- 4 Haziran 2022
- 113
- 129
Darısı bizlere inşallahCanım söylemen gerekiyor benim arkadaşım transfer sonrası corona olmuştu ama hcg tahlili pozitif gelmişti.... Üzülme ve söyle özellikle doktoruna söylemelisin
Yani zaten pkoyum o yüzden düzensizlik olağan birşey ve bir tedavisi yok değilmiİlk önce şu düzensizliği halletmeleri lazımdı herhangi bir şey yaptılar mı bunun için canım çünkü her şeyimiz tarihlere ve hormon düzeylerine bağlı saat bile fark ediyor
Anlık sancı , çekilme , kopma , kasılma gibi değişik bişey oluyordu cnm hala ara ara oluyorGunaydin hanimlar. Bir sorum olacakti hamile hanimlara. Transferden sonra 3 4 gunlerinde falan ani kalkislarinizda kasiklariniz cekiliyor gibi oluyormuydu kitleniyor gibi degisik agri nasil tarif edebilirim bilmiyorum ama. Toplaniyor gibi anlik agri ya aci degil cekiliyor gibi bu kadar tarf edebildim
Kramp gibi iste degisik bir sey. İnsallah guzel bir seye isarettir.Anlık sancı , çekilme , kopma , kasılma gibi değişik bişey oluyordu cnm hala ara ara oluyor
Beni de ekler misiniz? 27 Ekimde transfer yapıldı. iki tane iyi kalite 3. Gün embriyosu. Yaşım 36 ilk deneme. Sonuç 8 kasımda kan verilince belli olacakmışMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim Cookiie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif @ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim @Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme 22 ekim
Merhaba evet ikiside 5. gün embriyosu iyi kaliteydi .Merhaba hayırlı olsun aynı gün embriyosu muydu ikisi de koydurdugunuz
Canım seni üzmek istemem ama malesef kimyasal olmusŞehir dışında olduğum için farklı bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım ve şu an çok kötüyüm
Doktorunuza soyledinizmi benimde bugun 9. Gunum ama daha test yapmadim degeriniz düşük cikmis 2 gun sonra tekrar ister muhtemelenMerhaba bugün 9. Günüm kan testi verdim beta 9.51 çıktı hiçbir şey anlamadık 5. Embriyosuydu
Anladım hayırlı olsunMerhaba evet ikiside 5. gün embriyosu iyi kaliteydi .
Canım benim 7. gün , 9. gün ve 15. gün kanamam oldu tek seferlik, normal dedilerİnşallah öyledir ya heveslendim bi an heyecanlandım
Merhaba valla benim 5. günden itibaren sağ bacagım kopacak gibiydi ağrıdan böyle ağrı dediğimde uyusuk gibi karıncalanma gibi sinir sıkısması gibi bende tarif edemiyorum tam . Ve sağ kasığım agrıyordu ama ilaçlarda yapabilir demişlerdi .Gunaydin hanimlar. Bir sorum olacakti hamile hanimlara. Transferden sonra 3 4 gunlerinde falan ani kalkislarinizda kasiklariniz cekiliyor gibi oluyormuydu kitleniyor gibi degisik agri nasil tarif edebilirim bilmiyorum ama. Toplaniyor gibi anlik agri ya aci degil cekiliyor gibi bu kadar tarf edebildim
Sonuç belli oldu muKızlar 10. Günüm test yaptım şimdi
Hayırlı haberler olsu. İnşallahKızlar 10. Günüm test yaptım şimdi
İdrar testi mi kan testi mi cnm ?Kızlar 10. Günüm test yaptım şimdi
Çok şükür sen nasılsın bende coraspin endol 25 prednol kesildi estrofem progestan fitil imom devam dedi hafta da bir de pruluton iğne verdiHanımlar nasılsıniz, doktor benim ilaçlarda progestan ve enox iğneyi birer gün arayla vurulmami söyledi. Igne bir gün var bir gün yok. Folik asit ve coraspirin devam. Böyle ilaç değişikliği yaşayan varmi
Sonuç belli oldu mu
Hayırlı haberler olsu. İnşallah
İdrar testi mi kan testi mi cnm ?