Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet çok acıyor,şişik yarım atlet giydim onunlayken daha az ağrıyor gibi geldi
Bir daha hiç test yapmadın mı ?
Allahım yarın bir mucize olsun

Evet çok acıyor,şişik yarım atlet giydim onunlayken daha az ağrıyor gibi geldi
Bir daha hiç test yapmadın mı ?
Allahım yarın bir mucize olsun
Yok canım yapmadım umudumda kalmadı zaten inşallah canım hayırlısı bakalım denemeye devam yapacak bisey yok belki bende 3.denememde kavusurum yavruma

Şimdi gördüm canım evet aynı bu şekildeydi sonraki gün daha koyu oldu. Hatta ilk sezenosman görmüştü var demişti İnşallah bebişin seninledir
Yaaaa canımmm aminnnn amiiinnn inşallah evet oda baktı 5ci günden beri negatif cıkıyordu hiç bişekilde cıkmamıştı bugün ilk idrarla yaptım direk böyle cıktı hayali bi cizgide olsa cok heyecanlandım
Allahım lütfen benimle olsun bebişim

Bu progeston iğneleri kalçamı mahfetti transfer öncesi başladım vurulmaya,gebelik oluşursa 3 ay vurulacakmışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne olacak böyle

Bu progeston iğneleri kalçamı mahfetti transfer öncesi başladım vurulmaya,gebelik oluşursa 3 ay vurulacakmışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne olacak böyle
göbekten olanını iste istersen.o biraz daha hafif. kalcadan hiç vurulmadım ben.

Her defasinda farkli bir tarafa yaptir canim, bir de igneyi yapan kisiye yavas yavas yapmasini soyle. Zaten cok yagli bir ilac, agrisi sifir olmuyor ama yavas yaptiklarinda en azindan bacagima kadar uyuşmuyorum Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.

göbekten olanını iste istersen.o biraz daha hafif. kalcadan hiç vurulmadım ben.
Ben sormuştum canım ama dozajları farklı sanırım, kalçadan olanı öneriyoruz çok zorlanmadıkça buna devam edin dediler. Bir önceki tedavimde göbekten olanı yapıyordum, kesinlikle haklısın o çok daha rahat .

bende kalçadan olanı istemiştim onu sgk da karşılıyor. bana da göbekten sana daha uygun dedi :)

Bende öyle yaptırıyorum ama yine de aynı aminn inşallah dediğiniz gibi olur,sonu güzel olsun yeter ki

Ayni durumdayim ama dun igneyi hastaneye gidene kadar elimde bi guzel isittim. Evet agrim oldu yine ama onceki kadar siddetli degil tavsiye ederim bide vuran kisi yavas vursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…