Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Negatiflere ne desem bilemiyorum ki söylenecek bi sözde yok aslında 3cü denememde bana doktor taşıyıcı Annelik önermişti bende ozaman bitti buraya kadarmış diye düşünüp o defteri kapattık diyorduk eşimle ki ben isteseydim eşim ona bile gönüllüydü ondan sonra 4 yıl ara verdik ve bu yılın başında kendi kendiliğine ayağıma kadar gelmişti tedavi ne bir birikimim nede en ufak bi umudum vardı aslında
Bilenler bilir Dr.Mustafa Acet diye bir sözde doktorun mağdurlarından biriydim bende 2016 yılında 2kez Viyanada (Yaşadığım yer) tüp bebek tedavisi denedikten sonra Türkiyede bakalım artık doktora dedikten sonra bu adamı takip etmeye başladım yaklaşık 1yıl takıp ettim 2016 nisan ayında ona gittim gitmez olaydım 2-3 histereskopie sonrasında sözde rahmimde sorun varmış onu düzeltecekti tabi durumdan bi haber ben son ameliyatımdan sonra 3ay adet olmadım en son burda Viyanadaki kadın doğumcum neden olduğuna bakmak için histereskopie önerdi operasyondan sonra uyandığımda yanıma gelip o doktorun rahmimi mahfettiğini yaptığı işlemler sonucunda içerisinin birbirine yapıştığını bu şekilde ne adet nede bebek olur dedi dünyam başıma yıkıldı tabi acabildiğimiz kadar actık ama bidaha gerekli olabilir dedi bidaha oldum acıldı dediler ama tekrar yapışabileceğini söyledi hemen arkasına tüp bebek yaptırdık 3cü denememiz ve transfer esnasında kateterin rahime girerken resmen içerisinin yırtıldığını hissettim acılar içinde o transferi oldum sonuc negatifdi tabiki bunun sonucunda taşıyıcı annelik önerdi burdaki tüp bebek doktorum 4yıl aradan sonra aşırı adet sancılarından dolayı araştırma yaparken ilk tüp bebek doktorumun hem istanbulda hemde buradaki klinikle beraber calışıyor ayda bir viyanaya geliyor kendisi Asherman sendromu yani rahim içi yapışıklık için kök hücre tedavisini gördüm arayıp durumu anlattım kızdı bana cok nasıl olurda Mustafa acete gidersin benden sonra diye neyse cağırdı beni görüştük bu tedaviyle hemen arkasına tüp bebek yaptığımız ve hamile kalanda bi kac hastanın olduğunu istersem bebek düşüncemiz halaa varsa sadece agrıya yönelik yada yapışıklığı acmaya yönelik bi tedavinin paralelinde tüp bebekte yapmamı tavsiye etti ve böylikle başladık biz bu sürece lütfen umudunuzu kaybetmeyin isterseniz youtube yazın doktor mustafa acet ve magdurları diye bir bakın üzüntünüzü anliyorum hemde okadar iyi anliyorumki ama yinede saglığınızın değerini bilin istiyorum kızlar olursa bu tedavi benim için gercekten mucize bebek olacak 0 umutla bitti derken başladı benim hikayem tekrardan
Hepiniz harika ve özelsiniz öncelikle bunu bilin cünkü gercekten öylesiniz
Ben okadar pişmanımki 22 yaşında Annelik hayallerimi aldı elimden o doktor 2019yılında ortadan bi gecede kayboldu amerikaya kacmış sözde hastayım diye onca transferi iptal olan veya benim gibi kac magdur kadın bıraktı arkasında bir bilseniz

Gecmis olsun canım Rabbim oyle insanlara denk getirmesin kimseyi gercekten cok gecmis olsun canım insallah saglikli bi sekilde yavrunu kucağına alırsın bu yasadiklarini azda olsa unutursun dogru soyluyosun canımız sağolsun yuvamizdan huzur eksik olmasin hepsi olur Rabbim isteyen bekleyen herkese cok bekletmeden nasip etsin aminn

Aynen öyle hepsi olur biz bitti derken bile Allah bizim için cok daha iyisini planliyor eminim

Taze transfer miydi

Rabbim hayırlısını nasip etsin inş İlk tüp denememde 2016 da benimle birlikte tüp bebek yaptıran 40 yaşında bi abla vardı ve 3. Tüp bebeğinde oğluna hamile kaldı , oğlu 1 yaşına geldiğinde ise 42 Yaşında kendi kendine hamile kaldı ve şimdi 2 oğlu var . Yani rabbim nasip ettiyse daha ileri yaşta bile kendiliğinden olabiliyor yeter ki rabbim ol desin . İnş rabbim size de nasip etsin

kızlar dün sabahki testimi hatırlıyormusun gece bir test daha yaptım sabah hayalet cizgi olan cok daha belirgindi busefer
Kan verdim geldim bugün 8ci günüm lütfen dua edin
Evet canım daha belirgin gerçekten maşallah büyüyor annesi hadi bekliyorum sonucunu sabırsızlıkla

kızlar dün sabahki testimi hatırlıyormusun gece bir test daha yaptım sabah hayalet cizgi olan cok daha belirgindi busefer
Kan verdim geldim bugün 8ci günüm lütfen dua edin
Evet koyulasmis masallah 5. Gun embriyosumuydu sizin. Benim 4. Gun cikmisti silik cizgi

kızlar bugün benim 8. günüm daha hiç test yapmadım. yapmaya da korkuyorum hic cesaretim yok. sizler nasılsınız pazar günü yapsam çıkar mı artık.
Pazar gunu 10. Gununuz oluyor kacinci gun embriyosu oldunuz. Varsa büyük ihtimal cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…