Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlk önce şu düzensizliği halletmeleri lazımdı herhangi bir şey yaptılar mı bunun için canım çünkü her şeyimiz tarihlere ve hormon düzeylerine bağlı saat bile fark ediyor
Yani zaten pkoyum o yüzden düzensizlik olağan birşey ve bir tedavisi yok değilmi

Anlık sancı , çekilme , kopma , kasılma gibi değişik bişey oluyordu cnm hala ara ara oluyor

Beni de ekler misiniz? 27 Ekimde transfer yapıldı. iki tane iyi kalite 3. Gün embriyosu. Yaşım 36 ilk deneme. Sonuç 8 kasımda kan verilince belli olacakmış

Merhaba bugün 9. Günüm kan testi verdim beta 9.51 çıktı hiçbir şey anlamadık 5. Embriyosuydu

Merhaba bugün 9. Günüm kan testi verdim beta 9.51 çıktı hiçbir şey anlamadık 5. Embriyosuydu
Doktorunuza soyledinizmi benimde bugun 9. Gunum ama daha test yapmadim degeriniz düşük cikmis 2 gun sonra tekrar ister muhtemelen

Merhaba valla benim 5. günden itibaren sağ bacagım kopacak gibiydi ağrıdan böyle ağrı dediğimde uyusuk gibi karıncalanma gibi sinir sıkısması gibi bende tarif edemiyorum tam . Ve sağ kasığım agrıyordu ama ilaçlarda yapabilir demişlerdi .

Hanımlar nasılsıniz, doktor benim ilaçlarda progestan ve enox iğneyi birer gün arayla vurulmami söyledi. Igne bir gün var bir gün yok. Folik asit ve coraspirin devam. Böyle ilaç değişikliği yaşayan varmi

Hanımlar nasılsıniz, doktor benim ilaçlarda progestan ve enox iğneyi birer gün arayla vurulmami söyledi. Igne bir gün var bir gün yok. Folik asit ve coraspirin devam. Böyle ilaç değişikliği yaşayan varmi
Çok şükür sen nasılsın bende coraspin endol 25 prednol kesildi estrofem progestan fitil imom devam dedi hafta da bir de pruluton iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…