- 20 Şubat 2022
- 4.616
- 2.838
InsaAllah kalp atisinida duyarsin Rabbim nasip etsin kucaginada alirsin doya doya koklarsin evladini aminnnnÖncesinde estrofem,bir hafta kala prolutex kullandım canım transferden sonra
6 adet estrofem
Günde 2 kere prolutex
Clexine (kan sulandırıcı)
Corasprin
Folbien
Günde 3 kere Progestan fitil
Kullandım canım .
kalp atışı ve kese den sonra estrofem kesiliyormuş ilk 3 ay progestan desteğine devam kan sulandırıcı doğuma kadar devammış
Canım benim çok sağol, inşallah senin dediğin gibi olur5. Ekim transfer günüm 25. Ekimde sadece keseyi gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim bence boşuna endişe ediyorsuninşallah kalp atışını da duyarsın
Amiiinn canım aminn hepimiz inşallahInsaAllah kalp atisinida duyarsin Rabbim nasip etsin kucaginada alirsin doya doya koklarsin evladini aminnnn
Amin canım çok saol teşekkür ederm umarım kolay geçiririm hepimiz için hayırlısı olsunYok yok aynı ağrı yumurtalar büyüdüğü için aynen bende ohss olmaktan kıl payı döndüm doktorum 14 yumurta topladı daha fazla alsaydım ohss olurdun dedi. Benim dozum düşükle başladı son günlere doğru arttırdı hatırlayamadım doz arttıkça ağrıda ağrıyor zaten sen bu ağrıyı yaşamışsın vız gelir sana :) Aminnn İnşallah güzel haberlerini alırız
Benim 5 gün kanda çıkmıştı ama gebelik testinde çıkmamıştıBenim dün gece idrarda pozitif cıktı erken gebelik testiyle bugün sabah verdiğim kanda negatif
Bence direk kan testi daha iyi
Biliyorum canım bende tam tersi olduBenim 5 gün kanda çıkmıştı ama gebelik testinde çıkmamıştı
Cnm bnm bildiğim normal benm 7. Gün 113.87 çıkmıştı ama iki embriyo transfer edildiği için ikiz olabilir demişti ikizlerde değer fazla çıkıyor bebişin seninle cnmKızlar değerim 31 çıktı.. sevindim ama sonra kan sulandırıcı yanlışlıkla oksapar 0.4. iki kere vurdum bir kere vuracağıma sonradan aklıma geldi. Ve ani panikatak yaşadım cok kötü kusma oldu stresten inşallah bi sıkıntı olmamiştir.. çok kustum baya baya stresten ogurmekten midem ağrıdi sizce bebeğime zarar gelmismidr kusmaktanhemşiremle konuştum bu seferlik sıkıntı olmaz dedi ama gerçekten çok korktum .. inşallah yarın katlanır değerim sizce 8.gune az bı değer mi
Bu gebelik testleri çok kafa karıştırıcı sürekli kan verdm br kez erken gebelik denedim ondada kanda pozitif orda negatif diye çok umursamadm....Biliyorum canım bende tam tersi oldu
Rabbim pozitif cıkan tüm arkadaşların güzel bi hamilelik gecirip saglıkla kucağınıza almak nasip etsin yavrularınızı inşallah
İki testinde de anında pozitif çıkıp kanda negatif çıkması enterasan yaa birde sabah kaset test yapsana canım belki kan verdiğin yerde bi hata olmuştur yaa olabilir yani bi önceki tedavimde boyle biseye denk gelmistim benBiliyorum canım bende tam tersi oldu
Rabbim pozitif cıkan tüm arkadaşların güzel bi hamilelik gecirip saglıkla kucağınıza almak nasip etsin yavrularınızı inşallah
Cnm birde gebelik aşısı diye birşey var onuda sorabilirsin doktoruna bana bu transferimde yapıldıİki testinde de anında pozitif çıkıp kanda negatif çıkması enterasan yaa birde sabah kaset test yapsana canım belki kan verdiğin yerde bi hata olmuştur yaa olabilir yani bi önceki tedavimde boyle biseye denk gelmistim ben
Terside olabilir bu testler güvenilir değil benceBiliyorum canım bende tam tersi oldu
Rica ederim Amin inşallah teşekkür ederimCanım benim çok sağol, inşallah senin dediğin gibi olurSenin de kalp atışını gümbür gümbür duyman dileğiyle
Ay inşallah canm inşallahCnm bnm bildiğim normal benm 7. Gün 113.87 çıkmıştı ama iki embriyo transfer edildiği için ikiz olabilir demişti ikizlerde değer fazla çıkıyor bebişin seninle cnm
Tamam canım sağolasınCnm birde gebelik aşısı diye birşey var onuda sorabilirsin doktoruna bana bu transferimde yapıldı
Kan sulandırıcı önemli canım için rahat değilse nedenini sor bence hemşirene falan. Çünkü dediğim gibi kan sulandırıcıyı doğuma kadar devam ediyor pıhtılaşma olmasın diye.Herkes kan sulandırıcı kullandığından bahsetmiş ama benim doktorum bana vermedi ilk transferimde almıştım bu transferimde verilmedi benim gibi olan var mı?
Yani bende 5 ve 7. Günde yaptım elimde olsa bgnde yapacaktım çalışıyorumda yani ne biliyim kendimi rahatlatmak için yapmak istiyorum oysa doktorum tmmdr diyor ben onlardan dahamı iyi mi bilemecem ama işde pztesine kadar byle düşncem galibaAy inşallah canm inşallah
Bende şaşkınım üstelik gece yaptığım için değer artmışdır diye düşündüm akşamki daha belirgin cizgi cıkınca hala kafam almıyor pozitif cıkan testlere bakıp duruyorum nasıl olur diye anlayamıyorum 12 yıldır ilk defa pozitif bir test gördüm onunda ikisininde hatalı cıkması darma duman ettiİki testinde de anında pozitif çıkıp kanda negatif çıkması enterasan yaa birde sabah kaset test yapsana canım belki kan verdiğin yerde bi hata olmuştur yaa olabilir yani bi önceki tedavimde boyle biseye denk gelmistim ben
Çok haklısınYani bende 5 ve 7. Günde yaptım elimde olsa bgnde yapacaktım çalışıyorumda yani ne biliyim kendimi rahatlatmak için yapmak istiyorum oysa doktorum tmmdr diyor ben onlardan dahamı iyi mi bilemecem ama işde pztesine kadar byle düşncem galiba
Canım doğuma kadar devam ediliyor ama plt değerine dikkat edin düşürebilir diye biliyorum. Benim sarı kan düşüktü doğum yapacağım zaman doktor kan sulandırıcıyi bırak plt baya düşük dedi hatta kizilaydan kan getirtti. Doğum sırası nolur nolmaz diye çok şükür doğum sonrası değerlerim hemen yükseldi ve kana ihtiyaç kalmadı kan tahlillerini ihmal etmeyinKan sulandırıcı önemli canım için rahat değilse nedenini sor bence hemşirene falan. Çünkü dediğim gibi kan sulandırıcıyı doğuma kadar devam ediyor pıhtılaşma olmasın diye.