Çok şükür çok sevindim kuzum Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah yavrularınıCanım kortizonu transferden 4 gün önce prednol 16 mg olarak başladım , transferden sonra 3 gün daha 16 mg kullandım yani toplamda 7 gün , sonrasında günde 4 mg olarak devam ettim 12 hafta bitene kadar da kullanıcam nasipse . Ve Allah'ıma şükürler olsun diyeyim ilk defa hiç kanama olmadan bugünleri gördüm bundan önce 3 kimyasal toplam 6 hamileliğim oldu inan kimyasal dışındaki 3 hamileliğimde de hep kanamalı geçiyordu ben şu anlık çok faydasını gördüm
Merhaba evet üçümüz aynı tarihiz. Ben hiç test yapmadım. Bugün de bı ağlama krizi çıktı başıma. Herşeye ağlıyorum durduk yere annemi babamı üzüyorum. Şu pozitif bir görseydik inşallah. Sen test yapmış mıydınYarın olsa da tekrar test yapsam yarın 7. gün oluyor varsa yükselir diye düşünüyorum. Aynı tarihte transfer olduğumuz 27 Ekim G gokcegkcgokce T tomris2020 vardı sanırım? Sizler ne durumdasınız? Hiç test yaptınız mı?
Ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 5 çıktı referans değeri de 5ti var mi yok mu bilemedim doktoraya korkumdan soramadım çok erken diye yarin tekrar kan vermek istiyorum.Merhaba evet üçümüz aynı tarihiz. Ben hiç test yapmadım. Bugün de bı ağlama krizi çıktı başıma. Herşeye ağlıyorum durduk yere annemi babamı üzüyorum. Şu pozitif bir görseydik inşallah. Sen test yapmış mıydın
Sınırda çıktıysa bence bekle biraz. Benim doktorum 8 kasımda tahlil ver öncesinde test yapma dedi. Ben de çok merak ediyorum ama doktorun bir bildiği vardır diye bekliyorum. Beklemek zor iş. İnşallah sonucu pozitif olur beklediğimize değer.Ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 5 çıktı referans değeri de 5ti var mi yok mu bilemedim doktoraya korkumdan soramadım çok erken diye yarin tekrar kan vermek istiyorum.
SelaaaamYarın olsa da tekrar test yapsam yarın 7. gün oluyor varsa yükselir diye düşünüyorum. Aynı tarihte transfer olduğumuz 27 Ekim G gokcegkcgokce T tomris2020 vardı sanırım? Sizler ne durumdasınız? Hiç test yaptınız mı?
Yaaa canim cok sevindim benimde akşam çok minik bir kahverengi lekem oldu silince ama bidaha olmadi bende yarın tekrar yaptiracagim dayanabilirsem insallah hızla artsın değer inan çok sevindim.Selaaaamben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Yaaa çok sevindim. MaşallahSelaaaamben sabah test yaptim ve ikinci cizgiyi gordum sonra da kan vermeye gittim, 24 cikti. Mutlu ama cok endiseliyim cunku kahreverengi lekelenmem var. Doktorum normal olabilecegini soyluyor ama tabii degerleri takip etmeden mumkun degil
Ahh insallahYaaa canim cok sevindim benimde akşam çok minik bir kahverengi lekem oldu silince ama bidaha olmadi bende yarın tekrar yaptiracagim dayanabilirsem insallah hızla artsın değer inan çok sevindim.
Amin canım çok sağol rabbim sana da kasımdaki reglinle koyulan bebişlerini sımsıkı tutunmayı nasip etsin , bu arada prednol kortizonu benim doktorum ottoimmun rahatsızlığı olmayanlara da veriyor 16 mg transferden 4 gün önce başlatıp toplam 7 gün kullandırıyor , daha önce sebepsiz tutunama problemlerinde falan kullanımı yoğunmuş. Doktoruna mutlaka danış kuzumÇok şükür çok sevindim kuzum Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah yavrularını
Amin insallah Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsinYaaa çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kavustursun gözün aydın.
Cooookk tesekkur ederimYaaa çok sevindim. Maşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın. İkiz mi aceba çabuk belli oldu sanki
Yaaa canım hayırlı olsunKızlar merhaba. Bugün 8. Günüm 3. Gun embriyo transferi olmustum kan verdim bugün hcg 70 ciktidarisiy bekleyen herkese insallah
Benim de pozitif şükürler olsunBenim pozitif gençlerdarısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Ayy çok güzel bı haber hayırlı uğurlu olsun inşallah canm benm sağlıkla kucağına alKızlar merhaba. Bugün 8. Günüm 3. Gun embriyo transferi olmustum kan verdim bugün hcg 70 ciktidarisiy bekleyen herkese insallah
Ayy aynı gün transfer olmuştuk canm Allah hayrlı eylesin çok sevindimHerkese merhaba
19 Ekim de transfer olmuştum bugün test günümdü şükürler olsun pozitif çıktı darısı bekleyen herkesin başınarabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Hayır hayır sen şimdi korku üzüntü falan filan bunlardan uzak dur. Moralin hep yüksek olsun. Pozitif olmanın keyfini çıkar. Lekelenmeyi de doktora sorarsın. Belki yerleşme ile falan alakası vardır. Doktora ne zaman gideceksinCooookk tesekkur ederimValla tek koyuldu, cok cok kucuk bir ihtimal ikiz olmasi benim su an korkum lekelenme yaa