Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım progestan ıgneyı vurulmaya acile gidiyorum, Tüp bebebk takıbındeyım gebelık testı yaptıracam dedıgımde yapıyorlar. 2. sınıde artışı takıp etmek ıcın tekrar yaptırmam gerekli dedm
Ben de bi deneyim kuzum sağolasın, iğnem var onunla giderim normalde kardeşime gidip yaptırıyordum.

Yaa bakiyorum ben ışıkta bakiyorum sokuptede baktim ayliss oyle deyince ama yok goremiyom insallah siz doğru goruyosunuzdur canım beni güldürdunuz Allah sizi napmasin 😂
Canım benim ya sabah kasette daha net görürsün inşallah, valla daha baktım gözüme bi takıldı sonra ekran ışığını fulledim büyüttüm var gibi geliyor inşallah da doğru görüyorumdur 🤲

Canım benim ya sabah kasette daha net görürsün inşallah, valla daha baktım gözüme bi takıldı sonra ekran ışığını fulledim büyüttüm var gibi geliyor inşallah da doğru görüyorumdur 🤲
İnsallah canim sabah tekrar yapacam bakalım inşallah bebişim benimledir 🤲🏻

Sulgen Sulgen canm daha erken olduğunu bildiğimiz halde yapıyoruz testi bende yaptım 5.gun daha düşün benmde aynı böyle bilmiyorum inşallah negatif değil de erken olduğu için çıkmıyordur 😢😢😢

Bende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık 😢😢
Canm erken gebelik testlerinin yanılma payı var geç tutunma oluyorsa özellikle en garantisi kan ben hiç gebelik testi yapmadan doğrudan kan verdim

Sulgen Sulgen canm daha erken olduğunu bildiğimiz halde yapıyoruz testi bende yaptım 5.gun daha düşün benmde aynı böyle bilmiyorum inşallah negatif değil de erken olduğu için çıkmıyordur 😢😢😢
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Söyle bi yazi okudum 6. Gun salgilanmaya baslarmis kizlar uzmeyin kendinizi hemen

Canm erken gebelik testlerinin yanılma payı var geç tutunma oluyorsa özellikle en garantisi kan ben hiç gebelik testi yapmadan doğrudan kan verdim
Valla bilmiyorum canım bende oyle yapiyim diyodumda birden gittim yaptım işte testi belki çıkar biseyler diye hayırlısı bakalim

Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
6. Gün salgilanmaya baslayan hcg hormonu kaset testte nasil dogru sonuç versin ki canlarim benim 🤗🤗🤗

Sbaha ilk çişinle dene cnm ama kan tahlili daha garanti gebelik testleri kafa karıştırıcı
Öyle yapicam canım kan vermeyi dusunmuyorum yaa vazgeçtim zaten hastanem gününde test istiyo negatifte gorsem mecbur yaptircam gununde testi o yuzden idrarla takip ediyim ona gore kendi hazirlayip teste gidiyim dedim ama karnimda agriyo batmalar oluyo ben anlamadim gitti yaa 😢

Öyle yapicam canım kan vermeyi dusunmuyorum yaa vazgeçtim zaten hastanem gününde test istiyo negatifte gorsem mecbur yaptircam gununde testi o yuzden idrarla takip ediyim ona gore kendi hazirlayip teste gidiyim dedim ama karnimda agriyo batmalar oluyo ben anlamadim gitti yaa 😢
Elini karnina koy salavat cek dua et insaAllah mucizen seninledir kuzum

Geç tutunma oluyordur ben özel labaratuvarda yaptırdım...

Söyle bi yazi okudum 6. Gun salgilanmaya baslarmis kizlar uzmeyin kendinizi hemen
İnsallah canm ya bilmiyorum hayrlısi herzman elhamdülillah bı kızım var olursa çok şükür diyecem olmazsa Rabbimin bı bildiği vardır diyecem tevekkeltu alellah 🤲🏻

IMG_20221024_175129.jpg

X