Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

8.gunde kan icin erken degil mi canim ben bugün hemsireye kan verdim dedim onlar transfer gününü de sayiyolar 8.gunum bugün dedim o yuzden cok erken olsada çıkmaz dediler niye gününü beklemedin dediler bence 12.gune kadar bekle bekleyebiliyosan sonra benim gibi erkenden yıkılma

Bence senin yaptigin test bozuk beyaz cizgi olamaz cunku

Yavrum niye erken yıkılacaksin seninde test erken yapılmış bekle ve tekrarla Rabbim hayırlısını versn benim önceki kızımda 8.gun yaptrdi şimdiki için ise 10 gün yap dedi ama il disindayz diye eşimin sınavı var 8.gun yapmak zorundaym hayrlisi herzman tabiki

Anladim canım hakkinda hayırlısı bakalim insallah pozitifi görürsün

Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün 9. Gün kan verdim beta hcg 38 çıktı ne kadar düşük dimi 8. Gün belkide 15-20 filandı daha erken kan için en net 12. Gün sonuçlanıyo bence de. İlk transferimde 7. Gün hayalet çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 5 çıktı sonradan artmadı zaten ilacı bıraktırdı doktorum erken yapmak daha stresli zaman geçmiyor

Canım çok teşekkür ederim yaa o kadar detaylı güzel anlatmışsın ki kafam netleşti tamamen karar verdim gitmicem çok teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim ne demek erken gidip görememek daha kötü insan çok üzülür yani en iyisi beklemek bende bekliyorum zaman geçmiyor

Valla aynen öyle canım bu sefer kendime soz vermistim test gününe kadar test yok diye ama işte beceremedim hayırlısı diyelim napalim nasipte ne varsa o olur inşallah bir sonraki denemelerde görürüm pozitifi beklicem bakalim bi umut belki pozitife döner

Merhaba Süheyla bende 21 Ekim de 2 adet 3. Deneme 24 yaşındayım dua ederseniz çok sevinirim

Bende kendime söz vermiştimama belirtilerim oldu benim eşim meraktan çatladığı için gidip test aldı hemen çıktı çizgi eğer çıkmasaydı da dikkate almazdım erkendi çünkü. Nasibinde varsa olur olmazsada yola devam mücadeleye devam hiç moralini bozma ben ilk transferimde çok üzülmedim pes ederdim çünkü kendimi yüreklendirdim olana kadar deneyeceğim diye kafama koydum imkanlar dahilinde olana kadar devam olmazsada Allahın takdir böyleymiş deyip kabullenmek. Bu imtihan sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…