Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar öncelikle pozitif sonuc alan herkezi tebrik ediyorum rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin aminnn
Ben ve benim gibi bekleyenlerinde pozitif sonuc almamizi diliyorum Insallah
Bende 20Ekim de 5.gün 2Embriyo transferi oldum dayanamayip bugün öglen test yaptim ama negatif cikti umarim daha cok erken olduğu içindir
Benide dualarınıza katın olurmu

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırdın mı peki yaptırcakmısın ne aşamadasın suan
Evet mayıs ayında transfer oldum tutmadı. Şimdi tekrar transfer oldum tuttu bu ay darısı başına ve isteyen herkese. Pkos tüp bebekte avantaj yumurtamız çok olduğu için rahat ol yani sen yaptırdın mı

Evet mayıs ayında transfer oldum tutmadı. Şimdi tekrar transfer oldum tuttu bu ay darısı başına ve isteyen herkese. Pkos tüp bebekte avantaj yumurtamız çok olduğu için rahat ol yani sen yaptırdın mı
Mayısda neden tutmadı canım bilgin var mı ikisinde de taze transfer mi oldun dondurulmuş mu ? Amin canım pcoslular avantajlı diyorlar ama bilmiyorum yaşıyıp öğrenicez artık bn hiç yaptırmadı daha haftaya randevum var tüp bebek için bakalım ilk muayne birde kaç yumurta toplandı senden kusura bakma merak ediyorum arastırıyorum kendimce

İnşallah hamilesindir canım Femara flan kullandığında da mı büyümedi gonalf flan canım?
Aminnn canim insaAllah ben daha once 14 kez klomen kullandim - puregon kullandim- gonalf kullandim - bide kalcadan bi igne kullandim 2 toz bi su 3 toz bi su ismini hatirlamiyom o ignenin artik dozaj arttiramayiz diyip kesiyolardi tedavileri hep cunku yumurtalarim hic tepki vermiyordu - 13 yildir evliyim 1 kere bile kendi kendime regl olmamisimdir. Bazi tedavilerimde ilaclarla bile sokulemedigim oldu canim. Ama bu tedavimde Allahim nasip etti demekki gonalf ve duphaston ile yumurtalarim buyudu vitamin kullandim hurma poleni kullandim hurma poleninin kesinlikle cok faydasi oldugunu dusunuyorum. Cok sukur embriyo transferimde oldu bekliyoruz... Rabbim bu sefer tedaviyi nasip etti insaAllah evlat kokusunuda nasip eder

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu hasretin biter pozitif sonuç alırsın inşallah zor süreçler bende geçirdim az cok anlıyorum seni Benimde adetlerim düzensiz bnde kendi kendime adet olamıyorum ilk adetim geldiğinden beri böyle.. ama mesela ilaçlara iğnelere yumurtam büyüyor 12. Günü yumurtalarım 19 20 21 oluyor onlara cevap veriyor ama hamile kalamıyorum işte bende daha fazla umudumu ve kendimi yormak istemedim tüp bebek yaptırmaya karar verdim sağlık olsun yeterki. İnşallah hamilesindir

İstediğini sorabilirsin insan merak ediyor seni çok iyi anlıyorum hiç sorun değil pkoslu olduğumuz için dondurulmuş oluyor transfer ama daha iyi zaten tutunma oranı daha yüksek. Mayıs ayında tutmayan transferim hiç bir problemim yoktu tamamen Allah nasip etmedi yani 4ab çok iyi kaliteydi. Benden 14 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi, 8 tanesi 3. Güne ulaştı sonra 5.güne sadece 2 tanesi kaldı 5.gün 4ab kalite ve 6. Gün embriyosu 4ab olmak üzere. 2 embriyom donduruldu diğerleri imha edildi kendi kendilerine yani gelişmediler. Ama bizim sperm kaynaklı eşimde az var o yüzden 3. Günden sonra yaşamadılar diye düşünüyoruz. 2 embriyom vardı mayıs ayında oldum tek kalmıştı şimdi son kalan embriyomu transfer oldum bu ay olmasaydı çok üzülecektim çünkü baştan yumurta toplama olacaktım çok zor gerçekten

Catliyomu yumurta

Aminnn canim insaAllah Allah razi olsun cok saol

Moralim çok bozuk ya bugün sabahtan böyle çok hafif kahverengi akıntım var ve ishalim var dayanamadım başka doktora gittim ultrasonla baktı kese gözükmedi 10 Ekim transfer olmuştum 12. Gün 458 çıkmıştı değerim neden gözükmedi kesem veya neden kahverengisi leke görüyorum
((

Bidaha kan bakildimi

Yerleşme kanaması diyorlar bende de oldu hemşirem coraspin ilacını içmemi söyledi içini ferah tut canını sıkma benim dün akşamdan beri hafif kanamalarım oldu bu gün çok şükür bişey yokmuş keseyi de gördüm ama alttan muayene de gördüm

Ya gerçekten mi ama ben ilk transferde o tutunma lekesi olur diye düşünmüştüm benim ki 12. Günden dört gün geçti ama düşüyor mu diye korkutuyorum kesede bugün ultrason da gözükmeyince (

Ben coraspini bayadır kullanıyorum zaten siz tam olarak ne zaman gördünüz lekeyi ve bugün kaçıncı gününüz alttan baktırdınız?

Ya gerçekten mi ama ben ilk transferde o tutunma lekesi olur diye düşünmüştüm benim ki 12. Günden dört gün geçti ama düşüyor mu diye korkutuyorum kesede bugün ultrason da gözükmeyince (
Bende dün akşam çok korktum çünkü ilk pembemsi geldi sonra koyu kahverengi sabah kalktığımda da simsiyah geldi bütün her lavaboya gittiğimde peçete simsiyah oldu durmadan kanaman olursa akıntı hızlı olursa tehlikeliymiş canını hiç sıkma kötüyü çağırma canım benim yerleşme kanaması da 11. Günümde koyu kahverengi akıntı geldi o zaman ilacı kesmişti

Peki canım sen böyle dünden beri görünce ne yaptın nasıl için ferahladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…