Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗
Maşallah Rabbim hayırlı etsin inşallah

Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗
Canımmm çok sevindim Alllah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza bende çok ikiz istiyorum :)

Yok engel demedi ilişkide ağrı yapar adet ağrın fazla olur sadece dedi. Muayene etti rahim filmime baktı leke gibi şeyler gördü belli yerlerde laparoskobi yapılabilir dedi hatta bu ameliyat sonrası kendi kendine hamile kalanlar var dedi ama bende pcos var yumurtlama olmuyor oyüzden sana gerek yok dedi. Tüp bebek öncesi lalaroskobi olsa sağlıklı olur mu olmaz mı bilemiyorum ilk defa duyuyorum araştırıyorum birazda şokdayım pcos diye gittim baska neler cıktı.. sağlık olsun
canım baana da doktorum aynısını dedı,
rahmın geride dedi , ama bu engel degıl dedı sadece adet agrın cok olur vs dedı kı baya yogun oluyor benım adet sancım..
engel olmaz ki sen zaten dogal hamıle kaldın dedı bana,
1asılama kımyasal gebelıgım, 1 dogal olarak dış gebelık gecırdım..
korkma bır sorun olacagını sanmıyorum

Kızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz :dua:
canım muhtemelen sana yumurta baskılayıcı ıgne yapcaklar , lucrın ya da zoladex..
cunku ben gecen adetın 13.gunu gıttım konustuk vs, bana 21.gün vurulmam ıcın lucrın ıgne verdı dotkorum..
bu ayda adet olunca ıkıncı gunu gel dedı ..

Maşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktor

Maşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktor
İnşallah canım amin çok sağol 🤲Ben daha önce zaten üçüz gebelik geçirdim cnm ve kaybettim rahim ağzı yetmezliğim var , o yüzden 12-14 hafta arası rahim ağzı dikilecek, ilk 3 ayımda da tiroit rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek bebekle savaşıyor onun için de ayrı kortizon , en yüksek dozdan Progestan vs tedaviler uygulanıyor yani yapılabilecek en üst seviye tedavi yapılacak artık gerisi rabbimin takdiri 🤲

Hayırlı olsun cnm bebişlerin darısı başımaaaa 🙏🙏🙏🙏👐🥰

İnşallah canım amin çok sağol 🤲Ben daha önce zaten üçüz gebelik geçirdim cnm ve kaybettim rahim ağzı yetmezliğim var , o yüzden 12-14 hafta arası rahim ağzı dikilecek, ilk 3 ayımda da tiroit rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek bebekle savaşıyor onun için de ayrı kortizon , en yüksek dozdan Progestan vs tedaviler uygulanıyor yani yapılabilecek en üst seviye tedavi yapılacak artık gerisi rabbimin takdiri 🤲
İnşallah güzelliklerle gecirirsiniz bu süreci 🍀 hayırlı olsun ✨✨

X