Anladım canım işte benim 16. Günüm de olması normal mi5 ekimde 5. Gün embriyosu transfer oldum. 11. Günümde ilk kanamam oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım işte benim 16. Günüm de olması normal mi5 ekimde 5. Gün embriyosu transfer oldum. 11. Günümde ilk kanamam oldu
Ben ilk ağladım sağolsun eşim çok destek veriyor bişey olmamıştır düştüyse bidaha deneriz senin benim canım sağolsun diyor bu süreçte en büyük destekçim eşim oldu hep pozitif oldu bide benim çift embriyo olduğu için böyle olması da normalmiş zaten normal hamile kalanların habire kanaması oluyor çevremde de var zaten onlarada söyledim çok şükür kanamaları olmasına rağmen çocuklarını aldılar kıcaklarına bu topikteki insanlarda sağolsun burada da cevap verenler oldu herkes aynı şeyi söyleyince doktora da gidince rahatladım eminim sende görene kadar rahat etmeyeceksin eminim sorun yoktur canım senin lekelenmeler ne zamandan beri varPeki canım sen böyle dünden beri görünce ne yaptın nasıl için ferahladı
Bence normal benim 19. Ve 20. Günümde oldu hala da fitili koyarken eldiven simsiyah leke oluyor sen kaç tane transfer oldunAnladım canım işte benim 16. Günüm de olması normal mi
Aa benim de çift embriyo koyuldu canım benim işte bu sabahtan beri başladı o kahverengi lekelenmeler bu arada senin bugün kaçıncı günün oldu transferden yanaBen ilk ağladım sağolsun eşim çok destek veriyor bişey olmamıştır düştüyse bidaha deneriz senin benim canım sağolsun diyor bu süreçte en büyük destekçim eşim oldu hep pozitif oldu bide benim çift embriyo olduğu için böyle olması da normalmiş zaten normal hamile kalanların habire kanaması oluyor çevremde de var zaten onlarada söyledim çok şükür kanamaları olmasına rağmen çocuklarını aldılar kıcaklarına bu topikteki insanlarda sağolsun burada da cevap verenler oldu herkes aynı şeyi söyleyince doktora da gidince rahatladım eminim sende görene kadar rahat etmeyeceksin eminim sorun yoktur canım senin lekelenmeler ne zamandan beri var
İlaç dediğim coraspin kan sulandırıcı sadece onu kestiBende dün akşam çok korktum çünkü ilk pembemsi geldi sonra koyu kahverengi sabah kalktığımda da simsiyah geldi bütün her lavaboya gittiğimde peçete simsiyah oldu durmadan kanaman olursa akıntı hızlı olursa tehlikeliymiş canını hiç sıkma kötüyü çağırma canım benim yerleşme kanaması da 11. Günümde koyu kahverengi akıntı geldi o zaman ilacı kesmişti
İki tane çift embriyo canımBence normal benim 19. Ve 20. Günümde oldu hala da fitili koyarken eldiven simsiyah leke oluyor sen kaç tane transfer oldun
Yani sen 5 Ekim de transfer oldun ya bugün ilk defa alttan muane edince mi gördü ultrason da senin ki de mi gözükmediİki tane çift embriyo canım
5 ekimde transfer oldum 20. Günüm çift olduğundandır canım canını hiç sıkma sıktığını değmez bu gün doktorum da dedi ben sana bir tane koyalım dedim diye iki tane zor olur dedi yani hamileliğimizde doğumdan sonra da zorlu olacak bizim için çoğul gebelik olduğu için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bol bol dinlen hiçbir şey yapmaAa benim de çift embriyo koyuldu canım benim işte bu sabahtan beri başladı o kahverengi lekelenmeler bu arada senin bugün kaçıncı günün oldu transferden yana
Direk alttan baktı doktorum zaten daha çok küçükler sende haftaya görürsün inşallahYani sen 5 Ekim de transfer oldun ya bugün ilk defa alttan muane edince mi gördü ultrason da senin ki de mi gözükmedi
Bu günlerde ultrasonda üstten görmesi cok zor zaten hic sıkma canını kanamalarda regl şeklinde yoğun olmadığı sürece normal Allahın izni ile olmaz birsey kendini strese sokmamaya çalış canımYani sen 5 Ekim de transfer oldun ya bugün ilk defa alttan muane edince mi gördü ultrason da senin ki de mi gözükmedi
Anladım canım inşallah inşallah ondandır bu kadar emek verdik rabbim büyük5 ekimde transfer oldum 20. Günüm çift olduğundandır canım canını hiç sıkma sıktığını değmez bu gün doktorum da dedi ben sana bir tane koyalım dedim diye iki tane zor olur dedi yani hamileliğimizde doğumdan sonra da zorlu olacak bizim için çoğul gebelik olduğu için daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bol bol dinlen hiçbir şey yapma
Yok çok şükür akıntı hafif şeklinde çok teşekkür ederim canımBu günlerde ultrasonda üstten görmesi cok zor zaten hic sıkma canını kanamalarda regl şeklinde yoğun olmadığı sürece normal Allahın izni ile olmaz birsey kendini strese sokmamaya çalış canım
İnşallah canım benim ki ultrasonla baktı bu arada çok teşekkür ederim gece gece o kadar içimi rahatlattın kiDirek alttan baktı doktorum zaten daha çok küçükler sende haftaya görürsün inşallah
6.gun canim5. Gün embriyosumu seninde
Rica ederimİnşallah canım benim ki ultrasonla baktı bu arada çok teşekkür ederim gece gece o kadar içimi rahatlattın ki
Canim uzulme lutfen yerlesme kanamasidir bizim gelin 7 aylik hamile 7 aydir lekelenmeleri var kanama olmadığı surece korkmaİstediler de benim kendi tüp bebek doktorum kızdı gözükmez diyordu zaten 15 gün sonra yanıma geleceksin zaten dedi bende beklicem
Kuzum sen kac yasindasin bana 2 embriyo koymadida doktorum merak ettimRica ederim
Günaydınn! Benim de yarın transferim. Nasıl geçecek vakit hiçbir fikrim yok. Sağlıkla ve mutlu haberler alalım umarım.Kızlar selam hepinizin yazdıklarını okuyorum ama işlerden katılamıyorum. Dilerim herkes mutlu güzel haberler alsın. Allah kimseyi endişeli etmesin. Benimde yarın transferim var heyecandan öleceğim resmen. Sonrasını hiç düşünemiyorum.
Birlikte bekleyecegiz artık G gokcegkcgokceGünaydınn! Benim de yarın transferim. Nasıl geçecek vakit hiçbir fikrim yok. Sağlıkla ve mutlu haberler alalım umarım.