Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlk önce şu düzensizliği halletmeleri lazımdı herhangi bir şey yaptılar mı bunun için canım çünkü her şeyimiz tarihlere ve hormon düzeylerine bağlı saat bile fark ediyor
Yani zaten pkoyum o yüzden düzensizlik olağan birşey ve bir tedavisi yok değilmi 😬

Gunaydin hanimlar. Bir sorum olacakti hamile hanimlara. Transferden sonra 3 4 gunlerinde falan ani kalkislarinizda kasiklariniz cekiliyor gibi oluyormuydu kitleniyor gibi degisik agri nasil tarif edebilirim bilmiyorum ama. Toplaniyor gibi anlik agri ya aci degil cekiliyor gibi bu kadar tarf edebildim ☺️😂
Anlık sancı , çekilme , kopma , kasılma gibi değişik bişey oluyordu cnm hala ara ara oluyor 😄

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
aydodo aydodo 313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim🥺
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekimpozitif👶🏼
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekimpozitif👶🏼
@FatMahmut266.gün2. Deneme19 ekim
Cookiie Cookiie 275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
G Gulummmm 255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylülpozitif👶🏻
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
lavable16 lavable16 5. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
@ozdenkocak88335aailk deneme20 ekim
@Kapcannnn423. Gün embriyosu2. Deneme13 ekim
@sa1616_285.gün 4ab2. Deneme19 ekim
@oysabiumuttuhep3. Gün 2 adet iyi kalite8. Deneme20 ekim
@gokcegkcgokce366. Gün iyi kaliteilk deneme27 ekim
@Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme22 ekim
Beni de ekler misiniz? 27 Ekimde transfer yapıldı. iki tane iyi kalite 3. Gün embriyosu. Yaşım 36 ilk deneme. Sonuç 8 kasımda kan verilince belli olacakmış

Merhaba bugün 9. Günüm kan testi verdim beta 9.51 çıktı hiçbir şey anlamadık 5. Embriyosuydu

Merhaba bugün 9. Günüm kan testi verdim beta 9.51 çıktı hiçbir şey anlamadık 5. Embriyosuydu
Doktorunuza soyledinizmi benimde bugun 9. Gunum ama daha test yapmadim degeriniz düşük cikmis 2 gun sonra tekrar ister muhtemelen

Gunaydin hanimlar. Bir sorum olacakti hamile hanimlara. Transferden sonra 3 4 gunlerinde falan ani kalkislarinizda kasiklariniz cekiliyor gibi oluyormuydu kitleniyor gibi degisik agri nasil tarif edebilirim bilmiyorum ama. Toplaniyor gibi anlik agri ya aci degil cekiliyor gibi bu kadar tarf edebildim ☺️😂
Merhaba valla benim 5. günden itibaren sağ bacagım kopacak gibiydi ağrıdan böyle ağrı dediğimde uyusuk gibi karıncalanma gibi sinir sıkısması gibi bende tarif edemiyorum tam . Ve sağ kasığım agrıyordu ama ilaçlarda yapabilir demişlerdi .

Hanımlar nasılsıniz, doktor benim ilaçlarda progestan ve enox iğneyi birer gün arayla vurulmami söyledi. Igne bir gün var bir gün yok. Folik asit ve coraspirin devam. Böyle ilaç değişikliği yaşayan varmi

Hanımlar nasılsıniz, doktor benim ilaçlarda progestan ve enox iğneyi birer gün arayla vurulmami söyledi. Igne bir gün var bir gün yok. Folik asit ve coraspirin devam. Böyle ilaç değişikliği yaşayan varmi
Çok şükür sen nasılsın bende coraspin endol 25 prednol kesildi estrofem progestan fitil imom devam dedi hafta da bir de pruluton iğne verdi

Sonuç belli oldu mu

Hayırlı haberler olsu. İnşallah

İdrar testi mi kan testi mi cnm ?

623A010E-9A9F-44EC-9E9E-CFCCBDD2294E.jpeg

Kızlar böyle çıktı

X