- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 35
Bende cuma günü istemedi ben zaten çok erken yaptım ama çıktığı için tekrar istemesi grrekmezmiydi...sıkıntı değil ama ben cuma günü yaptıracamDoktorlar garanti olsun 2 günde bir kan vermeyelim diye 4 gün sonra istemiştir benimkide öyle istedi kesin bişey demek için ama sen merak ediyosan yaptır tabi rahatlarsın
5.gün için çok erken ama daha yapma bence 12.gün yap tam çıksın sonuçta hamilesinKızlarr günaydınnnn
Dün 5.gunumdu ve eşim isten gelirken erken gebelik testi almış. Ben yapmak istemedim çok erken çıkmaz üzülürüm diye birde hiç belirti hissetmiyordum. Akşam saat 9 gibi testi yaptım. İki dakika sonra ikinci çizgi çok silik bir şekilde belirmeye başladı. Sonra gittik kan verdik. Kan sonucum gece yarısı çıktığı için dün yazamadim. Kan sonucu 8.19 çıktı. 5. Güne göre nasıl sizce korkmalı miyim? Yoksa hamilemiyim? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
Transfer tarihimiz sanırım aynı şimdi bende heveslendim bakKızlarr günaydınnnn
Dün 5.gunumdu ve eşim isten gelirken erken gebelik testi almış. Ben yapmak istemedim çok erken çıkmaz üzülürüm diye birde hiç belirti hissetmiyordum. Akşam saat 9 gibi testi yaptım. İki dakika sonra ikinci çizgi çok silik bir şekilde belirmeye başladı. Sonra gittik kan verdik. Kan sonucum gece yarısı çıktığı için dün yazamadim. Kan sonucu 8.19 çıktı. 5. Güne göre nasıl sizce korkmalı miyim? Yoksa hamilemiyim? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
Benimde aynı gün bende heveslendim şimdiTransfer tarihimiz sanırım aynı şimdi bende heveslendim bakne yapsam test mi yapsam
Bana kalsa yapmazdım 8.gun gidip direk kan verecektim. Eşim rahat durmadı. Şimdide artacak mı artmayacak mi diye endişeliyimTransfer tarihimiz sanırım aynı şimdi bende heveslendim bakne yapsam test mi yapsam
Yas maşallah erken olmasına rağmen çıkmış. Bizim aynı gündü transferimiz bendemş yapsam acabaKızlarr günaydınnnn
Valla kuzum ne desem bilemedim. 4 yıldır testte ilk defa silik bir çizgi gördüm çok büyük şükür sebebi mucize gibi birşey benim için. Kandaki değerse kafamı karistiriyor o yüzden aynı fikir karmaşasını yaşamanızı istememYas maşallah erken olmasına rağmen çıkmış. Bizim aynı gündü transferimiz bendemş yapsam acaba
İyi düşün iyi olsun çok erken olduğu için düşük çıkmış daha 5. Gün. Normalde bugünde çıkması bile çok iyi bence.Valla kuzum ne desem bilemedim. 4 yıldır testte ilk defa silik bir çizgi gördüm çok büyük şükür sebebi mucize gibi birşey benim için. Kandaki değerse kafamı karistiriyor o yüzden aynı fikir karmaşasını yaşamanızı istemem
İnşallah canım bende kendime öyle diyorum şu an çok erken rahatla diye ama içim içimi de kemiriyorİyi düşün iyi olsun çok erken olduğu için düşük çıkmış daha 5. Gün. Normalde bugünde çıkması bile çok iyi bence.
Tek embriyo muydu canımİnşallah canım bende kendime öyle diyorum şu an çok erken rahatla diye ama içim içimi de kemiriyor
Evet tekti.Tek embriyo muydu canım
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bizede dua etEvet tekti.
Cnm sende benm gibi yaptın bende 5. Gnde yaptım 25.53 çıkmıştı doktorum hamilesin test için günü bekle dedi ama bn yinede bugun yarn yapmayı düşünüyorumKızlarr günaydınnnn
Aminn inşallah canım benim dualarım hepinizle Rabbim kucaklarimizi doldursun tez vakitteinşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bizede dua et
Canım senin iki embriyo koyulmuştu galiba o yüzden biraz daha yüksek olabilir diye düşündüm ben. Büyük ihtimal bende yarın gidip bir daha kan veririm bu şekilde beklemek gerçekten daha zormuşCnm sende benm gibi yaptın bende 5. Gnde yaptım 25.53 çıkmıştı doktorum hamilesin test için günü bekle dedi ama bn yinede bugun yarn yapmayı düşünüyorumsabırsız biriym ben biraz
Çok sevindim canımKızlarr günaydınnnn