Ay çok üzüldüm yaKızlar bugün 9. Günüm tekrar kan verdim.
5. Gün 8
7.gun 21
9.gun 17 çıktı
Bebeğimi kaybediyorum dimi
İnşallah öyledir ya heveslendim bi an heyecanlandımYerlesme kanamasi olabilir beni bahcecideki bashemsire hanim arayip soyledi sakin panik yapip korkma dedi
Farklı bı hastanede vermiştim onla alakalı bir durum olabilir mi acabaAy çok üzüldüm ya
Olabilir tabi henüz başında gelişimin inşallah tutunmuşturFarklı bı hastanede vermiştim onla alakalı bir durum olabilir mi acaba
Asıl test gününde tekrar ver bence. Çünkü değerler çok yakınFarklı bı hastanede vermiştim onla alakalı bir durum olabilir mi acaba
İki katı artması gerekiyordu artmamisAsıl test gününde tekrar ver bence. Çünkü değerler çok yakın
Olabilir tabi her lab. Hassasiyeti farklı aynı saatte aynı merkezde vermen gerekFarklı bı hastanede vermiştim onla alakalı bir durum olabilir mi acaba
10-12 günden önce değerler anlaşılır olmadığı için doktorlar bu tarihi test tarihî olarak veriyor. Bence kaygılanma ve test gününde tekrar ver inşallah pozitif olur. Yükselerek artar.İki katı artması gerekiyordu artmamis
Şehir dışında olduğum için farklı bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım ve şu an çok kötüyümOlabilir tabi her lab. Hassasiyeti farklı aynı saatte aynı merkezde vermen gerek
İnşallah öyle olur . Ama benim iki günde hiç yukselmemis aksine düşmüş10-12 günden önce değerler anlaşılır olmadığı için doktorlar bu tarihi test tarihî olarak veriyor. Bence kaygılanma ve test gününde tekrar ver inşallah pozitif olur. Yükselerek artar.
48 saatte %66 artış sağlıklı ilerleme kabul ediliyor.
Sakinliğini koru canım bilemezsin şuanda. Birde düşmüş olsa iki gündür bu kadar az mı düşer kafam karıştı benimde iki gün sonra aynı yerde mi vereceksin ? Birde doktorun ne diyecek bizede haber verir misin ?Şehir dışında olduğum için farklı bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım ve şu an çok kötüyüm
Kızlarrr selamlarrr nasılsınızzzBen dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin
E hadi cnm gözün aydın daha artsın sağ salim sağlıklı kucağımıza alalım
Allah razı olsun kızlar inşallah devam eder ya rabbiTebrik ederim hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canm dilerim devam ederHayirli olsun masaAllah
Canm bence farklı hastane de ayrı sonuç da çıkmış olabilr bilmiyorum referans aralıkları farklı olabilr her lab farklı Rabbim seninle olsun..İnşallah öyle olur . Ama benim iki günde hiç yukselmemis aksine düşmüş
Ben ilk düsügümü nar suyu yüzünden yaptım cünki aşırı tüketiyodum herşeyin fazlası zararNar yemenin faydalı olduğu ile ilgili yazılar okudum ama bu konuda bilimsel bir görüş var mı yada tükettim bana zararı olfu diyen suyunu değilde meyve olarak kendisini?
Aminnnnn sali gunu test gunum dualariniza talibim ismim melekÇok teşekkür ederim canm dilerim devam ederdarisi bekleyenlere ya rabbi
Duan Nebi salihin inşallah canm benm Allah yar ve yardımcın olsunAminnnnn sali gunu test gunum dualariniza talibim ismim melekresmen dua siparis ettim