Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Peki taze transfermi oldunuz acaba. Birde tranferden kac gun once.progestana basladiniz ne kullandiniz.
Yok dondurulmuş transfer oldum , transferden 4 gün öncesinde göbekten progestan dex 25 mg iğne ve progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmaya başlamıştım . Sonrasında da öyle devam etti ama fitil mantar yapınca fitil yerine kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum şu an .

Sulgen canım kan falan verecek misin bugün ?
Yok canim yarin vericem hslastane istiyo diye sırf yoksa vermeyi bile istemiyorum bisey dicem yaa göğüsun sisip agridimi senin yaa estrofem mi yapiyo acaba bu aralar goguslerim sisti aciyo birde hamile olmadığıma gore o yaptı galiba

Progestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsun

Progestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsun
Ya sorma canım kalçalarım hep mosmor ve topak oldu , çok sağol bugün öyle deneyeyim bir de şey okumuştum iğne arkasından hemen sıcak havlu da iyi geliyormuş 12 de vurulucam birazdan ikisini de uygulayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…