- 24 Şubat 2022
- 101
- 60
- 34
Amin teşekkür ederim :) Ben histereskopi sonrası uyanınca ilk sorum bir sorun var mıydı oldu. Hayır denince ağlamaya başlamıştım ufak bi sorun tespit edilse en azından tedaviye yöneliriz diye. Açıklanamayan infertelitenin de öyle bi baskısı oluyor insanın üzerinde. Benim de rahim filmimde sorun yoktu. 3 doktor tedavi etti beni ve üçü de aynı şeyi söylüyordu. Belki histereskopi belki de nasip. Aminnn Allah isteyen herkese versin zor bir sınavTesekkur ederim canım yazdığın için banada aynısını diyorlar açıklanamayan infertilite embriyolar gayet guzel rahim süper umudumuz cok diyolar ama sonuc hep aynı hüsran yani bu defa bende dicem canim histereskopi yapsak diye rahim filmimde bisey cikmamisti ama belki onda gormedikleri biseyi görürler ne biliyim yaa sebepsiz olmask cidden cok yoruyor en azından sıkıntımızi bilsek ona göre tedavi olacaz ama yokk şimdi iki tane 6.gun embriyom kaldı bakalım cuma gunu ne dicek doktor seninde gözün aydin canım inşallah saglicakla ilerler hamileligin kavuşursun yavruna darısı bana ve bizim gibi isteyen herkese olsun
Aynen oyle canim Rabbim dayanma gücü versin herseyin bi zamanı var bakalim nasip kısmetAmin teşekkür ederim :) Ben histereskopi sonrası uyanınca ilk sorum bir sorun var mıydı oldu. Hayır denince ağlamaya başlamıştım ufak bi sorun tespit edilse en azından tedaviye yöneliriz diye. Açıklanamayan infertelitenin de öyle bi baskısı oluyor insanın üzerinde. Benim de rahim filmimde sorun yoktu. 3 doktor tedavi etti beni ve üçü de aynı şeyi söylüyordu. Belki histereskopi belki de nasip. Aminnn Allah isteyen herkese versin zor bir sınav
Ya aynisi bendede oldu saat 5ten beride ara ara oluyor ama dusununce kasık ne alaka yumurtlamadim ki direkt rahime koyuldu embriyo agri olmaz dedim kendi kendime ama bilemiyom canimCanımmm bugun transferden sonra 4. Gün üm kasıgımın sağ tarafında iğne batmaları başladı yavaş yavaş acaba bu belirtimidir bugüne kadar hiç bişi yoktu
Kan sulandırıcı ile nar suyu nasıl etkisi varmış ki ben hergün içiyorum nar suyu ve gerçekten etkiliKızlar merhaba bugün 12. Günümdü kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı yavaş gidiyor hala 6.9 mm olmuş. Günde 4 estrofem kullanıyordum bugün itibariyle tanede fitil olarak kullanmamı istedi doktor estrofemi. Napsam başka nar suyu sordum ama kan sulandırıcı kullandığımdan rutin olArak önermedi bugünlük iç bir bardak dedi cuma yine kontrol var
Değer kaç çıktı13 ekim 3. Gün taze 2 embriyo
Bugun kan testi yaptırdım sonuc pozitif
Hımm anladım yani bekleyeyim o zaman peki bu 15 gün süre içinde bebeğe birsey olur muCanim ben transferin 10. Günü gittim muayene oldum kesede gözükmedi bana 12 gün sonraya randevu verdi doktorum. Kan sonucuma göre ortalama kac haftalik oldugunu hesapladi ben 3ila4 haftalikmisim ve ona göre keseyi görmek icin cagirdi yarin gidicem bilmiyorum keseyi görücekmiyim ama bu topikte en erken 5+3 te bi arkadas hem keseyi gördü hemde kalp atisini duydu. Bu hesabi da ya doktorun kan tahliline göre yapiyor ya da son adet tarihinin ilk gününe göre ya da transfer tarihine 2 hafta ekleyerek yapiyorlar. Hepsini de okudum 15 gün cok gec bi tarih degil bence belki keseyi görüp kalp atisini duyamayabilirsin cünkü kalp atisini baten 7. Haftada duyuyolar
Canm senin hikaye ne ne zaman transfer oldunRica ederim ne demekerken gidip görememek daha kötü insan çok üzülür yani en iyisi beklemek bende bekliyorum zaman geçmiyor
28 eylülde transfer oldum ben 4ab tek embriyo 2. Denemem. Eşimde ileri derecede sperm azlığı var bende de polikistik over var 3,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım tüp bebek dediler 2 yıldır uğraşıyoruz bu ay hamile kaldım ilk kez ama henüz heveslenmedim ne olacağı belli olmaz daha çok yeniCanm senin hikaye ne ne zaman transfer oldun
Bisey sorcam bu 4ab falan bunlar ne demek banada 4bb transfer edildi gebelik vaadediyor dediler sadece28 eylülde transfer oldum ben 4ab tek embriyo 2. Denemem. Eşimde ileri derecede sperm azlığı var bende de polikistik over var 3,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım tüp bebek dediler 2 yıldır uğraşıyoruz bu ay hamile kaldım ilk kez ama henüz heveslenmedim ne olacağı belli olmaz daha çok yeni
11. Gün 50Değer kaç çıktı
Ben de dayanabilirsem perşembe hatta cumaPerşembe günü nasipse
Canım hayırlı olsun öncelikle gebeliğin. Bildiğim bir konu değil ama tüp bebekte sık oluyormuş lekelenme. İçini ferah tut herşey yolundadır inşallah. Doktoruna da yaz mutlaka belki bir iğne verir veya ilaç dozunda ayarlama yapar.Kızlar benim testim ilk 300 çıktı sonra yaptırdım 700 çıktı ayın 5 de kese görmeye gidicem ama dün adet sivilcem.cikti ve bu sabah tuvalete gittiğinde ilk adet olduğum gün gibi hafif kahverengi kırmızıya dönüm kan gelmiş sizce gebeliğim olumsuz mu oldu yaşayan var mı ?
