- 18 Şubat 2010
- 202
- 199
Teşekkür ederim canım darısı sonuç bekleyen herkeseOoo masallah hayırlı olsun diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım darısı sonuç bekleyen herkeseOoo masallah hayırlı olsun diyelim
Sağol canım valla içim rahatladi. Rabbim bebisini sağlıkla kucağına nasip etsin inşallahhEvet aynen hemde sıcak soğuk bile hissetmiyordum çok farklı ya limonu ağzıma alıyorum hicc bişey yok okadar gitti
İnşallah ikizdir değerin çok iyi masallah canım bu yolda o kadar çok emek veriyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇift embriyoydu canım 5. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu sadece dün hafif kahverengi leke gelmişti 1 kere. Birde bugün adet ağrısı gibi ağrı oldu biraz sonrada geçti. Şuan hiç bi ağrım belirtim yok inan test yapmasam yok derdim.
ay maşallaaah darısı başımıza :)Kızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Hamile kalırsam insalhSağol canım valla içim rahatladi. Rabbim bebisini sağlıkla kucağına nasip etsin inşallahh
maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün tebrikler, benim gibi baya yüksek çıkmış. Kaç tane transfer diKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Hadi inşallah hayırlı haberler canimBende aynı canım bekliyorum çarşamba kalp atışı için gideceğim eskisine oranla çok iyiyim
Onu yazmamışsın canım bilmiyordum sizin zaten süreç ona göre şekilleniyor tanı konulduysa problem yok zatenYani zaten pkoyum o yüzden düzensizlik olağan birşey ve bir tedavisi yok değilmi
InsaAllah artar canim uzulme daha hic bisey bitmediSöyledim 100 altı dediği için sağlıklı değildir dedi salı günü tekrar test istedi çok nadirdir artabilir dedi
MasaAllahhhhh darisi basimiza insaAllahhhhh hayirli olsunEki Görüntüle 3153441
Kızlar böyle çıktı
Ne bileyim böyle olup artanda varmış sanırımInsaAllah artar canim uzulme daha hic bisey bitmedi
Hayırlısı neyse o olsun canım. Rabbim evlat kokusunu bizede nasip etsin inşallah. Kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek sanırım.İnşallah ikizdir değerin çok iyi masallah canım bu yolda o kadar çok emek veriyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım hepinizin güzel haberlerini bekliyorum. Dualarım bekleyen herkeseay maşallaaah darısı başımıza :)
Sağol canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 2 tane 5.gün embriyosuydu. Senin kaç çıkmıştı canım.maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün tebrikler, benim gibi baya yüksek çıkmış. Kaç tane transfer di
Sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum dualarım hepinizeMasaAllahhhhh darisi basimiza insaAllahhhhh hayirli olsun
İnşallah sizinki güzel çıkar benim doktorum bugün. İstediği için gittikDoktorunuza soyledinizmi benimde bugun 9. Gunum ama daha test yapmadim degeriniz düşük cikmis 2 gun sonra tekrar ister muhtemelen
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan sonucum 681 çıktı. 10. Günüm şoktayım
Teşekkür ederim cümlemizden inşallah sende de mide bulantıları var mı bende sabahları çok oluyorHadi inşallah hayırlı haberler canim