Rabb'im kucağına almayı nasip eylesin yavrularını inşallahSenin adına çooook sevindim , Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabb'im kucağına almayı nasip eylesin yavrularını inşallahSenin adına çooook sevindim , Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin.
Geçmiş olsun canım İnşallah sağlıklı gebelik olusur tekrardan çok saolcanım baana da doktorum aynısını dedı,
rahmın geride dedi , ama bu engel degıl dedı sadece adet agrın cok olur vs dedı kı baya yogun oluyor benım adet sancım..
engel olmaz ki sen zaten dogal hamıle kaldın dedı bana,
1asılama kımyasal gebelıgım, 1 dogal olarak dış gebelık gecırdım..
korkma bır sorun olacagını sanmıyorum
Neden yumurta baskılıyorlar bunun sebebini biliyormusun canım bilmediğimden soruyorum Artı bende pcos var adetim düzenli değil onuda belirtince ilaç yada iğne verirse olurum heraldecanım muhtemelen sana yumurta baskılayıcı ıgne yapcaklar , lucrın ya da zoladex..
cunku ben gecen adetın 13.gunu gıttım konustuk vs, bana 21.gün vurulmam ıcın lucrın ıgne verdı dotkorum..
bu ayda adet olunca ıkıncı gunu gel dedı ..
Amin canimm inşallahGeçmiş olsun canım İnşallah sağlıklı gebelik olusur tekrardan çok saol
Kuzu yumurtaların eşit büyümesini sağlamak için diye biliyorum..Neden yumurta baskılıyorlar bunun sebebini biliyormusun canım bilmediğimden soruyorum Artı bende pcos var adetim düzenli değil onuda belirtince ilaç yada iğne verirse olurum heralde
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah ️ gözünüz aydınKızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür 4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız
Ben de çok merak ediyorum aslında ama eşim doktor 8 kasım dedi bekliycez o zamana kadar diyorKızlar selam, şimdi bugün 7. gün kan testini tekrarlasam mı sizce? Yoksa 1 gün daha beklesem mi? G gokcegkcgokce sen bugün tekrar verecek misin kan? T tomris2020 sen düşünüyor musun test yaptırmayı?
İdrar testi yapmış mıydın? Kan testi 5 çıkmıştı değil mi?Kızlar selam, şimdi bugün 7. gün kan testini tekrarlasam mı sizce? Yoksa 1 gün daha beklesem mi? G gokcegkcgokce sen bugün tekrar verecek misin kan? T tomris2020 sen düşünüyor musun test yaptırmayı?
İdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)İdrar testi yapmış mıydın? Kan testi 5 çıkmıştı değil mi?
Yaa anladım canım çok saol BAkalım gidince görücem artık canım bilgilendirdiğim için çok saolKuzu yumurtaların eşit büyümesini sağlamak için diye biliyorum..
Pcos olanlara da veriliyormuş.
Onun için belki söktürücü verebilir canım
rica ederım canım, ınsallah sonunda yavrumuza kavusmak nasıp etsın AllahımYaa anladım canım çok saol BAkalım gidince görücem artık canım bilgilendirdiğim için çok saol
Stres daha kotu.ayni saatte ayni saglik kurumunda testinizi verin insallah artmistir.bizede mujdeyi verin insİdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)
Canim gidip kan ver boyle mrknedip strese girecegine ben olsam oyle.yapardim zaten yukselmistirİdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)
Evet benim lekelenmem devam ediyor. lekelenmeden korktugum icin doktorum bugun de verin isterseniz en azindan artan bir davranista mi onu gorursunuz dedi. Tam su anda cikti sonucum, dun 24 dü, bugun 60 insallah boyle devam eder. Siz verecek misiniz?Kızlar selam, şimdi bugün 7. gün kan testini tekrarlasam mı sizce? Yoksa 1 gün daha beklesem mi? G gokcegkcgokce sen bugün tekrar verecek misin kan? T tomris2020 sen düşünüyor musun test yaptırmayı?
Amin canım amin rabbim isteyen herkese versinrica ederım canım, ınsallah sonunda yavrumuza kavusmak nasıp etsın Allahım
Ben doktorun dediği tarihte 8 kasımda tahlil vericem. Bu arada çok sevindim sonuçların güzel olmasına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet benim lekelenmem devam ediyor. lekelenmeden korktugum icin doktorum bugun de verin isterseniz en azindan artan bir davranista mi onu gorursunuz dedi. Tam su anda cikti sonucum, dun 24 dü, bugun 60 insallah boyle devam eder. Siz verecek misiniz?
Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
bende cumartesi gidicem kese için. sanırım kalp atışına kadar içim rahat etmeyecek :) hep bir korkuYa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben de yarın kese için gidicem resmen 10 gündür zaman geçmiyor inşallah sorunsuzca kese oluşmuştur çok heyecanlı işler ya