Canm.masallah sağlıkla kucağına alirsn inşallahSelaaaamben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Amin canim sagolasinYaaa canım hayırlı olsun
Kat kat artsın inşallah
Maşallah canım rabbim rağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelaaaamben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Ayy aynı gün transfer olmuştuk canm Allah hayrlı eylesin çok sevindim14.gun oluyor bugün niye bukadr geç yaptın sonuç kaç çıktı can
Canım ben bekledim doktor o tarihe verdi ne evde test yaptım nede kan verdim bugün öğrendik biz kan sonucum da 1241 çıktı tek embriyoAyy aynı gün transfer olmuştuk canm Allah hayrlı eylesin çok sevindim14.gun oluyor bugün niye bukadr geç yaptın sonuç kaç çıktı canm
Hayırlı olsunBenim de pozitif şükürler olsun
İnşallah canım darısı tüm sonuç bekleyenlereHayırlı olsuninşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım cümlemizin inş. pozitifleri görmeyi nasip etsinİnşallah canım darısı tüm sonuç bekleyenlere
Herkese merhaba
19 Ekim de transfer olmuştum bugün test günümdü şükürler olsun pozitif çıktı darısı bekleyen herkesin başınarabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım çok saolsüper haber canım hayırlı olsun , darısı başımıza inş.
Canim herkeste olacak diye de bir şey yok bence belirti bende niye yok diye kendini üzme sakın hormonlar nedeniyle de olabiliyor.G gokcegkcgokce M metece kızlar aynı gün transfer olduk. Aceba sizde lekelenme olmuş ya aceba bu bir belirti mi
Bence bunyeye bagli illa herkeste olmuyor, benim ablamda hic olmamisti. Simdi doktorum aradi, implantasyon kanamasi olabilir, 6. Gun icin gayet iyi bir değer, onemli olan artarak devam etmesi dediG gokcegkcgokce M metece kızlar aynı gün transfer olduk. Aceba sizde lekelenme olmuş ya aceba bu bir belirti mi
çok şükür canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benimde 20 ekimdi transferim. değerin kaçtı senin ?Herkese merhaba
19 Ekim de transfer olmuştum bugün test günümdü şükürler olsun pozitif çıktı darısı bekleyen herkesin başınarabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Evet maşallah canım bu arada sabah erken gebelik testi mi yaptın? aslında 6. gün bitti artık 7 sayılırız :))Bence bunyeye bagli illa herkeste olmuyor, benim ablamda hic olmamisti. Simdi doktorum aradi, implantasyon kanamasi olabilir, 6. Gun icin gayet iyi bir değer, onemli olan artarak devam etmesi dedi
1241 çıktı canım değerim benimçok şükür canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benimde 20 ekimdi transferim. değerin kaçtı senin ?
çok iyi canım maşallah.1241 çıktı canım değerim benim
Senin ne çıktı sonucun canımçok iyi canım maşallah.
benimde 12. gün 1400 canımSenin ne çıktı sonucun canım
Ay hakkında hayrlisi canm benim Rabbim muhafaza eylesin cümlemizinkiniCanım ben bekledim doktor o tarihe verdi ne evde test yaptım nede kan verdim bugün öğrendik biz kan sonucum da 1241 çıktı tek embriyo
Amin inşallah canımAy hakkında hayrlisi canm benim Rabbim muhafaza eylesin cümlemizinkini