- 31 Mart 2021
- 90
- 133
- 30
Amin canım benim inşallahSanki ikiz gibi geliyor bana annesi inşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olsun kuzum Güzel h İnşallah canımBence çok güzel canım değerin inşallah her geçen gün sağlıklı bir şekilde katlar
Çok üzüldüm canım rabbim inş bir daha denemek için maddi manevi o gücü size versin , bence mucizenden hiç vazgeçmemelisin eminim annesi ve babası İçin en hayırlı zamanı bekliyordurKızlar kan tahlilim negatif benim maceram burda sona erdi bu. Defteri artık kapatıyorum hepinizin yolu açıkolsun hoşçakalın
Kuzum emin ol hep kalpten dua ettim belki bi mucize olurEvet canım yarin vercem umudum yok ama dosyaya islemeleri icin mecburum yoksa vallahi gidesim bile yok0.2 den yukarisi hic görmedim yine aynısı çıkacak yüksek ihtimal birakmadi gitti yakami şu nalet olasica değer
Allah razi olsun canım eksik olma o kadar güzel yüreğin varki inanki bi abla bi kardes gibi gördüm seniKuzum emin ol hep kalpten dua ettim belki bi mucize olurOlmazsa da yine her zaman yanındayız burda bir aile olduk belki hepbirlikte tutmama sebebine ulaşıcaz manevi olarak elimden ne gelirse her zaman yanındayım cnm
Senden de Allah razı olsun canım benim dualarım hep seninle , hep güzel haberlerini bekliyor olucam rabbim nasip etsin bize yetiş inş nasılsa bebeklerin orda bekliyor seniAllah razi olsun canım eksik olma o kadar güzel yüreğin varki inanki bi abla bi kardes gibi gördüm seniben hep takipteyim insallah size yetismeye calisicam yuksek ihtimal kalan embriyolarimida aralik ayinda transfer olurum o zamana kadaf genetik testi falan yaptirmayi düşünüyorum bakalım sende hep dualarimdasin sende eksik etme duanı mutlu haberi alir almaz paylasicam emin ol Rabbim sanada saglikli bi gebelik nasip etsin sagliklica al bebislerini kucağına
Geçmiş olsun canımKızlar bende elendim negatif çıktı sonucum. Allah sizlere pozitifler güzel sonuçlar nasip etsin
İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez tabikide çok teşekkür ederimSenden de Allah razı olsun canım benim dualarım hep seninle , hep güzel haberlerini bekliyor olucam rabbim nasip etsin bize yetiş inş nasılsa bebeklerin orda bekliyor seniBelki gerek te kalmaz yarın bi mucize olur
Kiz bugun okudum daha forumda evelsigun yazmis kadinin biri 10. Gun idrar negatif 11. Gun kan pozitif cikmisEvet canım yarin vercem umudum yok ama dosyaya islemeleri icin mecburum yoksa vallahi gidesim bile yok0.2 den yukarisi hic görmedim yine aynısı çıkacak yüksek ihtimal birakmadi gitti yakami şu nalet olasica değer
Çok teşekkür ederim . Hayır tüp bebek değildi kendiliğinden . Biz ondan sonra piskolojik olarak toparlayamadık eşimin işleri cok yogun oldugu için sosyal amaçlı yaptık birazda . Rabbim bu yolda yürüyen herkese yardım etsin .Değeriniz çok güzel maşallah güzel de artmış yarın çok daha fazla artmış olsun sağlıklı gebelik olsun inşaallahKimyasal olan tüp bebek miydi sizin de
Hiç üzülüp,umudunu kaybetme kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana daYok canım yapmadım umudumda kalmadı zaten inşallah canım hayırlısı bakalım denemeye devam yapacak bisey yokbelki bende 3.denememde kavusurum yavruma
2 katı artış var cnm gayet iyi benceKızlar ikinci kan sonucum çıktı.
5.gun 8.19
7.gun 21.35
Sizce gidişat nasil?
Tek embriyo 6.gun embriyosu
Allah tez zamanda pozitif görmeyi nasip etsin cnmKızlar bende elendim negatif çıktı sonucum. Allah sizlere pozitifler güzel sonuçlar nasip etsin
Bilmiyom valla canım o mucize benide bulur muKiz bugun okudum daha forumda evelsigun yazmis kadinin biri 10. Gun idrar negatif 11. Gun kan pozitif cikmis
Amin canım Allah razı olsunAllah tez zamanda pozitif görmeyi nasip etsin cnm
Hayırlı olsun canımKızlar ikinci kan sonucum çıktı.
5.gun 8.19
7.gun 21.35
Sizce gidişat nasil?
Tek embriyo 6.gun embriyosu
Cok güzel maşallah cift embriyo transferimiydi ikiz olabilir belkiKızlar selam 11.gün 234 çıkan değerim 13. günde yani bugün şükürler olsun 670 çıktı . 15 gün sonra kese için çağırdılar Allah hepimizin yardımcısı olsun❤
Çok teşekkür ederim evet çift embriyo transferiydi ama değerler çok ikiz gibi değil . 114 ile başladım ben ikiz olan arkadasım 638 di ilk değeri hayırlısı olsun bizim zaten gönlümüzden tek olsun sağlıklı olsun geçiyordu ha ikiz olsa da kabulumuz yeterki gelsin deCok güzel maşallah cift embriyo transferimiydi ikiz olabilir belki
Gelecekse hayırlı zamanda kendi gelsin artık gelmiyorsa ondada vardır bir güzellik Allahım neylerse güzel eyler hayırlısını eyler rabbim olderse olur ama belli biryaştan sonra gerçekten zor oluyor bu tedavi özellikle yumurta toplama biliyorsunuz ki hiç anestezi isteme iştim sonuncuda artık dayanamayacağımı düşündüm ve anestezi aldım ki hep uyanamama korkusu vardı bende ondan istemiyordum onu bile göze aldım yani neyse rabbime bıraktım artıkÇok üzüldüm canım rabbim inş bir daha denemek için maddi manevi o gücü size versin , bence mucizenden hiç vazgeçmemelisin eminim annesi ve babası İçin en hayırlı zamanı bekliyordur