Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Geçmiş olsun canım İnşallah sağlıklı gebelik olusur tekrardan çok saol

Neden yumurta baskılıyorlar bunun sebebini biliyormusun canım bilmediğimden soruyorum Artı bende pcos var adetim düzenli değil onuda belirtince ilaç yada iğne verirse olurum heralde

Neden yumurta baskılıyorlar bunun sebebini biliyormusun canım bilmediğimden soruyorum Artı bende pcos var adetim düzenli değil onuda belirtince ilaç yada iğne verirse olurum heralde
Kuzu yumurtaların eşit büyümesini sağlamak için diye biliyorum..
Pcos olanlara da veriliyormuş.
Onun için belki söktürücü verebilir canım

Kızlar dokuzuncu gün kan sonucum 380 :) Allah im çok şükür 4 denemeden sonra ilk defa 2 nin uzerinde sonuç gördüm transfer sonrası o kadar hasta oldum ki çok korkmuştumm. Ateş grip öksürük hepsi vardı. 2 gün sonra tekrarlicaz testi. Dua edin her şey yolunda gitsin.. benim dualarımda kader arkadaşım sizler de varsınız

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah gözünüz aydın

İdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)
Stres daha kotu.ayni saatte ayni saglik kurumunda testinizi verin insallah artmistir.bizede mujdeyi verin ins

İdrar testi yapmıştım 5. günde negatifti sonra kan testi verdim 5 çıktı şimdi üzerinden 2 gün geçti bugün transferin 7. günü kararsızım ne yapsam meraktan çatlayacağım :)
Canim gidip kan ver boyle mrknedip strese girecegine ben olsam oyle.yapardim zaten yukselmistir

Evet benim lekelenmem devam ediyor. lekelenmeden korktugum icin doktorum bugun de verin isterseniz en azindan artan bir davranista mi onu gorursunuz dedi. Tam su anda cikti sonucum, dun 24 dü, bugun 60 insallah boyle devam eder. Siz verecek misiniz?

Ben doktorun dediği tarihte 8 kasımda tahlil vericem. Bu arada çok sevindim sonuçların güzel olmasına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ya çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben de yarın kese için gidicem resmen 10 gündür zaman geçmiyor inşallah sorunsuzca kese oluşmuştur çok heyecanlı işler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…