Ama 4 gün geçti belki şuan kan versem 1000 çıkar ve ultrason da görünürUltrasonda gebelik kesesi gebeliğin 5.veya 6.haftasında görülmesi mümkündür. Gebelik kesesi, bebeğe dair ultrasonda ilk görünen yapıdır. Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir.
Canımm şimdi görüyorum değerini çok ama çok sevindim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKız neresi kıl gibi maşallah benim dün böyleydi bugün 11. Gün 372 çıktı maşallah daha ne olsun canım benim
Aminnn çok sağol canım benim darısı en kısa zamanda senin başına inşCanımm şimdi görüyorum değerini çok ama çok sevindim inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Öncelikle hayırlısı olsun , inşaallah sana tutunsun bebeğin cnm . Ben de 14 ekimde olmustum 6. gün kana karıstıgını duymustum biliyorsun önce kana karısıyor sonra idrara geçiyor 7. günüm de baktığımda ikinci çizgi silikde olsa çıkmıştı .Sakın moralini bozma olumlu düşün olumlu olsunKizlar 18 ekimde transfer oldum 5.gun embriyosuydu 5aa kalite 30 yaşındayım ilk denemem biraz önce gebelik testi yaptım Negatif çıktı çok mu erken davrandım azcik da olsa modum düşmedi değil ama
Merhaba öncelikle bu tedavi sürecinin kişisel olduğunu ve herkeste aynı şeylerin görülmeyeceğini bilin ve gönlünüzü ferah tutun . Biz eşimle sosyal amaçlı yaptık tüp bebek ikimizde de sorun yoktu. Bence dozlarla da alakalı ben iğnelerimi en düşük dozda vuruldum ve sürecim de çok kısa sürdü doktorum yeterli dedi . 10 yumurta toplandı 9 u olgun geldi 5 tanesi döllendi ve 5.güne 5 i de ulaştı şükür olsun . Moralini sakın bozma önemli olan 1 kaliteli embriyon olsun o bile yeter gerisi Allah'ta kuzumArkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz Perşembe günü ayın 27sinde kan ver dediler heycanim çokÖncelikle hayırlısı olsun , inşaallah sana tutunsun bebeğin cnm . Ben de 14 ekimde olmustum 6. gün kana karıstıgını duymustum biliyorsun önce kana karısıyor sonra idrara geçiyor 7. günüm de baktığımda ikinci çizgi silikde olsa çıkmıştı .Sakın moralini bozma olumlu düşün olumlu olsun
çok teşekkür ederim bilgi için. sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallahMerhaba öncelikle bu tedavi sürecinin kişisel olduğunu ve herkeste aynı şeylerin görülmeyeceğini bilin ve gönlünüzü ferah tutun . Biz eşimle sosyal amaçlı yaptık tüp bebek ikimizde de sorun yoktu. Bence dozlarla da alakalı ben iğnelerimi en düşük dozda vuruldum ve sürecim de çok kısa sürdü doktorum yeterli dedi . 10 yumurta toplandı 9 u olgun geldi 5 tanesi döllendi ve 5.güne 5 i de ulaştı şükür olsun . Moralini sakın bozma önemli olan 1 kaliteli embriyon olsun o bile yeter gerisi Allah'ta kuzum
İnşaallah, gönlünüzü ferah tutun ❤çok teşekkür ederim bilgi için. sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
Amin inşaallah .İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz Perşembe günü ayın 27sinde kan ver dediler heycanim çok
Evet canım 1000 üzerinde görülürmüş yazıyor ama tecrubeli olanlar da yorum yapabilirse daha net olabılırAma 4 gün geçti belki şuan kan versem 1000 çıkar ve ultrason da görünür
İlaçları kestiniz ama dimi ? Ben cumaya kadar napsam ki senceEvet canım negatif ben özele gidiyodum gelme ne gerek bile yok dedi 2.adette tekrar goruscez dedi ama sen yine git biz telefonda konuştuk çünkü
Amin canım benim inşallahAminnn çok sağol canım benim darısı en kısa zamanda senin başına inşSen ne yaptın bakim regl oldun mu başladın mı transfer sürecine ?
İnşallah canım benim inşallah benimledir bebegimcaım cok erken daha 5. gun 6. gun genelde erken gebelık veya kaset testlerde cıkıyor, azucuk daha sabır bebısın senınledır ınsallah
Canım bu herkes farklı sonuçlar olacaktır, genelleme yapmak zordur. Bende pcos vardı 25 yumurta toplantı 11 tanesı dollendı ve donduruldu.Arkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
Benden de 5 tane toplandi 2 tane dollendi 1 tanesi transfer edildi bugun 6.gun gebelik testi yaptım ve negatif çıktı 5.gun embriyosuydu 9. Gün kan testi ver dedi doktorumCanım bu herkes farklı sonuçlar olacaktır, genelleme yapmak zordur. Bende pcos vardı 25 yumurta toplantı 11 tanesı dollendı ve donduruldu.
inşallah hamilesinizdir. Allah emeklerimizin üzüntülerimizin karşılığını versin aminBenden de 5 tane toplandi 2 tane dollendi 1 tanesi transfer edildi bugun 6.gun gebelik testi yaptım ve negatif çıktı 5.gun embriyosuydu 9. Gün kan testi ver dedi doktorumi
İnşallah ben erken yaptım sanırım gebelik testini burda herkes yapmış deniyim dedim bende ama Negatifinşallah hamilesinizdir. Allah emeklerimizin üzüntülerimizin karşılığını versin amin
Canım gec tutunmada olabılıyor bazı arkadaslar bunu yasadı, inşallah hayırlısı olur senın ıcındeİnşallah ben erken yaptım sanırım gebelik testini burda herkes yapmış deniyim dedim bende ama Negatif
Amin hepimiz içinCanım gec tutunmada olabılıyor bazı arkadaslar bunu yasadı, inşallah hayırlısı olur senın ıcınde