Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yorumunuz için çok teşekkür ederim . Bölüm koordinatörü ve uzman doktorla görüştüm bilgileri var . Dediğim gibi sadece coraspini kestiler. Progestan dex 25 mg 1x2 adet her sabah karnımdan vuruyorum birde fitilim var sabah akşam 2 şer tane.
o zaman ınsallah hersey yolundadır guzel bebısınde senınledır kuzum

Kızlar merhaba bi yardımcı olur musunuz bana lütfen 🙏🏻10 Ekim transfer oldum 5. Gün iki tane embriyo, cumartesi kan sonucu verdim 460 çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum ya yarın burda kendi kadın doğum doktoruma gidicem kese gözükür mü ben ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam çok merak ediyorum hani 15 gün içinde belki bir sıkıntım çıkar farketmem en azından yarın gitsem içim rahatlar yarın kese gözükür mü ne kadarlık acaba

Canım sana da doktor 2. Transfer için 2. Regli bekleyelim mi dedi
Daha doktorun haberi yok canım. Normalde cuma çağırdı o beni. Zaten devlet hastanesi cep numaraları felan yok. Gittiğimde konuşacağım mecbur, ne der bilmiyorum.
Senin de negatif oldu dimi ? 🥺

Perşembe günü bugün 11. Günüm daha hiç bir test yapmadım günümü bekliyorum oğlumdada günümü beklemiştim 😊
Ben de beklemeye çalışıyorum ama 10. günde pes etcem bugün 7 😂
Inşallah hersey guzel olur umutlarımız hep devam edıyor :dua:
Amin aynen ya en umutsuz olduğum zamanlarda bile minicik şeylere tutunmaya çalışıyorum.
Hahahah deli kız yaa 😂😂 bende catlicamda valla dayanmaya çalışıyorum bakalım yarin gider kan veririm hem progestan fitilimde bitmek uzere tekrar yazdirmam lazım sağlık ocağı yazar mi acaba yaa?
Yumuşak kapsül olansa yazıyorlar canım

Ben de beklemeye çalışıyorum ama 10. günde pes etcem bugün 7 😂

Amin aynen ya en umutsuz olduğum zamanlarda bile minicik şeylere tutunmaya çalışıyorum.

Yumuşak kapsül olansa yazıyorlar canım
Aynen o canim tamam yarin hem yazdiriyim hemde kan veriyim bakalım 😂

Kızlar merhaba bi yardımcı olur musunuz bana lütfen 🙏🏻10 Ekim transfer oldum 5. Gün iki tane embriyo, cumartesi kan sonucu verdim 460 çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum ya yarın burda kendi kadın doğum doktoruma gidicem kese gözükür mü ben ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam çok merak ediyorum hani 15 gün içinde belki bir sıkıntım çıkar farketmem en azından yarın gitsem içim rahatlar yarın kese gözükür mü ne kadarlık acaba
Ultrasonda gebelik kesesi gebeliğin 5.veya 6.haftasında görülmesi mümkündür. Gebelik kesesi, bebeğe dair ultrasonda ilk görünen yapıdır. Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir.

Daha doktorun haberi yok canım. Normalde cuma çağırdı o beni. Zaten devlet hastanesi cep numaraları felan yok. Gittiğimde konuşacağım mecbur, ne der bilmiyorum.
Senin de negatif oldu dimi ? 🥺
Evet canım negatif ben özele gidiyodum gelme ne gerek bile yok dedi 2.adette tekrar goruscez dedi ama sen yine git biz telefonda konuştuk çünkü

Kizlar 18 ekimde transfer oldum 5.gun embriyosuydu 5aa kalite 30 yaşındayım ilk denemem biraz önce gebelik testi yaptım Negatif çıktı çok mu erken davrandım azcik da olsa modum düşmedi değil ama

😂😂😂 çok üzülmem sanırım kendimi şimdiden kötüye alıştırdım transferden bir gün sonra iyi bir hapşırdım hapşırınca kasıgım ın sag tarafında saniyelik ağır bir batma acısı hissettim sonra bir daha hiç belirti yaşamadım hiç hemde 😂 dün akşam annem üstümü örtüyordu anneme dedim “ anne herkeste belirti var bende yok her halde bu geçen hapşırınca yerinden uçtu gitti “ dedim 😂😂😂 yani ilk günden beri düşüncem bu ya herhalde negatifi i görürsem pek üzülmem ama pozitifi görürsem çok sevinirim tabi 🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰 tekrardan tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün darısı da bizlere olsun inşallah 🙏🙏
Canim benimde belirtim yoktu hatta cem hoca bana embriyo koymayi unuttu galiba diyodum yani ne lekelenme oldu ne bi agri sizi hic bi sey yoktu pozitif cikti ben cok sasirdim 😂😂ama hep pozitif düsündüm negatif olursa diye bi cümle kullanmadim insallah seninde pozitif olur saglikli hayirli bi evlat kucagina alirsin canim ❤❤

Ultrasonda gebelik kesesi gebeliğin 5.veya 6.haftasında görülmesi mümkündür. Gebelik kesesi, bebeğe dair ultrasonda ilk görünen yapıdır. Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir.
Yani gözükmez mi

X