağlıkla güzel sonuclansın bunlarada razıyız.
Hadi inşallaahh yüksek yüksek seni mutlu edicek bir değer çıkarBen eşimi ikna edip gittim kan verdim 1.5 saate çıkacak inşallah 5. Gün 5 çıkmıştı bu farklı bir hastane ama yinede belli olur diye düşünüyorum. Dua edin heveslenecek kadar bi deger çıksın cok heycanliyim.
Ay insallah güzel haberlerleBen eşimi ikna edip gittim kan verdim 1.5 saate çıkacak inşallah 5. Gün 5 çıkmıştı bu farklı bir hastane ama yinede belli olur diye düşünüyorum. Dua edin heveslenecek kadar bi deger çıksın cok heycanliyim.