Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben hic kendi kendime adet bile olmadigim icin hic bilmiyom kuzum yaa evet kasiklarda bi doluluk hissi oluyo ozellikle sirt ustu yatarken ama cok fazla idrara gidiom ya ondandir diyom yada bagirsaklardandir hemen baska seye yoruyom
Duygusal ne alemdesin ?🥰ben muhteşem yüzyıl da ağlamaktan içim çıkmıştı saçma sapan hshshssh

Ayyy çok heyecanlı , az kalmış 🥹🥹❤️ amin canım 🙏
Senin şuan adet ağırların var mı ?
Evet çok az kaldı benm 13.gün değerm 570 çıkdı bidaha kan vermedim poztf dedi dr ağrılarım var korkuyorum heran hasta olcakmışm gbi ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kitleniyor kasıklarım aminn inşallah hepmz sağlıkla hayrla kavuşalım canm benm🥰

Sizin tuttuysa normal gebelik testiyle bile çıkar. Benim 6. Gün normal testle pozitifti. Kötü bitti tabi sonu gelmedi o ayrı.
Yani testte pozıtıf çıkıp kanda negatif çıkabilir mi 9. Güne kadar zor dayandım çatladım çatlayacağım daha fazla dayanamıyorum stres yapıyorum bekledikçe o yüzden yarın artık kesin bakacağım 😳😳😳 sizin neden kötü bitti çok üzüldüm 😞

Evet çok az kaldı benm 13.gün değerm 570 çıkdı bidaha kan vermedim poztf dedi dr ağrılarım var korkuyorum heran hasta olcakmışm gbi ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kitleniyor kasıklarım aminn inşallah hepmz sağlıkla hayrla kavuşalım canm benm🥰
Maşallah maşallah 🧿 benim hiç ağrım yok , umarım bir sıkıntı yoktur ☺️

Yani testte pozıtıf çıkıp kanda negatif çıkabilir mi 9. Güne kadar zor dayandım çatladım çatlayacağım daha fazla dayanamıyorum stres yapıyorum bekledikçe o yüzden yarın artık kesin bakacağım 😳😳😳 sizin neden kötü bitti çok üzüldüm 😞
Testte negatif çıkıp kanda pozitif olabiliyor ama idrarda pozitif olup da kanda negatif pek olmaz. Yarın kan da verebilirsin. Varsa çok küçük bir değer bile olsa çıkar .benim kalitesi zaten düşüktü. Sonradan esimde sorun olduğunu öğrendik. Genetiği bozukmuş. inşallah pozitif olur sizin. Güzel heyecan

Ay mineesuuuu gobegimi hoplata hoplata bi gulusum var insaAllah icerdeki yerindedirde onada gecmistir enerjim 🤣🤣 hatlari karistirdim canim ben insaAllahh guzel sonucuna hep birlikte sevinirizzz ilk bana haber et haaaaa 🤣🤣🤣
Tamam tamam insallah hber edicem hepimiz guzel hberler verelim insallah amin🙏😀

Testte negatif çıkıp kanda pozitif olabiliyor ama idrarda pozitif olup da kanda negatif pek olmaz. Yarın kan da verebilirsin. Varsa çok küçük bir değer bile olsa çıkar .benim kalitesi zaten düşüktü. Sonradan esimde sorun olduğunu öğrendik. Genetiği bozukmuş. inşallah pozitif olur sizin. Güzel heyecan
Benim dün gece idrarda pozitif cıktı erken gebelik testiyle bugün sabah verdiğim kanda negatif
Bence direk kan testi daha iyi

Hayırlı uğurlu olur inşallah benim tedavim 8 ay ertelenmişti değerlerimden hep bu e2 düşüktü doktor her seferinde beni evime bomboş gönderiyordu e 2 ne zaman 630 oldu birde çizgiler mm ler olumlu oldu hemen transfer e başladı yani 8 ay ertelenme sebebi e2 degerimdi o yüzden senin değerin çok güzel gelmiş
İnşallah sonucu bize olumluya götürsünde ne gerekiyorsa o olsun canım. Bazı şeyleri göz ardı edip transgeri yapıp olumsuz alınca daha çok üzülmektense bir iki ay ertelensin en azından bilindik sorunları yok edelim diyebiliyoruz.
Aradı doktorum ilaçlara bugün aynı devam yarın yine çağırdı gidicem bakalım

Kuzum yaaa bide sen ilac olarak neler kullandin transfer surecinde oncesi ve sonrasi.
Öncesinde estrofem,bir hafta kala prolutex kullandım canım transferden sonra
6 adet estrofem
Günde 2 kere prolutex
Clexine (kan sulandırıcı)
Corasprin
Folbien
Günde 3 kere Progestan fitil
Kullandım canım .
kalp atışı ve kese den sonra estrofem kesiliyormuş ilk 3 ay progestan desteğine devam kan sulandırıcı doğuma kadar devammış

X