Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

10-12 günden önce değerler anlaşılır olmadığı için doktorlar bu tarihi test tarihî olarak veriyor. Bence kaygılanma ve test gününde tekrar ver inşallah pozitif olur. Yükselerek artar.
48 saatte %66 artış sağlıklı ilerleme kabul ediliyor.
İnşallah öyle olur . Ama benim iki günde hiç yukselmemis aksine düşmüş

Şehir dışında olduğum için farklı bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım ve şu an çok kötüyüm
Sakinliğini koru canım bilemezsin şuanda. Birde düşmüş olsa iki gündür bu kadar az mı düşer kafam karıştı benimde iki gün sonra aynı yerde mi vereceksin ? Birde doktorun ne diyecek bizede haber verir misin ?

İlk testteki 8 den yola çıkarsak %66 artış istenirse bugün 22 çıkması lazım. İlk gün biraz yüksek ölçülmüş ise değerler değişecek. Başka bir yerde test vermiş olmak da sonuca etki edecek.
Sakın kalıp pozitif düşünmeye çalış. Sana iyi enerji yollayalım biz de umduğuna kavuşman için. 🙏🙏👣

Kızlarrr selamlarrr nasılsınızzz💜🌸Ben dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum😍😍Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez🧿🫶Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim🌸💜Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün 🌸💜🙏Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım☺️Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin 💜🌸💕

Nar yemenin faydalı olduğu ile ilgili yazılar okudum ama bu konuda bilimsel bir görüş var mı yada tükettim bana zararı olfu diyen suyunu değilde meyve olarak kendisini?
Ben ilk düsügümü nar suyu yüzünden yaptım cünki aşırı tüketiyodum herşeyin fazlası zarar

Kizlar erken test yapip hayal kirikligi yasayanlar lutfen yapmayinnnn söyle bisey dinledim az once doktorlar bosuna 10. Gunu bekletmiyor bize

X