- 20 Şubat 2022
- 4.616
- 2.838
Aminnnnnn Allah razi olsunDuan Nebi salihin inşallah canm benm Allah yar ve yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnn Allah razi olsunDuan Nebi salihin inşallah canm benm Allah yar ve yardımcın olsun
İlk önce şu düzensizliği halletmeleri lazımdı herhangi bir şey yaptılar mı bunun için canım çünkü her şeyimiz tarihlere ve hormon düzeylerine bağlı saat bile fark ediyorEvet bende aynı şeyi düşündüm direk nar suyuna başlıcam inşallah daha güzel olur
Estrofemi kestikren sonra regl gelirmi acaba ben normalde düzensiz olurum cünkü hiç olmadığım bile oluyor
Bugün bu olayı sordum değerlerime göre ekstra ilaç yüklemesi yapmak istemiyorlarmış gerek görmemişler bilemedim ne derlerse onu yapıyorum inşallah sorun olmazKan sulandırıcı önemli canım için rahat değilse nedenini sor bence hemşirene falan. Çünkü dediğim gibi kan sulandırıcıyı doğuma kadar devam ediyor pıhtılaşma olmasın diye.
Transferden sonrada mı tüketiyordunuzBen ilk düsügümü nar suyu yüzünden yaptım cünki aşırı tüketiyodum herşeyin fazlası zarar
O gebeliğim doğaldı tüp bebek degildi hamile olduğumu ögrendim nere gitsem ikram ettiler 2 hafta boyunca hergün 2 bardak icmisimdir sonrası düşük olduTransferden sonrada mı tüketiyordunuz
Anladım çok geçmiş olsunO gebeliğim doğaldı tüp bebek degildi hamile olduğumu ögrendim nere gitsem ikram ettiler 2 hafta boyunca hergün 2 bardak icmisimdir sonrası düşük oldu
İnşallah canımBugün bu olayı sordum değerlerime göre ekstra ilaç yüklemesi yapmak istemiyorlarmış gerek görmemişler bilemedim ne derlerse onu yapıyorum inşallah sorun olmaz
Geçmiş olsun cnm ateşin yükselmediği sürece ben tutmasında bir problem yaratacağını düşünmüyorum . Ama kesinlikle doktorunu arayıp bilgi vermelisin belki kullanman için bir ilaç verebilir daha hafif atlatırsın . Allah şifalar versinArkadaşlar merhaba. 24 Ekim de transfer oldum 3 gün sonra grip oldum. Su anda da tat koku almam gitti. Koronayim diye düşünüyorum kimseye de birşey diyemiyorum herkes çok umutlu transferden sonra covid olup pozitifi gören var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Ateşim yükselmedi. Bugüne kadar grip olduğumu bildirdim doktoruma. Sadece dinlenmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.. teşekkür ederim kafam hiç rahat değilGeçmiş olsun cnm ateşin yükselmediği sürece ben tutmasında bir problem yaratacağını düşünmüyorum . Ama kesinlikle doktorunu arayıp bilgi vermelisin belki kullanman için bir ilaç verebilir daha hafif atlatırsın . Allah şifalar versin
Stres daha olmaman lazım bence cnm , grip hep olabilecek bişey , biraz rahatlamaya çalış en kısa zamanda atlatırsın inşAteşim yükselmedi. Bugüne kadar grip olduğumu bildirdim doktoruma. Sadece dinlenmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.. teşekkür ederim kafam hiç rahat değil
Canım hiç merak etme covid felan değilsin öyle bi salgın varki hemde 2 haftada geçmeyen şuan 2 haftadır öyleyim tat koku yok ama grip ağır olduğu için testim negatif çıktı emin ol sende negatifsinArkadaşlar merhaba. 24 Ekim de transfer oldum 3 gün sonra grip oldum. Su anda da tat koku almam gitti. Koronayim diye düşünüyorum kimseye de birşey diyemiyorum herkes çok umutlu transferden sonra covid olup pozitifi gören var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Hem grip olmak tutunmamaya etki etmiyo yani sorun olmuyo rahat olArkadaşlar merhaba. 24 Ekim de transfer oldum 3 gün sonra grip oldum. Su anda da tat koku almam gitti. Koronayim diye düşünüyorum kimseye de birşey diyemiyorum herkes çok umutlu transferden sonra covid olup pozitifi gören var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Bence içini rahat tutmalısın normal grip olunca da tat koku gidiyor zaten havalar artık soğumaya başladı mevsim degişikliğinden bence normal gripsin ateşin zaten yokmuş hiç korkma ne kadar pozitif düşünürsen okadar güzel sonuç alırsın duanı eksik etme sen başarıcaksın çok güçlü Bi kadınsın bitki çayı falan içme istirahat et bol bol meyve tüket c vitamini iyi gelicektir miniğin sana sımsıkı tutunacak allahın izniyle..Ateşim yükselmedi. Bugüne kadar grip olduğumu bildirdim doktoruma. Sadece dinlenmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.. teşekkür ederim kafam hiç rahat değil
Canım bende grip atlattım bol baş ağrılı hemde sadece uyudum ben duş aldım. Stres yapma Allahin izniyle bisey olmaz inşallahAteşim yükselmedi. Bugüne kadar grip olduğumu bildirdim doktoruma. Sadece dinlenmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.. teşekkür ederim kafam hiç rahat değil
Canım bende olmadı ama kaşık ağrım ve bacak ağrım vardiGunaydin hanimlar. Bir sorum olacakti hamile hanimlara. Transferden sonra 3 4 gunlerinde falan ani kalkislarinizda kasiklariniz cekiliyor gibi oluyormuydu kitleniyor gibi degisik agri nasil tarif edebilirim bilmiyorum ama. Toplaniyor gibi anlik agri ya aci degil cekiliyor gibi bu kadar tarf edebildim
Canım söylemen gerekiyor benim arkadaşım transfer sonrası corona olmuştu ama hcg tahlili pozitif gelmişti.... Üzülme ve söyle özellikle doktoruna söylemelisinArkadaşlar merhaba. 24 Ekim de transfer oldum 3 gün sonra grip oldum. Su anda da tat koku almam gitti. Koronayim diye düşünüyorum kimseye de birşey diyemiyorum herkes çok umutlu transferden sonra covid olup pozitifi gören var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Sağol canım içimi ferahlattin. Sen de mi gitmişti tat kokuCanım hiç merak etme covid felan değilsin öyle bi salgın varki hemde 2 haftada geçmeyen şuan 2 haftadır öyleyim tat koku yok ama grip ağır olduğu için testim negatif çıktı emin ol sende negatifsin
Çok teşekkür ederim canım test sonucumu bildircemBence içini rahat tutmalısın normal grip olunca da tat koku gidiyor zaten havalar artık soğumaya başladı mevsim degişikliğinden bence normal gripsin ateşin zaten yokmuş hiç korkma ne kadar pozitif düşünürsen okadar güzel sonuç alırsın duanı eksik etme sen başarıcaksın çok güçlü Bi kadınsın bitki çayı falan içme istirahat et bol bol meyve tüket c vitamini iyi gelicektir miniğin sana sımsıkı tutunacak allahın izniyle..