Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Peki taze transfermi oldunuz acaba. Birde tranferden kac gun once.progestana basladiniz ne kullandiniz.
Yok dondurulmuş transfer oldum , transferden 4 gün öncesinde göbekten progestan dex 25 mg iğne ve progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmaya başlamıştım . Sonrasında da öyle devam etti ama fitil mantar yapınca fitil yerine kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum şu an .

Sulgen Sulgen canım kan falan verecek misin bugün ?
Yok canim yarin vericem hslastane istiyo diye sırf yoksa vermeyi bile istemiyorum 😂 bisey dicem yaa göğüsun sisip agridimi senin yaa estrofem mi yapiyo acaba bu aralar goguslerim sisti aciyo birde hamile olmadığıma gore o yaptı galiba

Yok dondurulmuş transfer oldum , transferden 4 gün öncesinde göbekten progestan dex 25 mg iğne ve progestanı günde 3 kez fitil olarak kullanmaya başlamıştım . Sonrasında da öyle devam etti ama fitil mantar yapınca fitil yerine kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum şu an .
Progestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsun ❤️

Progestan kalcada cook agri yapiyo canim ben dun elimde isitarak gittim igneye cok iyi geldi yüklüsun sen agri sizi cekme bilgin olsun ❤️
Ya sorma canım kalçalarım hep mosmor ve topak oldu , çok sağol bugün öyle deneyeyim bir de şey okumuştum iğne arkasından hemen sıcak havlu da iyi geliyormuş 12 de vurulucam birazdan ikisini de uygulayayım ❤️🤲🏼

564CCCC3-1197-4D1B-992F-37CB9EBA0ABE.jpeg

X