7. Günüm 27 ekimde oldu transfer 7. Bitti sayılır hatta :))Hadi inşallaahh yüksek yüksek seni mutlu edicek bir değer çıkar Bu kaçıncı günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Günüm 27 ekimde oldu transfer 7. Bitti sayılır hatta :))Hadi inşallaahh yüksek yüksek seni mutlu edicek bir değer çıkar Bu kaçıncı günün
Benden bir gün önce :) benim eşim uzakta o yüzden erkenden gidip yaptırmaya korkuyorum tek başıma :) inşallah güzel haberler verirsin7. Günüm 27 ekimde oldu transfer 7. Bitti sayılır hatta :))
Gözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem var şimdi 4e hazırlanıyoruz sizin problem neydi acaba bu tedavide farklı ne uyguladı doktorunuz inanın çok korkuyorum tine negatif olursa diyeKızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür 4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız
Hayırlısı olsunKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Aynen canım hayırlısı olsun belirsizlik bittiği için mutlu bile sayılırım valla Allah büyük demek daha zamanı varmış. Insallah buradan sizlerin haberini alır yeni transferi beklerken sevinirim.Hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilirKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Evet olabilir tabiki işte 10.gun son bi kan daha veririm doktor isterse yoksa ilaçları bırakayım ki hemen regl olayım.Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilir
çoook teşekkür ederim, inşallahh benim de öyle olur. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallaahMaşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inş lekelenmeler kırmızı yoğun bir şekilde gelmediği sürece bu dönemde tutunma lekelenmesi olarak doğal karşılıyor doktorlar ki bir çok kadın da yaşıyor burda sabah lekelenmesi olup öğlen kalp atışını duyan keseyi gören bir sürü arkadaşımız var . İnş sizin de sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
geçmiş olsun, çok üzüldüm hayırlısı olsun, ne kadar güzel sayıda embriyonuz var. ne olur habersiz bırakmayınKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Kısmet sonrakilere cnm ilk denemenmydi?Kızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Evet canim ilk denemeKısmet sonrakilere cnm ilk denemenmydi?
Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah en doğru ve kısa zamanda kucağına evlatlarını sağlıkla alırsınKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Geçmiş olsun canım.. evet çok şükür ki embriyon varEvet canim ilk deneme
Kuzucum geçmiş olsun tüberküloz da belirtin neydi nasıl anlaşıldıKızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedim hastanelerden ancak fırsat buldum Dün Rahim içi Poliplerim alındı doktor tüberküloz göremediğini ve temizlendiğini söyledi bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra sonuçlarda cikicakmis inşallah bı şey çıkmaz Kasım'da brnde transfer olucam
hayırlısı ne ise o olur inşallah canım. cumartesi 12:00 da randevum. keseyi görebilecek miyim kalp atışı olacak mı içimde hep bu düşünceler. pozitif görmekle bitmiyormuş valla.Senden Bi ikiz üçüz haberi bekliyorum cnm ben yarın kaç gibi randevun ?
Öyle öyle canım hepsi ayrı bir heyecan , ben 5+4 te gittiğimde kese ve bebek belirgindi ama kalp atışına bakmadı bile doktorum , 7+0 da kalp atışı için çağırdı ama gerçekten o 10 gün neredeyse 1 ay gibi uzun geliyor insana . Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sorunsuz bu günleri geçirmeyi nasip etsin de hepsi tatlı heyecan buna şükürhayırlısı ne ise o olur inşallah canım. cumartesi 12:00 da randevum. keseyi görebilecek miyim kalp atışı olacak mı içimde hep bu düşünceler. pozitif görmekle bitmiyormuş valla.
aynen canım çok şükür. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de sağlıklı evlatlar versin. bende yarın tam 5+1 olucam bana da dua et inşallah bende görürüm bebeği.Öyle öyle canım hepsi ayrı bir heyecan , ben 5+4 te gittiğimde kese ve bebek belirgindi ama kalp atışına bakmadı bile doktorum , 7+0 da kalp atışı için çağırdı ama gerçekten o 10 gün neredeyse 1 ay gibi uzun geliyor insana . Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sorunsuz bu günleri geçirmeyi nasip etsin de hepsi tatlı heyecan buna şükür
Bende 31.10.2022 tarihinde transfer oldum transfer günü de sayılıyor çünkü test tarihim 11.11.2022 verdiler toplamda 12 gün yapıyor.Doktorlar ve tüp bebek merkezleri transfer olan günü saymıyorlar yani 31 Ekim 4. Gününüz diye geçiyor.
Benimde 29 Ekim transferim oldu...Beklemedeyim....Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif M MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim pozitif lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif @ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim G gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim @Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme 22 ekim T tomris2020 36 2 adet 3. Gün embriyosu ilk 27 ekim