- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 35
5. Gün 25Çok haklısınsenin değerlerin kaçtı canm Allah kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ya rabbi
Yaaa tamam not aldımCanım doğuma kadar devam ediliyor ama plt değerine dikkat edin düşürebilir diye biliyorum. Benim sarı kan düşüktü doğum yapacağım zaman doktor kan sulandırıcıyi bırak plt baya düşük dedi hatta kizilaydan kan getirtti. Doğum sırası nolur nolmaz diye çok şükür doğum sonrası değerlerim hemen yükseldi ve kana ihtiyaç kalmadı kan tahlillerini ihmal etmeyin
Iki tane olabilir benim 11.gün değerim 255ti ikiz tuttu12. Gün beşinci gün embriyo değerim 458 çıktı ikili embriyo koyulmuştu değerim az çıktı galiba tek bir tane tuttu kızlar? Böyle birsey yaşayan var mı
12. Gün değerinizi hatırlıyor musunuzIki tane olabilir benim 11.gün değerim 255ti ikiz tuttu
Test gününden kaç gün sonra gidip keseyi gördünüz acaba12. Gün değerinizi hatırlıyor musunuz
Maşallah iki gün nasıl hızlı yükselmiş böyle hadi hayrlisiyla kucagina al canm bnm5. Gün 25
7. Gün 113.87
2 embriyo transferi doktorum ikizi gösteriyor değerlerin ama keseyi görmeden bilemeyiz dedi
Aynen öyle canm benim ihmal etmeyin.Yaaa tamam not aldımCorasprin neden yetmiyor anlamadım illa ki iğne..
Bende zaten kansızlık var , Allahın izniyle her şey yolunda gidince bir doktora başlarım o zaman hepsine baksın.
Ne biliyim canim yaa testler bile dalga geçiyor resmen bizimle bende öyle hayatimda ilk kez o kadar belirgin cizgisi olan test görmustum ama benimki sonradan çıktığı icin Allah var pek umutlanmamistim ama seninkiler hemencecikte çıktı dedin demek ki idrar yapmican yaa tedavide cok merak ediyosan 10.gunu falan gidip kan verecen oyle sevinecen ders olsun buda bizeBende şaşkınım üstelik gece yaptığım için değer artmışdır diye düşündüm akşamki daha belirgin cizgi cıkınca hala kafam almıyor pozitif cıkan testlere bakıp duruyorum nasıl olur diye anlayamıyorum 12 yıldır ilk defa pozitif bir test gördüm onunda ikisininde hatalı cıkması darma duman etti
Kan sonucunun yanlış olabileceği hiç gelmedi acıkcası aklıma tüm kan testlerimi bu laboratuvarda yapıtırıyorum herzamab dogru sonuc veren bi yer acıkcası
Maşallah canım ne güzel artmış evet ikiz olabilir gerçekten5. Gün 25
7. Gün 113.87
2 embriyo transferi doktorum ikizi gösteriyor değerlerin ama keseyi görmeden bilemeyiz dedi
Aynen canım şimdi bitane embriyom daha var dondurulmuş 3gün bakalım doktorum 4Aralıkta tekrar gelecek buraya o ne dicek hemen yeniden transfermi yoksa bidahamı yumurta toplarız bi konuşuruz merak ediyorum sonuca ne diycek ne konuşcaz bende rahim yapışıklığı vardı ya histereskopie olup actı kök hücre tedaviside olmuştum ya rahim filmi cektiririm heralde bikere bakmak için bidahaki transfer öncesiNe biliyim canim yaa testler bile dalga geçiyor resmen bizimle bende öyle hayatimda ilk kez o kadar belirgin cizgisi olan test görmustum ama benimki sonradan çıktığı icin Allah var pek umutlanmamistim ama seninkiler hemencecikte çıktı dedin demek ki idrar yapmican yaa tedavide cok merak ediyosan 10.gunu falan gidip kan verecen oyle sevinecen ders olsun buda bizeRabbim tez vakitte doldursun kucağıni canım
Hakkında hayırlısı olsun canım bende pazartesi konusucam bakalım doktorum hastanede olursa bakalim neler dicekler Rabbim yardımcımız olsunAynen canım şimdi bitane embriyom daha var dondurulmuş 3gün bakalım doktorum 4Aralıkta tekrar gelecek buraya o ne dicek hemen yeniden transfermi yoksa bidahamı yumurta toplarız bi konuşuruz merak ediyorum sonuca ne diycek ne konuşcaz bende rahim yapışıklığı vardı ya histereskopie olup actı kök hücre tedaviside olmuştum ya rahim filmi cektiririm heralde bikere bakmak için bidahaki transfer öncesi
Allahın izniyle diğer ay nar suyuna daha erken başla bence adetin bittikten sonra, daha güzel kalınlaşsın bu sefer , her sey yolunda gitsin gitsin inşallahKızlar benim transfer iptal oldu bugün muayene çok güzeldi aslında kalınlık 7 mm bulmuştu büyük olasılık 5 kasım yaparız dedi doktor ilaçlrı verdi kan verdim ondan sonra işler değişti dünkü 780 olan e2 değerim bugün 520ye düşmüş. Ama dünden beri adet olucak gibi karın ağrım var. Hemşire aradı şimdi ilaçları kes diye artık regl olma döneminemi girmiş oluyorum ben noluyor. Herşeyde bir hayır var ya belki önümüzde ay rahim daha güzel yanıt verir
Evet bende aynı şeyi düşündüm direk nar suyuna başlıcam inşallah daha güzel olurAllahın izniyle diğer ay nar suyuna daha erken başla bence adetin bittikten sonra, daha güzel kalınlaşsın bu sefer , her sey yolunda gitsin gitsin inşallah
Aminnn cnm tek ikiz farketmez sağlıklı olsun yeter...Maşallah canım ne güzel artmış evet ikiz olabilir gerçektenRabbim gönlüne göre versin inş
Aminnn cnm hepsimizde inşallahMaşallah iki gün nasıl hızlı yükselmiş böyle hadi hayrlisiyla kucagina al canm bnm
geçmiş olsun, inşallah önümüzdeki ay sağlıkla çok güzel sonuçlar alırsınKızlar benim transfer iptal oldu bugün muayene çok güzeldi aslında kalınlık 7 mm bulmuştu büyük olasılık 5 kasım yaparız dedi doktor ilaçlrı verdi kan verdim ondan sonra işler değişti dünkü 780 olan e2 değerim bugün 520ye düşmüş. Ama dünden beri adet olucak gibi karın ağrım var. Hemşire aradı şimdi ilaçları kes diye artık regl olma döneminemi girmiş oluyorum ben noluyor. Herşeyde bir hayır var ya belki önümüzde ay rahim daha güzel yanıt verir
Olmazsan söktürücü kullanırsın canım çabucak ol inşallahEvet bende aynı şeyi düşündüm direk nar suyuna başlıcam inşallah daha güzel olur
Estrofemi kestikren sonra regl gelirmi acaba ben normalde düzensiz olurum cünkü hiç olmadığım bile oluyor