Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

sonunda mutlu haberler almak varsa rabbim onunda sabrını veriyor demekki herkesin bünyesi farklı işte detaylı anlattığın için teşekkür ederim canım :) Benim başıma bir şey geldi tahminimce onun gibi birşey, ilk asılamamda bana doktor 125 ml dozla başlattı halen hatırlayınca kızıyorum. Sonra bi baktık resmen 10 tane olgun yumurta arkadan büyüyenler flan desen toplam belki 15 20 tane vardı büyüklü küçüklü ve herşeye ragmen bana aşılma yaptı ben ohss olcam sandım. Aşılama gününden sna bende 2 gün ağrı oldu böyle kalkamıyorum zorlanıyordum yatıyorum ağrıyor oturuyorum ağrıyor bende geçmicek mi bu ağrı diye ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum ama dayanılmayacak gibi değildi tabi sonra sonra geçti. Yumurta toplamada belki bundan bi tık daha ağrılıdır basıma gelince öğrenicem :) Eğer buna benzerse başımdan geçtiği için gözümü çok korkutmuyor ve sakin kalıyorum ozaman :) Rabbim yardımcımız olsun bende inşallah sizler gibi mutlu haberi alırım.. Peki Sana kaç dozla başladı doktor canım
Yok yok aynı ağrı yumurtalar büyüdüğü için aynen bende ohss olmaktan kıl payı döndüm doktorum 14 yumurta topladı daha fazla alsaydım ohss olurdun dedi. Benim dozum düşükle başladı son günlere doğru arttırdı hatırlayamadım doz arttıkça ağrıda ağrıyor zaten sen bu ağrıyı yaşamışsın vız gelir sana :) Aminnn İnşallah güzel haberlerini alırız🥰

Güzel hanımlar 🥰🥰🥰 benim transfer 20 ekim sabah saatlerinde oldu bu gece itibari ile 7. Güne giriyoruz ben artık dayanamıyorum çok merak ediyorum kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam yarın gitsem kan mi versem yoksa evimde oturup bunları cumartesi mi yapsam doktorum bana 1 kasım tarihini verdi ben o güne dek sabredemem 😞😞😞🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Belirti olarak da fazla akıntım var 😳 akıntı bebiş belirtisi mi dir bilmiyorum yardımcı olun 🙏🙏🙏

Güzel hanımlar 🥰🥰🥰 benim transfer 20 ekim sabah saatlerinde oldu bu gece itibari ile 7. Güne giriyoruz ben artık dayanamıyorum çok merak ediyorum kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam yarın gitsem kan mi versem yoksa evimde oturup bunları cumartesi mi yapsam doktorum bana 1 kasım tarihini verdi ben o güne dek sabredemem 😞😞😞🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Belirti olarak da fazla akıntım var 😳 akıntı bebiş belirtisi mi dir bilmiyorum yardımcı olun 🙏🙏🙏
Canım benim de transferim 19 ekim ve test tarihim 2 Kasım benim de akıntım fazla ve göğüs ağrım fazla ara ara kramplar giriyor ama ben test tarihimi beklicem

Kaset test yapcaksan hic yapma canim goruyoz forumda kizlar uzuluyo hep... kan testi yaptircaksan kendin bilirsin. Benim testimde 1 kasım. Ben günümü beklicem.. acikcasi oyle yapayim diye heyecanimda yok. Cokca dua edip bekliyorum.

Canım ben 19 Ekim'de transfer oldum..kaset test veya erken gebelik yapma çok istersen kan ver ben 5. Gün kan verdm çıktı aynı gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı... Bugun 7. Gün kan verdim değerim katlandı artık 31 Ekim 12. Günümü bekliycem tahlil için...

Günaydın canım. Ben 6. Günde miratech şe gördüm pozitifi pahalı da değil 25 TL bir şey erken gebelik testi. Bence yapacaksan onla yap :) çok silik görünmeyen 6. Gün diğeri 7. Gün testim

Eklentiler

• 9BB7731D-CE52-43A4-A65B-F427A5DD7639.jpeg
    9BB7731D-CE52-43A4-A65B-F427A5DD7639.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 613D7080-2D98-4636-8C5B-1E59BD2519AC.jpeg
    613D7080-2D98-4636-8C5B-1E59BD2519AC.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 69
bende dayanamıyorum artık canm çok merak ediyorum ama yapmaya da cesaretim yok. pazar sabahı yapıcam ben. benimde hiç belirtim yok. olanlarda iğneden ilaçtandır.

Çok güzel ilerlemiş maşallah Allah tamamına erdirsin. Benimde 5. Gün 8.19 çıktı bugün 7.gun tekrar kan vereceğim korkuyorum 🥺
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah 🙏 bence korkmaya gerek yok 5. Gün çıkması bile mucize hep aynı hastanede ve aynı saatte verin bence inşallah güzel haberlerinizi alırız 😍🙏

Günaydın kizlar bir sey sorcam transfer oldugunuz gun progesteron degeriniz kaçtı?

X