Tesekur ederim canım aynen aricam saat erken diye aramadım inşallah bir şey yokturBen de dayanabilirsem perşembe hatta cuma
Canım hayırlı olsun öncelikle gebeliğin. Bildiğim bir konu değil ama tüp bebekte sık oluyormuş lekelenme. İçini ferah tut herşey yolundadır inşallah. Doktoruna da yaz mutlaka belki bir iğne verir veya ilaç dozunda ayarlama yapar.
Allah inşallah pozitifi almayı , sonra da sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinAyyy ne güzel sen bir gün önce öğreneceksin Allah gönlüne göre haber almayı nasip etsin ve hepimizinde
Bir değişiklik k hissediyormusun ne bileyim seni heyecanlandıran bir belirti
Bana okuyayim diye bi kagit vermislerdi onda yaziyodu boyle durumlar olabilir diyeKızlar benim testim ilk 300 çıktı sonra yaptırdım 700 çıktı ayın 5 de kese görmeye gidicem ama dün adet sivilcem.cikti ve bu sabah tuvalete gittiğinde ilk adet olduğum gün gibi hafif kahverengi kırmızıya dönüm kan gelmiş sizce gebeliğim olumsuz mu oldu yaşayan var mı ?
Hayirli olsun Rabbim bizlerede nasip etsin aminnnnnnKızlar benim testim ilk 300 çıktı sonra yaptırdım 700 çıktı ayın 5 de kese görmeye gidicem ama dün adet sivilcem.cikti ve bu sabah tuvalete gittiğinde ilk adet olduğum gün gibi hafif kahverengi kırmızıya dönüm kan gelmiş sizce gebeliğim olumsuz mu oldu yaşayan var mı ?
Adet agrisi gibi agri yasamak gebelik belirtilerinden uzulmeAllah inşallah pozitifi almayı , sonra da sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinZaman zaman adet ağrısı gibi ağrılarım oldu, bazen de belim bacağım ağrıdı. Ama başka nedenlerden de olmuş olabilir tabii bunlar. Sadece ilk tranferimde kimyasal gebelik geçirmiştim. O zaman göğüslerim acımıştı. Şimdi hiç bir şey yok. O biraz umutsuz hissettiriyor bana umarım bu sefer sağlıkla sonlanacak bir pozitif nasip olur bana ve bekleyen herkese
Günaydın akşam pembemsi hafif ilk kanamam oldu sabah kalktığımda da simsiyah gelmişti senin hala devam ediyor mu bu gün bende kese görmeye gideceğim çok korkuyorum bişey oldu diyeKızlar benim testim ilk 300 çıktı sonra yaptırdım 700 çıktı ayın 5 de kese görmeye gidicem ama dün adet sivilcem.cikti ve bu sabah tuvalete gittiğinde ilk adet olduğum gün gibi hafif kahverengi kırmızıya dönüm kan gelmiş sizce gebeliğim olumsuz mu oldu yaşayan var mı ?
Sağlık olsun canım üzüldüm Allahım tez vakitte kucağına evlat versin inşallah bu gidişle bende yeniden deneyeceğimKizlar benim testim yine negatif çıktı ben eleniyorum bugünden itibaren.. pozitif olanlar insallah saglicakla ilerler gebeliginiz sağlıcakla kavuşursunuz yavrularinizabenim gibi negatif olanlar yorulmak yok yola devam hepiniz kendinizie iyi bakin sizi tanimak güzeldi sonuç bekleyenlerinde insallah hepsi pozitif olur