Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Elinde cetrotide kalan var mi acaba. Nereye baktiysam bulamadim. Önümüzdeki hafta kullanmam gerek ama bir türlü bulamadim
Bende şehir dışında ki eczaneleri aramıştım lucrin için. yakın çevrenizdeki illerdeki bütün eczaneleri arayın bence numaraları var internette.

Geçmiş olsun canım aynen bende elendim sabah test yaptim koca bi negatif dunki kuruma cizgisiymis demek ki oda geldi beni buldu sinir oldum yeminle neyse yapacak bisey yok Rabbim cok aratmadan nasip etsin hepimize inşallah sende Allah'a emanet ol bir gun bizde kavusucaz inşallah yavrularımıza

Amin inşallah canım. Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen bekleyen herkese içinde de bize. Herşey güzel, rahim güzel embryo süper dediler anlamadım herhalde enfeksiyon ve kanama sebep oldu. Maddi manevi gücümüz yettiğince denemeye devam

Canım kader ortağım çok üzüldüm eminim bir sonraki transferinde kesinlikle tutacak bu sefer küçük enfeksiyondan kaynaklı olmadı diye hissettim benimde bu transferden sonra bir küçük aksilik mi desem hatamı desem adını koyamadığım bir şey oldu belki benimki de bu durumdan kaynaklı tutunmayacak ama ben ders alıp bir sonrakinde daha dikkat edeceğim mesela böyle böyle tecrübe ediniyoruz işte gönül ister hemen olsun ama var bir vakti demekki

arkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen

Çok inanmıştım çok üzüldüm

Benim adet tarihim ay sonlarında oluyor 28 Eylül de olmustum mesela 20 ekim transfer günümdü transferden sonra oksapar iğne prolutex iğne Progestan fitil estrofem birde prograf diye embriyonun tutunması için bir ilaç verdiler birde vitamin

Heo oyle diyolar ama bisey engel oluyo ki olmuyo canım artik kafayi yicem yeminle hersey Güzelken neden olmuyo anlamadim gitti benim ablam alet taktirdi onunla bile hamile kaldi bende tık yok cildircam artık biraz ara verio son kalan embriyomuda denicem oda olmazsa baska doktora gitmeyi düşünüyorum iyice arastirilmasini sebebin bulunmasini isticem gerçekten bu şekilde çok yoruldum

Sağol kuzum, çok haklısın vakti gelmeden dağları yerinden oynatsan olmuyor. İnşallah pozitiftir sonucun ben de inşallah sonraki ay peşinden gelicem Takip ediyorum kalpten dualarım seninle

Amin canım. Dualarım hep seninle canım benim kanı verene kadar umudunu kaybetme lütfen
Yok canim negatif ben biliyorum olsa cikardi o kadar test yaptım bu defa genetik testi isticem bakalım doktordan ne dicek yine ayni sekilde hic bisey yapmadan otekileri de deneyelim derse yeminle onlari deneyip birakicam o doktoru cok yoruldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…