Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bende kendime söz vermiştim😂ama belirtilerim oldu benim eşim meraktan çatladığı için gidip test aldı hemen çıktı çizgi eğer çıkmasaydı da dikkate almazdım erkendi çünkü. Nasibinde varsa olur olmazsada yola devam mücadeleye devam hiç moralini bozma ben ilk transferimde çok üzülmedim pes ederdim çünkü kendimi yüreklendirdim olana kadar deneyeceğim diye kafama koydum imkanlar dahilinde olana kadar devam olmazsada Allahın takdir böyleymiş deyip kabullenmek. Bu imtihan sonuçta
Oyle tabi canim benimde ikinci denemem ilkide negatif olmuştu simdi 2 tane 6.gun embriyolarim kaldi onlari denerim onlarda olmazsa tekrardan baştan.. Rabbim yardımcımız olsun tez vakitte imtihanimizdan güzellikle gecebilmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 sagol canım mesajların için 🥰

Kızlarrr selamlarrr😍Giremedim dün akşamdan beri ağrılarım vardı kasıklarımda baya korkuttu bebiş beni umarım bir sorun yokdur şimdi iyiyim🧿☺️Pozitif sonuçlar alanlar var sanırım tebrik ederimmmmmm💕Bütün sayfaları okuyamadım ama🫶💕

Benim de 12 Ekim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer. Dün benin de adet günümdü. Aynı şekilde tüm gece adet ağrısı çektim. Çarşamba kan günüm. Umarım miniklerimiz bizimledir🤲🏻
Ayyy ne güzel sen bir gün önce öğreneceksin Allah gönlüne göre haber almayı nasip etsin ve hepimizinde
Bir değişiklik k hissediyormusun ne bileyim seni heyecanlandıran bir belirti

Kızlar merhaba bugün 12. Günümdü kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı yavaş gidiyor hala 6.9 mm olmuş. Günde 4 estrofem kullanıyordum bugün itibariyle tanede fitil olarak kullanmamı istedi doktor estrofemi. Napsam başka nar suyu sordum ama kan sulandırıcı kullandığımdan rutin olArak önermedi bugünlük iç bir bardak dedi cuma yine kontrol var😒

Kızlar merhaba bugün 12. Günümdü kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı yavaş gidiyor hala 6.9 mm olmuş. Günde 4 estrofem kullanıyordum bugün itibariyle tanede fitil olarak kullanmamı istedi doktor estrofemi. Napsam başka nar suyu sordum ama kan sulandırıcı kullandığımdan rutin olArak önermedi bugünlük iç bir bardak dedi cuma yine kontrol var😒
Daha 12.gün hiç bir şey olmaz bir bu kadar daha kalınlaşır Allahın izniyle, moralini bozacak bir şey yok bence 😍❤️

Daha 12.gün hiç bir şey olmaz bir bu kadar daha kalınlaşır Allahın izniyle, moralini bozacak bir şey yok bence 😍❤️
Nedense canım sıkıldı valla doktor 7 üstü istiyoruz dedi fazla birşey kalmamış ama isterdim şöyle 9 10 😬🙈

Sonucunu şimdi gördüm canım maşallah çok güzel çıkmış değerin sağlıkla gelsin minişin 🥰:emir_bebek:

Aynen iki taneydi canım hic bi sorun yok diyorlar sebepsiz diyorlar hersey guzel diyolar sürekli negatif görüyorum vallahi artık yoruldum yaa umutlanip dibe çökmek yordu beni napalim yapacak bisey yok sinavimiz buymus bizimde 😔
Merhabalar ben de aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Benim de 2 başarısız aşılama 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertelite. her transfer sonrası süper transfer oldu tutacaktır falan deniyordu. 2. Başarısız Denemeden sonra histereskopi yapıldı. Onda da bir şey çıkmadı. Ancak doktor Bir sorun olmasa bile histereskopiden sonra olumlu etkisi olabilir dedi. Sonraki ay tedavi başladı. ilk defa çift embriyo transferi oldum ve tuttu bu defa. İnşallah en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız :)

Nedense canım sıkıldı valla doktor 7 üstü istiyoruz dedi fazla birşey kalmamış ama isterdim şöyle 9 10 😬🙈
O gün içtiğin ilaçlar etki etmediği için sana öyle geliyor şimdiye olmuştur belkide ☺️❤️ yeterki kalınlaşsın bence zamanı önemli değil canım

Bugün transferin 11. Günü ve adet günüm dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sabah hiç birşeyim yoktu bağırsaklarım bozulmuş sanırım sabah tuvalete çıktım şimdilik bir sıkıntı yok çok korkuyorum test yapmadım bugüne kadar yapmayada korkuyorum perşembeye randevu aldım kan vereceğim o gün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş varmı aranızda benim gibi 13 ekimde 3. Gün embriyosu transfer olan

Merhabalar ben de aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Benim de 2 başarısız aşılama 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertelite. her transfer sonrası süper transfer oldu tutacaktır falan deniyordu. 2. Başarısız Denemeden sonra histereskopi yapıldı. Onda da bir şey çıkmadı. Ancak doktor Bir sorun olmasa bile histereskopiden sonra olumlu etkisi olabilir dedi. Sonraki ay tedavi başladı. ilk defa çift embriyo transferi oldum ve tuttu bu defa. İnşallah en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız :)
Tesekkur ederim canım yazdığın için banada aynısını diyorlar açıklanamayan infertilite embriyolar gayet guzel rahim süper umudumuz cok diyolar ama sonuc hep aynı hüsran yani bu defa bende dicem canim histereskopi yapsak diye rahim filmimde bisey cikmamisti ama belki onda gormedikleri biseyi görürler ne biliyim yaa sebepsiz olmask cidden cok yoruyor en azından sıkıntımızi bilsek ona göre tedavi olacaz ama yokk şimdi iki tane 6.gun embriyom kaldı bakalım cuma gunu ne dicek doktor seninde gözün aydin canım inşallah saglicakla ilerler hamileligin kavuşursun yavruna darısı bana ve bizim gibi isteyen herkese olsun 🤲🏻🥰❤️

X