Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba öncelikle sizin icin en hayırlısı neyse o olsun️ fakat ben cokta işin kalitede olduğuna inanmıyorum öyle olsa 5aa 5bb %100 firesiz tutmazmiydi

Merhaba öncelikle sizin icin en hayırlısı neyse o olsun️ fakat ben cokta işin kalitede olduğuna inanmıyorum öyle olsa 5aa 5bb %100 firesiz tutmazmiydi
Kesinlikle katılıyorum, kaliteyi düşünme canım Rabbım ol dedikten sonra senin vücudun sağlıklı olanı aldıktan sonra oluyor. İnşallah hayırlısıyla olur hiç stres yapıp kendini üzme. Daha çok erken bunları düşünmek için. Karnını severek güzel.vakit geçirmeye bak mutlu ol M mavimimavisever

Hayırlısı neyse o olsun canım. Rabbim evlat kokusunu bizede nasip etsin inşallah. Kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek sanırım.
Canim hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza..
G gokcegkcgokce sen nasılsın? Herhangi bir belirti var mı? Ben inanılmaz nötr hic bir sey yok gibi cok erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum.

Kaliteden çok genetiği önemli. Rakamlara takılmayın diyorlar. Sen bebislerine güven ve bol bol dua et canım. Su aşamada elimizden başka bir şey gelmiyor

Kızlar transfer aşamasındayım 27sinde kontrole gittiğimde rahim kalınlığı 6.14 dü transfer için 7 ve üzeri olmasını isteriz salı günü tekrar gel kalınlaşmadıysa transfer iptal olabilir dediler normal şartlarda 3 kasımda olacaktı ama ötelendi ilaç dozlarını yükselttiler. Ve ben sigara içmeye devam ettiğim için oluyormuş tüm bunlar. Kendime çok kızıyorum böyle mi anne olmak istiyorsun diye.. o kadar acı çekiyoruz yüzüp kuyruğuna geliyoruz şu yaşadıklarıma bakın sigara yüzünden. İçme dedi günde 1 2 tane içiyorum içmesem daha büyük strese giriyorum. Günde 8 estrofem alıyorum (ikisi fitil olarak) birde şefaf bir bant var crinola mı ne adını hatırlamıyorum. Kalınlaşır mı sizce 4 günde

Climara baya etkili,ben adetim ile transfer arası sadece climara vagifem ve gunde 1 estrofem kullandım canım. Progestana transfer sonrasi başladım. İçini rahat tut bence stres yapmamaya çalış

Bu dönemde transfer öncesi sonrası kesinlikle sigara yasak 1-2 tane içmen çok zararlı öncesinde zaten içiyormuşsun bu dönemden önce çoktan bırakmalıydın ben bıraktım. Bence rahim kalınlığın artabilir ilaçların dozunu arttırmışlar ama doktorlar 8-12 arası olmalı diyor ama bence en az 9-10 olmalı tutması için. Eğer iptal olursa üzülme nasip değilmiş deyip geç benimde bikaç kez iptal oldu transferim hayırlısı olsun biran önce sigarayı hayatından çıkar çok önemli

Onu yazmamışsın canım bilmiyordum sizin zaten süreç ona göre şekilleniyor tanı konulduysa problem yok zaten
He tamam canım bende acaba bir yalnışlıkmı yapıldı pko bile olsa önce düzenemi koymak gerekti diye tereddüt ettim sağolasın canım

Benimde 1 hafta boyunca 6.9 da takılı kaldı sonra 7ye çıktı ama bu seferde e2 değerim düştü o yüzden iptal oldu transferim bu ay. Doktorum kalınlıktan önce rahim görüntüsü daha önemli. 3 çizgi gözüküyorsa transfer olabilir önemli olan bu dedi hep. Benimde rahim 3 çizgiydi ama 6.9du. Ben hep dua ettim eğer olmayacaksa bir şekilde iptal olsun Allahım dedim hep ertesi gün gittiğimizde kalınlık 7 olmuştu. Doktor tamam dedi transfer tarihiverildi ilaçlar verildi kan verdim ama e2 değerim düşüşe geçmiş transfer iptal oldu. O yüzden bence hayırlısını isteyin. Geç olsun güc olmAsın. Tabi sigarayı bırakın

Ay bisey sorcam sigara icmeye devam ettigin icin ne oluyomus ? Ben hep ictim transfer olana kadar azda icmem yani 1 paketi aşarım

Bide adetinin kacinci gunu

Ay bisey sorcam sigara icmeye devam ettigin icin ne oluyomus ? Ben hep ictim transfer olana kadar azda icmem yani 1 paketi aşarım
Sigara içtiğimiz zaman kullandığımız tabletlerin yarısı Karaciğer’de birikip vücuttan atılıyormuş yani rahim kalınlaşmasına engel oluyormuş ben şehir efsanesi sanıyordum da bizzat tecrübe etmiş bulundum

Climara baya etkili,ben adetim ile transfer arası sadece climara vagifem ve gunde 1 estrofem kullandım canım. Progestana transfer sonrasi başladım. İçini rahat tut bence stres yapmamaya çalış
İnşallah kısmetse olur zaten her şey bahane değil mi

Çok denedim aslında hâlâ çabalıyorum savaş veriyorum kendimle resmen. İçmicem diyorum sonra 1 taneden bişey olmaz diye diye gidiyor işte. Bakalım içmicem hiç artık inşallah durum gerçekten çok ciddiymiş onu anladım

Tabii ki zamanı değilse bişeyler bahane olacaktır vardır her şerde bir hayır. Transfer hazırlığında 2 ayı geride bıraktım hemen hemen 2 ayda transfer ediyorlar çünkü.. sadece giden zamana kullandığım hormonlara çok üzülürüm ama kendim istedim içmeseydim yapabilseydim böyle olmayacaktı belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…