Bende inanmak istemiştim canım inan ki ama erkenden test yapmak cidden cok yipratici en azindan gununde negatifini gordugun zaman doktorunla konusma şansın oluyo ama bu sekilde gununde kan ver diyolar sadece o kadar hayırlısı ne diyelim insallah sizler güzel haberler alırsınızÇok inanmıştım çok üzüldüm
Benim transferim 29 ekim cumartesi olacak canımBirlikte bekleyecegiz artık @gokcegkcgokce
Birde E eoe16 vardi galiba ayni gun ilaclara baslamistik ama sanirim onun transferi daha gec olacak. Insallah hayirli haberler aliriz.
Aynen katılıyorum, ben de farklı merkez araştırmaya başladım. Benim de donmuş embryom var ameliyat öncesi havuz yapılmıştı ama hiç aynı yere de gidesim yok, histereskopi de yaptırdıö ama birşey gözden kaçıyor belki de.. Belki bakılması gereken farklı şeyler vardır genetik gibi, kan değerleri gibi..Heo oyle diyolar ama bisey engel oluyo ki olmuyo canım artik kafayi yicem yeminle hersey Güzelken neden olmuyo anlamadim gitti benim ablam alet taktirdi onunla bile hamile kaldi bende tık yok cildircam artık biraz ara verio son kalan embriyomuda denicem oda olmazsa baska doktora gitmeyi düşünüyorum iyice arastirilmasini sebebin bulunmasini isticem gerçekten bu şekilde çok yoruldum
Ege üniversitesindeTedavinizi nerde yaptırıyorsunuz
Asıl kaygılar doğunca başlıyor şimdi birşey yok ki Allaha emanet kendi kendine büyüyor içerde ahh ahAynen öyle canım doğunca rahatlarızçok şükür bu gün keseleri gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz kucağımıza alırız
Bende anlamadim artik nelere baktirmam gerektigini canım hakkımızda hayırlısı olsun insallah bir sonraki denememiz son denememiz olur dikkat et kendine tekrar görüşürüz inşallahAynen katılıyorum, ben de farklı merkez araştırmaya başladım. Benim de donmuş embryom var ameliyat öncesi havuz yapılmıştı ama hiç aynı yere de gidesim yok, histereskopi de yaptırdıö ama birşey gözden kaçıyor belki de.. Belki bakılması gereken farklı şeyler vardır genetik gibi, kan değerleri gibi..
Amin cümlemiz kavuşalım en çokta oğlumun kardeş hasreti son bulsunAferim valla sana canimhadi insallah sabrinin sonu güzel olur mucizene kavuşursun
catlamıyor diye düşünüyorum ovitrelle ile catlıyor en son çatladığını göstermişti doktorCatliyomu yumurta
Nasip değilmiş demekki ozaman canım nasibi bu zamanmış :) yumurta toplama işlemi çok mu zor cok mu acılı korktum şimdi :/İstediğini sorabilirsin insan merak ediyor seni çok iyi anlıyorum hiç sorun değilpkoslu olduğumuz için dondurulmuş oluyor transfer ama daha iyi zaten tutunma oranı daha yüksek. Mayıs ayında tutmayan transferim hiç bir problemim yoktu tamamen Allah nasip etmedi yani 4ab çok iyi kaliteydi. Benden 14 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi, 8 tanesi 3. Güne ulaştı sonra 5.güne sadece 2 tanesi kaldı 5.gün 4ab kalite ve 6. Gün embriyosu 4ab olmak üzere. 2 embriyom donduruldu diğerleri imha edildi kendi kendilerine yani gelişmediler. Ama bizim sperm kaynaklı eşimde az var o yüzden 3. Günden sonra yaşamadılar diye düşünüyoruz. 2 embriyom vardı mayıs ayında oldum tek kalmıştı şimdi son kalan embriyomu transfer oldum bu ay olmasaydı çok üzülecektim çünkü baştan yumurta toplama olacaktım çok zor gerçekten
Aradim hepsini. Aramadıgim yer kalmadi en son buraya yazdimBende şehir dışında ki eczaneleri aramıştım lucrin için. yakın çevrenizdeki illerdeki bütün eczaneleri arayın bence numaraları var internette.
Sağol kuzum amin inşallah, dilerim bu yıl bitmeden güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizeBende anlamadim artik nelere baktirmam gerektigini canım hakkımızda hayırlısı olsun insallah bir sonraki denememiz son denememiz olur dikkat et kendine tekrar görüşürüz inşallah
Canim cok sukur tedavilere yanit veriyorsa Rabbim gonlune gore versincatlamıyor diye düşünüyorum ovitrelle ile catlıyor en son çatladığını göstermişti doktor
Amin canım inşallahSağol kuzum amin inşallah, dilerim bu yıl bitmeden güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
Aminn çok şükür en azından tedavilere yanıt veriyorum evet oyüzden çok şükür Allah yardımcımız olsun inşallah her şey gönlünce olsunCanim cok sukur tedavilere yanit veriyorsa Rabbim gonlune gore versin
Kizlar nasılsınız ?Dün doktorumla görüştüm Aralık 18 nde taransfer olucam çok heyecanlandimAmin canım inşallahbütün dualarım isteyen herkese tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah 2 hafta sonra sonuçlar cikicak temiz çıkarsa kadim ayında baslicaz ama tam tarih ne zaman bilmiyorum başı mi olur sonumu olur belli değil tam doktorla sonuçlar çıksın konuşup netlestirecegiz ortasında olur büyük ihtimal diye düşünüyorum ama hayırlısı artık umarım bu sefer tutar devam eder
Canm çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayrlisiyla versnSağol kuzum amin inşallah, dilerim bu yıl bitmeden güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
25 yaşımdayım normalde yasak ben çok ısrar ettimKuzum sen kac yasindasin bana 2 embriyo koymadida doktorum merak ettim
Canim senin test gunun ne zamanki ya bunu yapmayin kurban olim verene kendinize niye bu eziyeti yapiyonuz evde su idrar testini yapmayin forumda 9. Gun negatif gorup 10. Gun kanda pozitif gorenler var okudum benGeçmiş olsun canım aynen bende elendim sabah test yaptim koca bi negatif dunki kuruma cizgisiymis demek ki oda geldi beni buldu sinir oldum yeminle neyse yapacak bisey yok Rabbim cok aratmadan nasip etsin hepimize inşallah sende Allah'a emanet ol bir gun bizde kavusucaz inşallah yavrularımıza