Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

7. Günüm 27 ekimde oldu transfer 7. Bitti sayılır hatta :))
Benden bir gün önce :) benim eşim uzakta o yüzden erkenden gidip yaptırmaya korkuyorum tek başıma :) inşallah güzel haberler verirsin 🙏🏼

Kızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür 🤲 4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm 🧿 transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız
Gözün aydın çok sevindim senin adına benim de 3 negatif denemem var şimdi 4e hazırlanıyoruz sizin problem neydi acaba bu tedavide farklı ne uyguladı doktorunuz inanın çok korkuyorum tine negatif olursa diye

Kızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilir

Hakkında hayırlısı olsun çok güzel dondurulmuş embriyo sayın benim 1 tane kaldı. Ama belki 7.gün diye çıkmamıştır bu hayatta her şey olabilir
Evet olabilir tabiki işte 10.gun son bi kan daha veririm doktor isterse yoksa ilaçları bırakayım ki hemen regl olayım.

Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inş 😍🤲lekelenmeler kırmızı yoğun bir şekilde gelmediği sürece bu dönemde tutunma lekelenmesi olarak doğal karşılıyor doktorlar ki bir çok kadın da yaşıyor burda sabah lekelenmesi olup öğlen kalp atışını duyan keseyi gören bir sürü arkadaşımız var . İnş sizin de sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰🤲
çoook teşekkür ederim, inşallahh benim de öyle olur. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallaah🥰🥰🥰🤲

Kızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
geçmiş olsun, çok üzüldüm 😔 hayırlısı olsun, ne kadar güzel sayıda embriyonuz var. ne olur habersiz bırakmayın❤️

Kızlar meraba nasılsınız biraz zaman geçti giremedim 🥰🌸hastanelerden ancak fırsat buldum Dün Rahim içi Poliplerim alındı doktor tüberküloz göremediğini ve temizlendiğini söyledi bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra sonuçlarda cikicakmis inşallah bı şey çıkmaz Kasım'da brnde transfer olucam 🤗
Kuzucum geçmiş olsun tüberküloz da belirtin neydi nasıl anlaşıldı

hayırlısı ne ise o olur inşallah canım. cumartesi 12:00 da randevum. keseyi görebilecek miyim kalp atışı olacak mı içimde hep bu düşünceler. pozitif görmekle bitmiyormuş valla.
Öyle öyle canım hepsi ayrı bir heyecan , ben 5+4 te gittiğimde kese ve bebek belirgindi ama kalp atışına bakmadı bile doktorum , 7+0 da kalp atışı için çağırdı ama gerçekten o 10 gün neredeyse 1 ay gibi uzun geliyor insana . Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sorunsuz bu günleri geçirmeyi nasip etsin de hepsi tatlı heyecan buna şükür 🤲

Öyle öyle canım hepsi ayrı bir heyecan , ben 5+4 te gittiğimde kese ve bebek belirgindi ama kalp atışına bakmadı bile doktorum , 7+0 da kalp atışı için çağırdı ama gerçekten o 10 gün neredeyse 1 ay gibi uzun geliyor insana . Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile sorunsuz bu günleri geçirmeyi nasip etsin de hepsi tatlı heyecan buna şükür 🤲
aynen canım çok şükür. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de sağlıklı evlatlar versin. bende yarın tam 5+1 olucam bana da dua et inşallah bende görürüm bebeği.

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim🥺
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
@fadih356.gün311ekimpozitif👶🏼
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
M MucizeAtabey 325.gün3.deneme14ekimpozitif👶🏼
@FatMahmut266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylülpozitif👶🏻
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekimpozitif👶🏻
lavable16 lavable16 5. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
@ozdenkocak88335aailk deneme20 ekim
@Kapcannnn423. Gün embriyosu2. Deneme13 ekim
@sa1616_285.gün 4ab2. Deneme19 ekim
@oysabiumuttuhep3. Gün 2 adet iyi kalite8. Deneme20 ekim
G gokcegkcgokce 366. Gün iyi kaliteilk deneme27 ekim
@Arasdefne5. Gün 2 adet orta iyi kaliteİlk deneme22 ekim
T tomris2020 362 adet 3. Gün embriyosu ilk27 ekim
Benimde 29 Ekim transferim oldu...Beklemedeyim....

X