Evet çok acıyor,şişik yarım atlet giydim onunlayken daha az ağrıyor gibi geldiYok canim yarin vericem hslastane istiyo diye sırf yoksa vermeyi bile istemiyorumbisey dicem yaa göğüsun sisip agridimi senin yaa estrofem mi yapiyo acaba bu aralar goguslerim sisti aciyo birde hamile olmadığıma gore o yaptı galiba
Yok canım yapmadım umudumda kalmadı zaten inşallah canım hayırlısı bakalım denemeye devam yapacak bisey yokEvet çok acıyor,şişik yarım atlet giydim onunlayken daha az ağrıyor gibi geldi
Bir daha hiç test yapmadın mı ?
Allahım yarın bir mucize olsun
Şimdi gördüm canım evet aynı bu şekildeydi sonraki gün daha koyu oldu. Hatta ilkSenahmet canım testime bakarmısın sendedemi böyleydi?
Hayırlı sonuclar olsun ınsallahGünaydınlar kızlar
Kan verdim geldim şimdi
Senınde hayırlı sonucların olur ınsallah canımGünaydın kızlar. Kan vermeye geldim. Kalbim duracak şimdi heyecandan
Yaaaa canımmm aminnnn amiiinnn inşallah evet oda baktıŞimdi gördüm canım evet aynı bu şekildeydi sonraki gün daha koyu oldu. Hatta ilksezenosman görmüştü var demişti İnşallah bebişin seninledir
Kaçıncı denemendi canim ?Kızlar kan tahlilim negatif benim maceram burda sona erdi bu. Defteri artık kapatıyorum hepinizin yolu açıkolsun hoşçakalın
göbekten olanını iste istersen.o biraz daha hafif. kalcadan hiç vurulmadım ben.Bu progeston iğneleri kalçamı mahfetti transfer öncesi başladım vurulmaya,gebelik oluşursa 3 ay vurulacakmışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne olacak böyle
Her defasinda farkli bir tarafa yaptir canim, bir de igneyi yapan kisiye yavas yavas yapmasini soyle. Zaten cok yagli bir ilac, agrisi sifir olmuyor ama yavas yaptiklarinda en azindan bacagima kadar uyuşmuyorumBu progeston iğneleri kalçamı mahfetti transfer öncesi başladım vurulmaya,gebelik oluşursa 3 ay vurulacakmışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne olacak böyle
Ben sormuştum canım ama dozajları farklı sanırım, kalçadan olanı öneriyoruz çok zorlanmadıkça buna devam edin dediler. Bir önceki tedavimde göbekten olanı yapıyordum, kesinlikle haklısın o çok daha rahat .göbekten olanını iste istersen.o biraz daha hafif. kalcadan hiç vurulmadım ben.
bende kalçadan olanı istemiştim onu sgk da karşılıyor. bana da göbekten sana daha uygun dedi :)Ben sormuştum canım ama dozajları farklı sanırım, kalçadan olanı öneriyoruz çok zorlanmadıkça buna devam edin dediler. Bir önceki tedavimde göbekten olanı yapıyordum, kesinlikle haklısın o çok daha rahat .
Lutfen uzulme Rabbim tez zamanda kucagimi doldursunKızlar kan tahlilim negatif benim maceram burda sona erdi bu. Defteri artık kapatıyorum hepinizin yolu açıkolsun hoşçakalın
Bende öyle yaptırıyorum ama yine de aynıHer defasinda farkli bir tarafa yaptir canim, bir de igneyi yapan kisiye yavas yavas yapmasini soyle. Zaten cok yagli bir ilac, agrisi sifir olmuyor ama yavas yaptiklarinda en azindan bacagima kadar uyuşmuyorumUmarım emeklerimizin karşılığını alırız.
Ayni durumdayim ama dun igneyi hastaneye gidene kadar elimde bi guzel isittim. Evet agrim oldu yine ama onceki kadar siddetli degil tavsiye ederim bide vuran kisi yavas vursunBu progeston iğneleri kalçamı mahfetti transfer öncesi başladım vurulmaya,gebelik oluşursa 3 ay vurulacakmışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne olacak böyle
Cok uzuldum Rabbim yardimciniz olsun ama lutfen pes etmeyinKızlar kan tahlilim negatif benim maceram burda sona erdi bu. Defteri artık kapatıyorum hepinizin yolu açıkolsun hoşçakalın