- 20 Şubat 2022
- 4.608
- 2.836
Emine belirtin oldumu canim degerin cok guzelde merak ettim bende hic bisey yoktu bu surecte yarin test gunum hic bisey olmamasi beni korkutuyoAminnnn cnmmm inşallaaaaah
Bacak ve bel ağrım çoktan geçti arada kasik başkada yokBelirti varmi sende
Mersiiii cnm... Olabilir valla çift embriyo transfer edilmişti... Tab tek çift değerler nasıl olur onuda bilmiyorum ama sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsunCanim hayırlı uğurlu olsun gözün aydın ikizler geliyor olabilir mi?
Bacakdaki nasi bi agriydiBacak ve bel ağrım çoktan geçti arada kasik başkada yok
Valla kopacak gibi ağrıdı okadrBacakdaki nasi bi agriydi
O bendede var yaa sol bacagimda ama diz kapagimin ust tarafinda daha cok hic gebelige yormak aklima gelmemisdi saol canimValla kopacak gibi ağrıdı okadr
Rica ederim. Bilemiyorum herkesde ayrı aslında belirti bazılarında hiç olmuyor ama tutuyor oda nasip işi tabikiO bendede var yaa sol bacagimda ama diz kapagimin ust tarafinda daha cok hic gebelige yormak aklima gelmemisdi saol canim
Cnm pek bir belirtim olmadı transferden sorna 2-3. Gün çok uyuyordum ama progestan ve estrofeme bağladım daha erkendi pek bağlantı kurmadım cmtesi hafif bir bulantısı bgn herzaman yediğim yemekten yiyemedim mesela aniden bir koku aldım ve yiyemedim başka birşeymde yok bazen öğleden sonraya doğru yorgunluk....ama yeni başladı yani bunlarEmine belirtin oldumu canim degerin cok guzelde merak ettim bende hic bisey yoktu bu surecte yarin test gunum hic bisey olmamasi beni korkutuyo
Oyy ne guzel heyecanlar bunlar eminecim Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin seninde burdaki butun gebe arkadaşlarimindaCnm pek bir belirtim olmadı transferden sorna 2-3. Gün çok uyuyordum ama progestan ve estrofeme bağladım daha erkendi pek bağlantı kurmadım cmtesi hafif bir bulantısı bgn herzaman yediğim yemekten yiyemedim mesela aniden bir koku aldım ve yiyemedim başka birşeymde yok bazen öğleden sonraya doğru yorgunluk....ama yeni başladı yani bunlar
Selam canm benim oyle hem de kalp sekline yakin. Kizima 5yil.once.ilk tup bebek denememle hamile kaldim. Hatta suanki doktorum histeroskobimi neyse onu tavsiye etti kabul etmedim sonuçta hamile kaldim. Simdi ikinci icin bekliyorumKızlar bir sorum olucak, tüp bebek tedavisin rahmi arkaya dönük olan var mı ? yada böyle bir şey duydunuz mu duyup da yinede tüp bebek yaptıran var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim yeni çıktım doktordan..
candanileri59 Senahmet @ebbrulii @Prettylibra ve etiketleyemediğim hanımlar yardımcı olur musunuz
İnşallah canm yarın güzel haberlerini bekliyorumYarin test günüm şu ana kadar icimde hic heyecan yoktu ama basladı tık tık tık ayyy sabah 7de gidicem kan vericem Ayy Allahimmmm nolur olsun nolllluuuurrrrrrr
Doktorun ne diyor? Canm bu değerlerden pek anlamıyorum ama yükseldiği gözüküyor... Br tane olabilir belkide ondandır geç tutunuyor olabilir....Kızlar benmde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 ne diyosunz sizce artış guzelmi
Valla bir iki farketmezDoktorun ne diyor? Canm bu değerlerden pek anlamıyorum ama yükseldiği gözüküyor... Br tane olabilir belkide ondandır geç tutunuyor olabilir....
Aynen ya bir iki farketmez yeterki sağlıklı olsunValla bir iki farketmezaslında iki katı falan artması yeterli ama işte birbirimize sorup görüş almak güzel siz daha test yapacak mısınız yoksa yeterli mi
Bencede canm ayın kacina randevu verdilerAynen ya bir iki farketmez yeterki sağlıklı olsunBenden başka tahlil istenmedi 10 gün sonra muayene dendi zaten ben 5-7-12.günlerde yaptm tahlilleri yeterlidir heralde
Maşallah barekallah daha ne olsunKızlar benmde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 ne diyosunz sizce artış guzelmi
Aminn canm benimm cookk teşekkürler ederim güzel temennilerin için.. aminn bugün sabah namazında gerçekten gözyaşları ile dua ettm evlat isteyen ve hakeden herkese gerçekten Rabbim bizlere yardım etsin muhafaza eylesin kimseyi mahrum bırakmasın inşallah ya RabbimMaşallah barekallah daha ne olsunrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin burada anne olmak için çabalayan herkese de bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Allah ikinciyide nasip etsin canım inşallahSelam canm benim oyle hem de kalp sekline yakin. Kizima 5yil.once.ilk tup bebek denememle hamile kaldim. Hatta suanki doktorum histeroskobimi neyse onu tavsiye etti kabul etmedim sonuçta hamile kaldim. Simdi ikinci icin bekliyorum
aminn canım rabbbim isteyen herkese nasip etsinRabbim hakkımızda hayrlısını versin inşallah canım
Gönlünden ne geciyorsa o olsun en güzel şekilde
Saglıkla tutunsun bebişlerin
Doktor bana laparoskopi yapabliriz bunu yaptıktan sonra çok hamile kalan var dedi ama bende artı pcos olduğu için yani yumurtalamam düzenli değil ilaçsız belkide hiç yumurtlayamıyorum o yüzden akışına bırakılacak bişey değil sende dedi. Laparoskopi yine yapılır ama yiine ilaç tedavisi uygulamak gerekebilir dedi. Yani kısaca doktorda bunların hiç birine gerek yok direk tüp bebek yapabiliriz dedi. Doktorumu sevdim güven verdi para için orda değildi yani ben 30 yılımı verdim dedi.. O yüzden bende inşallah tüp bebeğe başlayacağım hayırlısıyla inşallah bu sürecin sonunda güzel haberler alırım bendeMerhaba canım benim görümcemin rahmi ters ve iki tane oğlu var. Biraz zor hamile kalmış ilk çocuğuna sonra olmuş yine çocuk istediğindede hemen olmamış 3 yıl kadar uğraşmışlar sonra oldu biri 10 biri 15 yaşında şimdi eski zamana göre hamile kalmış yani sıkıntı yapma mutlaka çözümü olan birşey. Ama tüp bebekte nasıl oluyor hiç duymadım sadece hamileliğe engel değil ama sen pcos olduğun için mecbur tüp bebek bende öyle pcosum ve tüp bebek dediler çok iyi doktorlara gitmeni tavsiye ediyorum bazıları gereksiz ameliyatlarla para tuzağı ve her doktor iyi ameliyat etmiyor doktorunu güzel araştır hemen ameliyat deynce he deme bikaç doktora görün hepsi aynı şeyi diyosa o zaman düşünürsün