Şükür bende iiyim, evet benim fitilde devam unutmuşum yazmayı. Vucutsal bir değişiklik yok suanlik sadece uyku hali var. Kasık ağrısı da yok. İnşallah hersey yolunda devam eder cumlemizeÇok şükür sen nasılsın bende coraspin endol 25 prednol kesildi estrofem progestan fitil imom devam dedi hafta da bir de pruluton iğne verdi
Süper çıkmış canım tebrik ederim, Rabbım hayırlı etsin inşallahEki Görüntüle 3153441
Kızlar böyle çıktı
Söyledim 100 altı dediği için sağlıklı değildir dedi salı günü tekrar test istedi çok nadirdir artabilir dediDoktorunuza soyledinizmi benimde bugun 9. Gunum ama daha test yapmadim degeriniz düşük cikmis 2 gun sonra tekrar ister muhtemelen
Ay maşallah canım ne güzel koyulmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çoook sevindiiimEki Görüntüle 3153441
Kızlar böyle çıktı
Hadi gözün aydın çok sevindim darısı başımıza. transfer sonrası kaçıncı günEki Görüntüle 3153441
Kızlar böyle çıktı
10. Gün demişsin yeni fark ettim. İnşallah kan sonuçların da güzel çıksın. Sağlıkla al bebeğini kucağınaEki Görüntüle 3153441
Kızlar böyle çıktı
Hay maşallah sağlıkla gelsinler diyelim o zamanKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Bende aynı canım bekliyorum çarşamba kalp atışı için gideceğim eskisine oranla çok iyiyimŞükür bende iiyim, evet benim fitilde devam unutmuşum yazmayı. Vucutsal bir değişiklik yok suanlik sadece uyku hali var. Kasık ağrısı da yok. İnşallah hersey yolunda devam eder cumlemize
Hayırlı olsun maşallah çok güzel çıkmışKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Ayyy ikisi de tutmuş mu??? MaşallahKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Çok iyi hayırlı olsun:) darısı bize inşallahKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Evet aynen hemde sıcak soğuk bile hissetmiyordum çok farklı ya limonu ağzıma alıyorum hicc bişey yok okadar gittiSağol canım içimi ferahlattin. Sen de mi gitmişti tat koku
Hayirli olsun gozunuz aydin. Belirtileriniz nelerdi adettendir bu soruKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Amin canım darısı sonuç bekleyen herkesin başınaHay maşallah sağlıkla gelsinler diyelim o zaman
Bilmiyoruz daha canım salı gidicem doktoraAyyy ikisi de tutmuş mu??? Maşallah
Çift embriyoydu canım 5. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu sadece dün hafif kahverengi leke gelmişti 1 kere. Birde bugün adet ağrısı gibi ağrı oldu biraz sonrada geçti. Şuan hiç bi ağrım belirtim yok inan test yapmasam yok derdim.Çok iyi hayırlı olsun:) darısı bize inşallahçift embriyo muydu belirti var mıydı? Benim hiç belirtim yok
Belirti hiç yoktu canım sadece dün 2 damla açık kahverengi leke geldi 1 kere sonra bidaha gelmedi. Birde bu sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu o da kesildi hemen. Şuan hiç belirtim yok hatta göğüslerim bile acımıyor öyle.Hayirli olsun gozunuz aydin. Belirtileriniz nelerdi adettendir bu soru