Daha önce hiç test yapmadın degil mi ? Son günü bekliyordun hatırladım sankiGünaydınlar kızlar
Kan verdim geldim şimdi
Benim 11 di canımGünaydın kizlar bir sey sorcam transfer oldugunuz gun progesteron degeriniz kaçtı?
EvetDaha önce hiç test yapmadın degil mi ? Son günü bekliyordun hatırladım sanki
Merhaba clearblue dijital testi nereden temin edebiliriz?Merhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.
Peki taze transfermi oldunuz acaba. Birde tranferden kac gun once.progestana basladiniz ne kullandiniz.Benim 11 di canım
Bahcecide transfer gunu test yapilmadiGünaydın kizlar bir sey sorcam transfer oldugunuz gun progesteron degeriniz kaçtı?
Yok dondurulmuş transfer oldum , transferden 4 gün öncesinde göbekten progestan dex 25 mg iğne ve progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmaya başlamıştım . Sonrasında da öyle devam etti ama fitil mantar yapınca fitil yerine kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum şu an .Peki taze transfermi oldunuz acaba. Birde tranferden kac gun once.progestana basladiniz ne kullandiniz.
Yok canim yarin vericem hslastane istiyo diye sırf yoksa vermeyi bile istemiyorumSulgen canım kan falan verecek misin bugün ?
Progestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsunYok dondurulmuş transfer oldum , transferden 4 gün öncesinde göbekten progestan dex 25 mg iğne ve progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmaya başlamıştım . Sonrasında da öyle devam etti ama fitil mantar yapınca fitil yerine kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum şu an .
Ya sorma canım kalçalarım hep mosmor ve topak oldu , çok sağol bugün öyle deneyeyim bir de şey okumuştum iğne arkasından hemen sıcak havlu da iyi geliyormuş 12 de vurulucam birazdan ikisini de uygulayayımProgestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsun
Var canım çok silik bir çizgi var hemen çıktı mı ? Bugün kaçıncı günün ?
Evet ilk andan beri ordaVar canım çok silik bir çizgi var hemen çıktı mı ? Bugün kaçıncı günün ?
Benim transfer günü progesteron değerim 15.Peki taze transfermi oldunuz acaba. Birde tranferden kac gun once.progestana basladiniz ne kullandiniz.
İnşallah her geçen gün kopkoyu olsun sağlıkla kucağına al inş cnmEvet ilk andan beri orda
Amiiinnn canımm inşallah gercektir yaaİnşallah her geçen gün kopkoyu olsun sağlıkla kucağına al inş cnm