Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kaçıncı denemendi canim ?
1.5 senede 4 tedavi gördüm taransferi göremiyordum sağlıklı embriyo oluşmuyordu hazirandaki tedavimde 1 yumurtam oldu ama eşim covit olduğu için yumurtam donduruldu 3 ay sonra gelin dedi bu ay gittim 2 yumurtam çıktı toplam 3 yumurtadan 1 tanesi döllendi ve iyi kaltede idi oda dondurulmuş olan hazirandaki yumurtamdı ki doktor çözüldüğünde kalitesi düşer istersen tedaviyi iptal edelim demişti ama ben ısrarla devam etmiştim çünkü covit testim negatif çıkıyordu neyse çözüldü döllendi iyi kalite güzel bir bebeğin var dedi embriyolog ve transfer oldu çok umutluydum tutunacağından şüphem yok gibi birşeydi ama insan yine dillendiremiyor ya çok umutluydum gerçekten ama tutunamadı transferden sonra terslik oşdu günde 400mg kullanmam gereken progesteronu 800mg kullanmıştım yüzündenmi oldu acaba diyorum ama ya da nasip mi değildi bilmiyorum eğer terslik yüzünden yavrumu kaybettiysem

20.gün beta 430 çıktı ultrasonda bişey görünmüyor dış gebelik den şüphelniliyo
Canim dis gebelikre değer daha hızlı yukselmiyo mu yaa ablamda attida aynısını ordan biliyorum onun bide hiç kesilmeyen kanamasi vardi değerin düşük oldugu icin bence bisey gorunmuyodur belki bebis gec tutunmustur olamaz mi

Valla canim o bu şu bahane inan ki bende 4 senelik evliyim 2 senedir tedaviyle uğraşıyorum ben 28 esim 31 yaşında lise aşkı evliliği bizimkisi o yüzden o kadar cok istiyorum ki bi evladimiz olsun ikimizdende bi can olsun bak benimdw görünürde hic bi sıkıntım yok gayet saglikliyim yumurtalarim gayet güzel esimin degerleri gayet güzel embriyolarim iyi kalitede ama olmayinca olmuyo inanki doktorum bana transferden sonra 12 gun sonra mutlu haberi alacagiz dedi gitti o kadar emindi hemsirelerle kanka oldum resmen gide gele cok umutluyuz senden dedi hepsi ama bak herşey dort dortlukken yine olmadi agladigimi gördü eşim Allah verecek niye agliyon dedi bizde bi sorun yok Mevlam nasip edecek dedi etmezsede yapacak bisey yok evlatlik alırız dedi bu dusuncesi bile o kadar çok hoşuma gitti ki o yüzden üzül sonra toparlan Rabbim sifa versin inşallah tez vakitte kavuşuruz yavrularımıza ilk gun insan cok negatif oluyo biliyorum ama yarin sabah kabulleneceksin ve kendini daha iyi hissedeceksin lutfen pes etme ama olmasada dünyanın sonu değil bunu unutma uzun oldu kusuruma bakma

Kocaman sarılmak istedim simdi size anca bizler anlarız birbirimizi bu yola girmiş güzel kadınlar olarak bugün üzüntüyle ben bu defteri kapatıyorum yazdınız ama hersey 1 şansı daha haketmez mi sizce. Bu günü atlattiktan sonra bir kere daha düşünün belki fikriniz değişir

20.gün beta 430 çıktı ultrasonda bişey görünmüyor dış gebelik den şüphelniliyo
Ultrason da zaten bu degerle gorunmezki 1000 olunca anca vajinal ultrasonla gorunuyor 5000 oluncada gobekten bakinca gorunuyor lütfen üzülmeyin insallah isiniz rast gider

Değerleriniz kaçtı. 2 kez dış gebelik geçirdim. kanamanız yada çok fazla kasık ağrınız var mı ?
İlk 87 sonra 148 bugün 430 bi saattir kasık ağrım var psikolojik mi anlamadım kanamam yok cumartesi tekrar kan ultrason var
Süreç nasıl ilerliyor inşlh kötü sonuçlanması hiç yaşamadım

Sarılalım o zaman
Seneye eylül ayına oğluma sünnet tarihi aldım
ayrıca yaş olmuş 42
Rezervler tükendi tükenecek
Maddi açıdan yıprandık
Tedaviyi hepimiz biliyoruz zorluğunu
Öğretmenim her zaman izin alamıyorum sıkıntı oluyor
Bulunduğum yer ege üniversitesine uzak git gel sıkıntı oluyor
Embriyo gelişmiyor kolay kolay transferi bile göremiyorum tedavi yarım kalıyor filanda filan işte

430 la ultrasonda gözükmez ki kan vermeye devam etmeyecek misiniz? Düşen değeriniz mi var ?
Geçen salı 87 perşembe 148 bir hafta sonra bugün 430 salaak gbi 2 gündebir kan vermedim onlarda ver demedi bugün de nye vermedin diyorlar cumartesi tekrar kan vericem bir haftada artan değer düşük olduğu için zaten dış gebelik boş gebelik ....olabilir dedi

Canim dis gebelikre değer daha hızlı yukselmiyo mu yaa ablamda attida aynısını ordan biliyorum onun bide hiç kesilmeyen kanamasi vardi değerin düşük oldugu icin bence bisey gorunmuyodur belki bebis gec tutunmustur
Bende bilmiyorum dış gebelik boş gebelik yani bi sıkıntı var belli oda şimdiden bişey diyemem dedi cumartesi tekrar çağrdı niçok yerde okuduğumda da hep yüksekmiş değerler inşlh dış gebelik değildir korkuyorum açıkçası bitmesin ama bitecekse de kolayca bitsin

İnşallah tek sorun yavaş yükselmesidir , sağlıklı bir gebeliktir

Dış gebelik değildir canım emin ol ama sagliksiz gözüküyor artışa göre sıkma canını vardie her serde bi hayır inşallah umduğumuz gibi olmaz sonradan güzelleşir değerin hiç belli olmaz due bakalım bi

Canım sen yarın mi vereceksin kan tahlilini ?

Canım sen yarın mi vereceksin kan tahlilini ?
Evet canım yarin vercem umudum yok ama dosyaya islemeleri icin mecburum yoksa vallahi gidesim bile yok 0.2 den yukarisi hic görmedim yine aynısı çıkacak yüksek ihtimal birakmadi gitti yakami şu nalet olasica değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…