Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Çok şükür sen nasılsın bende coraspin endol 25 prednol kesildi estrofem progestan fitil imom devam dedi hafta da bir de pruluton iğne verdi
Şükür bende iiyim, evet benim fitilde devam unutmuşum yazmayı. Vucutsal bir değişiklik yok suanlik sadece uyku hali var. Kasık ağrısı da yok. İnşallah hersey yolunda devam eder cumlemize

Şükür bende iiyim, evet benim fitilde devam unutmuşum yazmayı. Vucutsal bir değişiklik yok suanlik sadece uyku hali var. Kasık ağrısı da yok. İnşallah hersey yolunda devam eder cumlemize
Bende aynı canım bekliyorum çarşamba kalp atışı için gideceğim eskisine oranla çok iyiyim

Çok iyi hayırlı olsun:) darısı bize inşallah çift embriyo muydu belirti var mıydı? Benim hiç belirtim yok
Çift embriyoydu canım 5. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu sadece dün hafif kahverengi leke gelmişti 1 kere. Birde bugün adet ağrısı gibi ağrı oldu biraz sonrada geçti. Şuan hiç bi ağrım belirtim yok inan test yapmasam yok derdim.

Hayirli olsun gozunuz aydin. Belirtileriniz nelerdi adettendir bu soru
Belirti hiç yoktu canım sadece dün 2 damla açık kahverengi leke geldi 1 kere sonra bidaha gelmedi. Birde bu sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu o da kesildi hemen. Şuan hiç belirtim yok hatta göğüslerim bile acımıyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…