Gecen ay 10. Günümde adet oldugum halde ve kandada 0 cikmasina ragmen benim doktorumda biraktirmadinilla test gunune kadar kullan dedi bu abna cok sacma geliyor zorlamanin manasi yok yani. İnsan zorla umutlandiriyorlar. İnsallah bir surpriz olur ve degerin yükselir insallah canimKızlar selam doktorum ilaçları bıraktırmadı illa 3 gün sonra yine tahlil istiyor. Pazar yine yaptıracağım bakalım.
Aynen canım bana da çok saçma geliyor ben bırakayım da biran evvel adet göreyim istedim. Birde yeni transferi 1 ay ara vermeden yapmak istemiyor belki doktoru da değiştiririm. Rahim hazır değilse yapmasın ama bir çok doktor dondurulmuş transferi peş peşe yapıyor şartlar uygunsa anlamadım.Gecen ay 10. Günümde adet oldugum halde ve kandada 0 cikmasina ragmen benim doktorumda biraktirmadinilla test gunune kadar kullan dedi bu abna cok sacma geliyor zorlamanin manasi yok yani. İnsan zorla umutlandiriyorlar. İnsallah bir surpriz olur ve degerin yükselir insallah canim
Amin amin canım dua etmez olur muyum hiç rabbim hayırlısı ile bebişini görmeyi nasip etsin , hem cuma bugün okur hepimiz için ayrı ayrı dua ederim inşaynen canım çok şükür. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de sağlıklı evlatlar versin. bende yarın tam 5+1 olucam bana da dua et inşallah bende görürüm bebeği.
Benim de kahverengi silindikçe gelen lekelenmem oldu,kan sulandırıcıları kesti. Doktoruna bilgi ver istersenKızlar selam . Bugün transferin 21. günü kıpkırmızı değil ama günlük pedime pembemsi kanama gelmiş . Haftaya perşembe hem kese hem kalp atısını görmek için gideceğim . Arada böyle lekelenmeleriniz oldumu ?
Canim ben 1 ay icinde iki kere yumurta toplattim ust uste transfer oldum ilk traanferim 30 eylulduAynen canım bana da çok saçma geliyor ben bırakayım da biran evvel adet göreyim istedim. Birde yeni transferi 1 ay ara vermeden yapmak istemiyor belki doktoru da değiştiririm. Rahim hazır değilse yapmasın ama bir çok doktor dondurulmuş transferi peş peşe yapıyor şartlar uygunsa anlamadım.
7. 9. ve 15. günümde de olmustu normal demişlerdi .Benden de sadece coraspini kesmislerdi bir kaç gün sonra tekrar basladılar . Şimdi tekrar arayacagım cnm sağol .Benim de kahverengi silindikçe gelen lekelenmem oldu,kan sulandırıcıları kesti. Doktoruna bilgi ver istersen
Çok şükür canım gözün aydın olsunKızlar 10. Günüm bugün iki gun once 69 cikmisti kan degerim bugün 222 cikti cok sukur insallah boyle devam eder korkuyorum bi aksilik çıkar diye. Darisi tum bekleyen anne adaylarina inşallah
Gözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem v
Gözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem var şimdi 4e hazırlanıyoruz sizin problem neydi acaba bu tedavide farklı ne uyguladı doktorunuz inanın çok korkuyorum tine negatif olursa diy
Canım bende PCO var ayrıca eşimin sperm hareketlerinde problem var. Ben merkez değiştirdim. Burda adetin 21.gunu lucrin vuruldum. Ayrıca embriyoya kalsiyum uygulandı. Negatif olan tedavimde kalçadan Protestan vuruluyordm bu sefer göbekten prolutex uyguluyorum. İnan ben de umudumu yitirmiştim 3 yıldır uğraşıyoruz ama dün değerim 850 olmuş çok şükür. İnşallah darısı sizlere olsun. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem var şimdi 4e hazırlanıyoruz sizin problem neydi acaba bu tedavide farklı ne uyguladı doktorunuz inanın çok korkuyorum tine negatif olursa diye
Amin canim insallah boyle saglikla ilerler insan korkuyorÇok şükür canım gözün aydın olsun
Bizde de aynı problemler var pcoyum ve eşimde hareketli sperm sayısı düşük çok sevindim senin adına inşallah ben de görürüm pozitifi :)Canım bende PCO var ayrıca eşimin sperm hareketlerinde problem var. Ben merkez değiştirdim. Burda adetin 21.gunu lucrin vuruldum. Ayrıca embriyoya kalsiyum uygulandı. Negatif olan tedavimde kalçadan Protestan vuruluyordm bu sefer göbekten prolutex uyguluyorum. İnan ben de umudumu yitirmiştim 3 yıldır uğraşıyoruz ama dün değerim 850 olmuş çok şükür. İnşallah darısı sizlere olsun. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ah canım korkmaz mı halen elimiz yüreğimiz de, inşallah hayırlısıyla sağlıklı ilerleriz.Amin canim insallah boyle saglikla ilerler insan korkuyor
Benmde ilk denememde olmamıştı başka embriyomda yoktu tedaviye başından başladım bu kez pozitifi gördm çok şükürEvet canim ilk deneme
bende çok korkuyorum yarın kontrolüm var. keseyi görebilecekmiyim kalp atışı olacak mı derken tüm gün bunu düşünüyorum.Amin canim insallah boyle saglikla ilerler insan korkuyor
Çok şükür canım darısı başıma inşallah tek tesellim dondurulmuş embriyo olması zaten.Benmde ilk denememde olmamıştı başka embriyomda yoktu tedaviye başından başladım bu kez pozitifi gördm çok şükür
Bu defaya olacak inşallahhhÇok şükür canım darısı başıma inşallah tek tesellim dondurulmuş embriyo olması zaten.
Aynı düşnce bendede var ve benm randevum çarşamba günü keseyi görsem rahatlaycambende çok korkuyorum yarın kontrolüm var. keseyi görebilecekmiyim kalp atışı olacak mı derken tüm gün bunu düşünüyorum.