Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Emine belirtin oldumu canim degerin cok guzelde merak ettim bende hic bisey yoktu bu surecte yarin test gunum hic bisey olmamasi beni korkutuyo
Cnm pek bir belirtim olmadı transferden sorna 2-3. Gün çok uyuyordum ama progestan ve estrofeme bağladım daha erkendi pek bağlantı kurmadım cmtesi hafif bir bulantısı bgn herzaman yediğim yemekten yiyemedim mesela aniden bir koku aldım ve yiyemedim başka birşeymde yok bazen öğleden sonraya doğru yorgunluk....ama yeni başladı yani bunlar

Oyy ne guzel heyecanlar bunlar eminecim Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin seninde burdaki butun gebe arkadaşlariminda

Selam canm benim oyle hem de kalp sekline yakin. Kizima 5yil.once.ilk tup bebek denememle hamile kaldim. Hatta suanki doktorum histeroskobimi neyse onu tavsiye etti kabul etmedim sonuçta hamile kaldim. Simdi ikinci icin bekliyorum

Doktorun ne diyor? Canm bu değerlerden pek anlamıyorum ama yükseldiği gözüküyor... Br tane olabilir belkide ondandır geç tutunuyor olabilir....
Valla bir iki farketmez aslında iki katı falan artması yeterli ama işte birbirimize sorup görüş almak güzel siz daha test yapacak mısınız yoksa yeterli mi

Valla bir iki farketmez aslında iki katı falan artması yeterli ama işte birbirimize sorup görüş almak güzel siz daha test yapacak mısınız yoksa yeterli mi
Aynen ya bir iki farketmez yeterki sağlıklı olsunBenden başka tahlil istenmedi 10 gün sonra muayene dendi zaten ben 5-7-12.günlerde yaptm tahlilleri yeterlidir heralde

Son düzenleme:
Maşallah barekallah daha ne olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinburada anne olmak için çabalayan herkese de bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Aminn canm benimm cookk teşekkürler ederim güzel temennilerin için.. aminn bugün sabah namazında gerçekten gözyaşları ile dua ettm evlat isteyen ve hakeden herkese gerçekten Rabbim bizlere yardım etsin muhafaza eylesin kimseyi mahrum bırakmasın inşallah ya Rabbim

Selam canm benim oyle hem de kalp sekline yakin. Kizima 5yil.once.ilk tup bebek denememle hamile kaldim. Hatta suanki doktorum histeroskobimi neyse onu tavsiye etti kabul etmedim sonuçta hamile kaldim. Simdi ikinci icin bekliyorum
Allah ikinciyide nasip etsin canım inşallah

Doktor bana laparoskopi yapabliriz bunu yaptıktan sonra çok hamile kalan var dedi ama bende artı pcos olduğu için yani yumurtalamam düzenli değil ilaçsız belkide hiç yumurtlayamıyorum o yüzden akışına bırakılacak bişey değil sende dedi. Laparoskopi yine yapılır ama yiine ilaç tedavisi uygulamak gerekebilir dedi. Yani kısaca doktorda bunların hiç birine gerek yok direk tüp bebek yapabiliriz dedi. Doktorumu sevdim güven verdi para için orda değildi yani ben 30 yılımı verdim dedi.. O yüzden bende inşallah tüp bebeğe başlayacağım hayırlısıyla inşallah bu sürecin sonunda güzel haberler alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…