Aynen canım bekliyorum bende yorum yapmalarınıEvet canım 1000 üzerinde görülürmüş yazıyor ama tecrubeli olanlar da yorum yapabilirse daha net olabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bekliyorum bende yorum yapmalarınıEvet canım 1000 üzerinde görülürmüş yazıyor ama tecrubeli olanlar da yorum yapabilirse daha net olabılır
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kaçıncı gün embriyosuydu tecrübelerini yazarmsnzKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Aminnn cnm tüm bekleyenlerin başına inşallahSonucun ciktimi diye bakmaya gelmistim masaAllah katlanarak artsin insaAllah gozun aydin hayirli olsun
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Amin cnm teşekkür ederimCanım tebrik ederim, kat kat artsın sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Kac çıktı canim hadi gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Hadi hayırlısı valla çok heyecanlı Ben de arayıp bi kaç yere test ücreti sordum bugün ön hazırlık yalnız fiyatlar uçmuş 250-300 istiyorlar, devlet hastanesi alır mı acaba?Aynen o canim tamam yarin hem yazdiriyim hemde kan veriyim bakalım
Ben sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum canımHadi hayırlısı valla çok heyecanlı Ben de arayıp bi kaç yere test ücreti sordum bugün ön hazırlık yalnız fiyatlar uçmuş 250-300 istiyorlar, devlet hastanesi alır mı acaba?
oyyy kuzum tebrik ederim hadı hayırlı olsun. Senin kaçıncı gunundu valla aklımda tutamıyorum kusura bakmayın herkese de sormuşumdur belkı :) Kan değerin nasıl çıktı tebrık ederım bu aradaKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Ben devlet hastanesi acilinde akşamları verdim hepHadi hayırlısı valla çok heyecanlı Ben de arayıp bi kaç yere test ücreti sordum bugün ön hazırlık yalnız fiyatlar uçmuş 250-300 istiyorlar, devlet hastanesi alır mı acaba?
Düşünüyoruö iğne vurdurmaya gidince versem diye ama 1,5 günde çıkıyor ya ondan kararsız kaldım, hep sabırsızlıkBen sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum canım
Ne dedin peki canım, direk talep etmek yeterli mi yoksa tüp bebek vs açıklama gerekti mi?Ben devlet hastanesi acilinde akşamları verdim hep
Oyy canim gozun aydin hayirli olsunnnKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Test gunun ne zaman canimBende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kaçıncı gün embriyosuydu tecrübelerini yazarmsnz
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kac çıktı canim hadi gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah
oyyy kuzum tebrik ederim hadı hayırlı olsun. Senin kaçıncı gunundu valla aklımda tutamıyorum kusura bakmayın herkese de sormuşumdur belkı :) Kan değerin nasıl çıktı tebrık ederım bu arada
Oyy canim gozun aydin hayirli olsunnn
Canım progestan ıgneyı vurulmaya acile gidiyorum, Tüp bebebk takıbındeyım gebelık testı yaptıracam dedıgımde yapıyorlar. 2. sınıde artışı takıp etmek ıcın tekrar yaptırmam gerekli dedmDüşünüyoruö iğne vurdurmaya gidince versem diye ama 1,5 günde çıkıyor ya ondan kararsız kaldım, hep sabırsızlık
Ne dedin peki canım, direk talep etmek yeterli mi yoksa tüp bebek vs açıklama gerekti mi?