Maşallah canım senin de çok iyibenimde 12. gün 1400 canım
Tek embriyo demi senin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım senin de çok iyibenimde 12. gün 1400 canım
Tebrık ederım canım gozün aydın olsun sağlıklı buyusun ınsallahHerkese merhaba
19 Ekim de transfer olmuştum bugün test günümdü şükürler olsun pozitif çıktı darısı bekleyen herkesin başına rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım çok saol darısı yük bekleyenlereTebrık ederım canım gozün aydın olsun sağlıklı buyusun ınsallah
Coook tesekkur ederim insallahCanm.masallah sağlıkla kucağına alirsn inşallah
2 tane canımMaşallah canım senin de çok iyi
Tek embriyo demi senin de
İnşallah canım yerleşmedir şimdi katlanacak artacak o güzel değer Allahın izni ileEvet erken gebelik testi yaptim predictor. O pozitif cikinca lekenmeden de endiselendigim icin doktorum kan verin isterseniz dedi. Ben de gidip kan verdim sonra. simdi takip edecegiz, insallah yerlesmeden dolayidir..
Merhabalar bende 4 adet genetik teste göndermiştim - 2 si olumsuz- 1i sağlıklı - 1i mozaik gelmişti.transfer günü maalesef sağlıklı embriyo çözüldüğünde transfer için uygun olmadığı söylendi ve o gün doktorumuz mozaik transferini uygun gördü .Merhaba arkadaşlar. Embriyolarımıza genetik test yaptırdık ve malesef sonuç olumsuz geldi. Bu yüzden transfer yapılmadı. Genetik test sonuçları hep olumsuz geliyor diye yazanları görmüştüm. Genetik test yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini yazabilir mi?
Mozaik embriyolarımızda var. Mozaik embriyo transferi yapıp sağlıkla dogum yapanlar var mı acaba lütfen bilgi verebilir misiniz
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım2 tane canım
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorum Soracağım muhakkakAmin canım çok sağol rabbim sana da kasımdaki reglinle koyulan bebişlerini sımsıkı tutunmayı nasip etsin , bu arada prednol kortizonu benim doktorum ottoimmun rahatsızlığı olmayanlara da veriyor 16 mg transferden 4 gün önce başlatıp toplam 7 gün kullandırıyor , daha önce sebepsiz tutunama problemlerinde falan kullanımı yoğunmuş. Doktoruna mutlaka danış kuzum
Ben anneme bile söyleyemedim kalp atışını görmeden her şey yolunda demeden söylemicem çok zor ama sakin olup,bol bol dua edip o günü bekleyeceğizKızlar benm kafam çok karışık bir yanım çok heycanlı öyleki kiminle göz göze gelsem ben hamileyim deyesim geliyor... Bir yanımsa gelen haftanın tedirginliğinde keseyi görebilecekmiyiz herşey yolunda mı diye kafamda deli sorular
Ben annemlere falan söyledimde yinede bu aralar düşünüyorum ister istemezBen anneme bile söyleyemedim kalp atışını görmeden her şey yolunda demeden söylemicem çok zor ama sakin olup,bol bol dua edip o günü bekleyeceğiz
İnşirah dinleyince rahatlıyor insanBen annemlere falan söyledimde yinede bu aralar düşünüyorum ister istemez
Haftaya perşembe keseyi görmeye gideceyiz Allah kısmet ederseİnşirah dinleyince rahatlıyor insan
Ne zaman kontrolünüz
7. Gün 60Tebrikler kaç çıktı sonuç kaçıncı gün test vermiştin
Çok teşekkürler, darısı tüm isteyenlerin başına inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın. hayırlı olsun