- 24 Şubat 2022
- 101
- 60
- 34
Amin teşekkür ederim :) Ben histereskopi sonrası uyanınca ilk sorum bir sorun var mıydı oldu. Hayır denince ağlamaya başlamıştım ufak bi sorun tespit edilse en azından tedaviye yöneliriz diye. Açıklanamayan infertelitenin de öyle bi baskısı oluyor insanın üzerinde. Benim de rahim filmimde sorun yoktu. 3 doktor tedavi etti beni ve üçü de aynı şeyi söylüyordu. Belki histereskopi belki de nasip. Aminnn Allah isteyen herkese versin zor bir sınavTesekkur ederim canım yazdığın için banada aynısını diyorlar açıklanamayan infertilite embriyolar gayet guzel rahim süper umudumuz cok diyolar ama sonuc hep aynı hüsran yani bu defa bende dicem canim histereskopi yapsak diye rahim filmimde bisey cikmamisti ama belki onda gormedikleri biseyi görürler ne biliyim yaa sebepsiz olmask cidden cok yoruyor en azından sıkıntımızi bilsek ona göre tedavi olacaz ama yokk şimdi iki tane 6.gun embriyom kaldı bakalım cuma gunu ne dicek doktor seninde gözün aydin canım inşallah saglicakla ilerler hamileligin kavuşursun yavruna darısı bana ve bizim gibi isteyen herkese olsun