Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Selaaaam ben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Canm.masallah sağlıkla kucağına alirsn inşallah

Selaaaam ben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Maşallah canım rabbim rağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy aynı gün transfer olmuştuk canm Allah hayrlı eylesin çok sevindim 14.gun oluyor bugün niye bukadr geç yaptın sonuç kaç çıktı can
Ayy aynı gün transfer olmuştuk canm Allah hayrlı eylesin çok sevindim 14.gun oluyor bugün niye bukadr geç yaptın sonuç kaç çıktı canm
Canım ben bekledim doktor o tarihe verdi ne evde test yaptım nede kan verdim bugün öğrendik biz kan sonucum da 1241 çıktı tek embriyo

G gokcegkcgokce M metece kızlar aynı gün transfer olduk. Aceba sizde lekelenme olmuş ya aceba bu bir belirti mi
Bence bunyeye bagli illa herkeste olmuyor, benim ablamda hic olmamisti. Simdi doktorum aradi, implantasyon kanamasi olabilir, 6. Gun icin gayet iyi bir değer, onemli olan artarak devam etmesi dedi

Herkese merhaba
19 Ekim de transfer olmuştum bugün test günümdü şükürler olsun pozitif çıktı darısı bekleyen herkesin başına rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
çok şükür canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benimde 20 ekimdi transferim. değerin kaçtı senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…