- 20 Şubat 2022
- 4.626
- 2.842
Onemli olan dollenmesi ve iyi kalitede olmasi gebelik icin 1 yumurta yeter uzulmeyinArkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
8.gunde kan icin erken degil mi canim ben bugün hemsireye kan verdim dedim onlar transfer gününü de sayiyolar 8.gunum bugün dedim o yuzden cok erken olsada çıkmaz dediler niye gününü beklemedin dediler bence 12.gune kadar bekle bekleyebiliyosan sonra benim gibi erkenden yıkılmaValla anlamadm gitti canm ama daha yapamicam kan testi normalde cumartesi ama ben Perşembe 8.gun yapmak zorundaym içimburuk gibi ama değilde bilmiyorum okadar belirti yaşadım anlamadm ilaclardandr muhtemelen hayrlsii tevekkeltu alellah Rabbim verirse basım üstüne vermezse de vardır bı bildiği deriz hayrlsii
Yaa gercekten mi canım valla umut oldun bana yaa hadi inşallah Yarabbimmm yavrularımıza kavusalim inşallahCanım şimdi erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama kandaki değer belli o yüzden erken gebelik testine çok takılma
Bence senin yaptigin test bozuk beyaz cizgi olamaz cunkuValla anlamadm gitti canm ama daha yapamicam kan testi normalde cumartesi ama ben Perşembe 8.gun yapmak zorundaym içimburuk gibi ama değilde bilmiyorum okadar belirti yaşadım anlamadm ilaclardandr muhtemelen hayrlsii tevekkeltu alellah Rabbim verirse basım üstüne vermezse de vardır bı bildiği deriz hayrlsii
Birde canım ayliss in benim testime yaptığı gibi rengiyle oynasana seninde beyaz çizgin çıkıyor mu merak ettimCanım şimdi erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama kandaki değer belli o yüzden erken gebelik testine çok takılma
Atdım bile cnm ben çöpeBirde canım ayliss in benim testime yaptığı gibi rengiyle oynasana seninde beyaz çizgin çıkıyor mu merak ettim
Yavrum niye erken yıkılacaksin seninde test erken yapılmış bekle ve tekrarla Rabbim hayırlısını versn8.gunde kan icin erken degil mi canim ben bugün hemsireye kan verdim dedim onlar transfer gününü de sayiyolar 8.gunum bugün dedim o yuzden cok erken olsada çıkmaz dediler niye gününü beklemedin dediler bence 12.gune kadar bekle bekleyebiliyosan sonra benim gibi erkenden yıkılma
Evet cnm o yüzden hemende kesdirip atmaaa sabret gebelik testlerinede çok güvenmeYaa gercekten mi canım valla umut oldun bana yaa hadi inşallah Yarabbimmm yavrularımıza kavusalim inşallah
Bilmiyorum ki canm ya bende anlamadm olabilrBence senin yaptigin test bozuk beyaz cizgi olamaz cunku
Hadi yaaaAtdım bile cnm ben çöpe
Tamam canım hayırlısı bakalımEvet cnm o yüzden hemende kesdirip atmaaa sabret gebelik testlerinede çok güvenme
Anladim canım hakkinda hayırlısı bakalim insallah pozitifi görürsünYavrum niye erken yıkılacaksin seninde test erken yapılmış bekle ve tekrarla Rabbim hayırlısını versnbenim önceki kızımda 8.gun yaptrdi şimdiki için ise 10 gün yap dedi ama il disindayz diye eşimin sınavı var 8.gun yapmak zorundaym hayrlisi herzman tabiki
Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün 9. Gün kan verdim beta hcg 38 çıktı ne kadar düşük dimi 8. Gün belkide 15-20 filandı daha erken kan için en net 12. Gün sonuçlanıyo bence de. İlk transferimde 7. Gün hayalet çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 5 çıktı sonradan artmadı zaten ilacı bıraktırdı doktorum erken yapmak daha stresli zaman geçmiyor8.gunde kan icin erken degil mi canim ben bugün hemsireye kan verdim dedim onlar transfer gününü de sayiyolar 8.gunum bugün dedim o yuzden cok erken olsada çıkmaz dediler niye gününü beklemedin dediler bence 12.gune kadar bekle bekleyebiliyosan sonra benim gibi erkenden yıkılma
Rica ederim ne demekCanım çok teşekkür ederim yaa o kadar detaylı güzel anlatmışsın ki kafam netleşti tamamen karar verdim gitmicem çok teşekkür ederim tekrardan
İnşallah sende ve isteyen herkesde pozitif görür canm benimAnladim canım hakkinda hayırlısı bakalim insallah pozitifi görürsün
Valla aynen öyle canım bu sefer kendime soz vermistim test gününe kadar test yok diye ama işte beceremedim hayırlısı diyelim napalim nasipte ne varsa o olur inşallah bir sonraki denemelerde görürüm pozitifi beklicem bakalim bi umut belki pozitife dönerBen 8. Gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün 9. Gün kan verdim beta hcg 38 çıktı ne kadar düşük dimi 8. Gün belkide 15-20 filandı daha erken kan için en net 12. Gün sonuçlanıyo bence de. İlk transferimde 7. Gün hayalet çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 5 çıktı sonradan artmadı zaten ilacı bıraktırdı doktorum erken yapmak daha stresli zaman geçmiyor
Amin insallahy canım hepinizin yüzü güler inşallahİnşallah sende ve isteyen herkesde pozitif görür canm benim
Merhaba Süheyla bende 21 Ekim de 2 adet 3. Deneme 24 yaşındayım dua ederseniz çok sevinirimMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim E ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
Bende kendime söz vermiştimValla aynen öyle canım bu sefer kendime soz vermistim test gününe kadar test yok diye ama işte beceremedim hayırlısı diyelim napalim nasipte ne varsa o olur inşallah bir sonraki denemelerde görürüm pozitifi beklicem bakalim bi umut belki pozitife döner