- 12 Haziran 2022
- 57
- 31
- 32
Anladım canım doğru söylüyorsun hep bir sebeplere tutmaya çalışıyoruz işte İnşallah gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip olurHiç öyle düşünme ben günde 3 tane estrofem yine 3 tane progestan fitil ve sabah akşam progestan dex kullandım .Ben de de kan sulandırıcı yoktu mesela bende acaba o yüzden mi olmadı dedim ama hepsi vesile bunların tabi .Doktora gittiğimde Kan sulandırıcı ve kortizon olayını soracağım bende canım
Evet canım transfer kasımın ilk 2 haftasına denk geliyor o arada yokmuş o yüzden bir sonraki adet de çağırdılar hayırlısı böyleymiş
Hayırlısı olsun inşallah canım benim hem rahmin de daha çok hazır olmuş olurSen nasılsın kese için ne zaman gideceksinİnşallah ikizdir bebişler annesi
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinMerhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.
hayırlı uğurlu olsunMerhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.
Benmde 19 Ekim'di transfer tarihim ben 5. Gün kan tahlili yapmıştım kanda çıkmıştı benim tabiii herkesin değişiyor bu durum bazen çıkmayabilirde bnmde erken gebelikte çıkmadı kanda çıktı....Merhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.
Ben ilk 3 gün evde kalmıştım sonra işe başladım dikkat ediyorum yinedebenim 5bc ve 4bc 2 embriyo canım. bende de yok hiç bişey olanlarda iğneden ilaçtan :) ben birde işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum hiç birşey olmamış gibi :):)
İkiz tabiki masallhhhPazartesi 25.53 çıkmıştı kan tahlilim bugun yine yaptım 113.87 çıktı iki embriyo transfer edilmişti tek mi ikizmi acaba??
Çok guzel katlamış canım masallah tek cift Rabbım hayırlısını sağlıksını nasıp etsınPazartesi 25.53 çıkmıştı kan tahlilim bugun yine yaptım 113.87 çıktı iki embriyo transfer edilmişti tek mi ikizmi acaba??
Bnde yarın gidcem ama görünürmü .bilmemKızlar pozitifi görüşte kese gören yok mu aramızdaben cuma günü gidicem heyecanla bekliyorum
Bende cuma gidecem inşallah canimKızlar pozitifi görüşte kese gören yok mu aramızdaben cuma günü gidicem heyecanla bekliyorum
Aynen sağlıklı olsun sağ salin kucağımıza alalım ama yinede merak ediyorumÇok guzel katlamış canım masallah tek cift Rabbım hayırlısını sağlıksını nasıp etsın
Doktorumda ikiz gözüküyor ama keseyi görmeden birşey deyemiyorun dediİkiz tabiki masallhhh
Aminnn cnmmm aynen hiç farketmezÇok guzel katlamış canım masallah tek cift Rabbım hayırlısını sağlıksını nasıp etsın
Amin canım benim inşallahHayırlısı olsun inşallah canım benim hem rahmin de daha çok hazır olmuş olurben de nasipse 1 kasımda kese için gidiyorum çok heyecanlıyım inş ikizdir cnm ama yine de rabbimden hayırlısı ne ise o olsun darısı tez zamanda başına inş
Amin canım benim ağzın bal yesin hayırlısı ile inşallahAmin canım benim inşallahSanki ikiz gibi geliyor bana annesi inşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olsun kuzum Güzel haberlerini bekliyorum