- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 32
Aynen canım transfer sonrası rahimde kasılmalara sebep oluyormuş tutunmaya engel olabiliyormuş hatta ben 1 bardak nar suyu içmiştim tedirgin olmuştum çok şükür bir sıkıntı olmadıKızlar nar suyu transfer sonrası tavsiye edilmiyordu de mi emin olamadım da
Transfer öncesi üç gün içmiştim rahîm kalınlaşması yavaş gidince ilk günlerinde faydalı olmuştu. Artık transfer oldu dikkat edeyim o zaman. TeşekkürlerAynen canım transfer sonrası rahimde kasılmalara sebep oluyormuş tutunmaya engel olabiliyormuş hatta ben 1 bardak nar suyu içmiştim tedirgin olmuştum çok şükür bir sıkıntı olmadı
Sağolasın canım inşallahgeçmiş olsun, inşallah önümüzdeki ay sağlıkla çok güzel sonuçlar alırsın
Sağolasın canım inşallahgeçmiş olsun, inşallah önümüzdeki ay sağlıkla çok güzel sonuçlar alırsın
Tamam canım doktorun Aramasını bekliyorum zaten arasın sorucam adetide. Bunu dediğin iyi oldu şimdi eşime dedim bu sefer hemen başlıcam nar suyuna ilaçla diye. Bitimce başlarım o zamanOlmazsan söktürücü kullanırsın canım çabucak ol inşallahadetin bitmeden başlarsan nar suyuna kanaman kesilmez canım aklında bulunsun
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun bebişlerin inşTransfer öncesi üç gün içmiştim rahîm kalınlaşması yavaş gidince ilk günlerinde faydalı olmuştu. Artık transfer oldu dikkat edeyim o zaman. Teşekkürler
Aslında hastanede de sormuştum özellikle yemeyin tüketmeyin ya da mutlaka tüketin dediğiniz bir şey var mı diye onlar da porsiyonu abartmadıkça her şeyi yiyebilirsin demişlerdi. Yine de burada okuduklarıma da dikkat etmeye çalışıyorum bilimsel kısmını bilmiyorum.Nar yemenin faydalı olduğu ile ilgili yazılar okudum ama bu konuda bilimsel bir görüş var mı yada tükettim bana zararı olfu diyen suyunu değilde meyve olarak kendisini?
Aynen canım bu sefer çok güzel olacak Allahın izniyle öyle hissediyorumTamam canım doktorun Aramasını bekliyorum zaten arasın sorucam adetide. Bunu dediğin iyi oldu şimdi eşime dedim bu sefer hemen başlıcam nar suyuna ilaçla diye. Bitimce başlarım o zaman
Canım nar suyunu transfer den sonra devam etmesini isteyen bir doktor vardı arkadas pozitif almıştı mesela benim doktorum yasak dedi.Nar yemenin faydalı olduğu ile ilgili yazılar okudum ama bu konuda bilimsel bir görüş var mı yada tükettim bana zararı olfu diyen suyunu değilde meyve olarak kendisini?
İnşallah canım Allah razı olsun valla gec olsun sonuca ulaşayım yeterki ben beklemeye razıyımAynen canım bu sefer çok güzel olacak Allahın izniyle öyle hissediyorum
Valla bugün yaptım çok şükür sonuç daha iyi geldi 77 inşallah katlanarak devam edeerAminnn cnm hepsimizde inşallahsen başka ne zaman yapacaktın tahlili?
E hadi cnm gözün aydın daha artsın sağ salim sağlıklı kucağımıza alalımValla bugün yaptım çok şükür sonuç daha iyi geldi 77 inşallah katlanarak devam edeer
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallahValla bugün yaptım çok şükür sonuç daha iyi geldi 77 inşallah katlanarak devam edeer
Hakkinda hayirlisi olsun canimmKızlar benim transfer iptal oldu bugün muayene çok güzeldi aslında kalınlık 7 mm bulmuştu büyük olasılık 5 kasım yaparız dedi doktor ilaçlrı verdi kan verdim ondan sonra işler değişti dünkü 780 olan e2 değerim bugün 520ye düşmüş. Ama dünden beri adet olucak gibi karın ağrım var. Hemşire aradı şimdi ilaçları kes diye artık regl olma döneminemi girmiş oluyorum ben noluyor. Herşeyde bir hayır var ya belki önümüzde ay rahim daha güzel yanıt verir
Hayirli olsun masaAllahValla bugün yaptım çok şükür sonuç daha iyi geldi 77 inşallah katlanarak devam edeer
Yerlesme kanamasi olabilir beni bahcecideki bashemsire hanim arayip soyledi sakin panik yapip korkma dediKızlar bugün 9. Günüm biraz önce tuvalete gittiğimde çok az kahverengi leke gördüm korkmalımıyım