İnşallah canım senin transferin ne zaman olucakBenimde sebepsiz canım banada ilkinde iki tane 5. Gun embriyosu transfer etmislerdi maalesef ikiside tutunamadi yine iki tane koyarlar heralde diye düşünüyorum bende de var bi eksiklik ama maalesef cozemedik bi türlüdoktoruna birak istersen canim daha sağlıklı karari o verir belki diye düşünüyorum inşallah herşey yolunda giderde yavruna sağlıcakla kavuşursun
İki tane 500ml içtim ama bana söyledikleri saatten daha geç aldılar o yüzden oldu sonrada kesinlikle kalkamayacaksınız dediler bi de öyle sabrettim saat 10 dan 2 ye daha da sabredemedimNe kadar içip kötüleştiniz? Ben 3 tane 500 ml düşünüyorum
Ben oksapar değilde estrofem de aynı şeyleri yaşiyorm ben mi beceremiyorum bilmiyorum girmiyor iğne kolaylıklaOksapar iğne kullanıp göbeği moraran var mı ucu çok kalın bu iğnenin göbeğime çok zor giriyor ve çıkıyor canım gerçekten çok acıyor
Pardon estrofem demişim o kadar ilaçtan kafam karıştı progestanBen oksapar değilde estrofem de aynı şeyleri yaşiyorm ben mi beceremiyorum bilmiyorum girmiyor iğne kolaylıkla
Bilmiyorum ki canım 12 sinde kontrol var belki o zaman doktor bi tarih söylerİnşallah canım senin transferin ne zaman olucak
Progestanı kalçadan yaptırıyorum onu hiç söylemeyeyim süzgeçe döndüPardon estrofem demişim o kadar ilaçtan kafam karıştı progestan
Benim bugün adetimin 13. Günüysü 5. Gün embriyosu oldugu için 18. Günde transfer olucamBilmiyorum ki canım 12 sinde kontrol var belki o zaman doktor bi tarih söyler
Bana alerjik bisey yapmadida canım uykum çabuk geliyor bilmiyom o mu yapiyor yoksa havalardan mi anlamadimEstrofem kullanıp alerjik bu durum yaşayan oldumu bayanlar yüz bacak popo kısmında sivilcelenme olan varmı
Bende ondan korkuyordum kalçadan inşallah olmaz diye çünkü benim fobim varProgestanı kalçadan yaptırıyorum onu hiç söylemeyeyim süzgeçe döndü
Benimde kontrol adetimin 14.gunu oluyor canım benimde iki tane 5. Gun iki tane de 6.gun embriyom var bilmiyorum hangisini koyacaklarBenim bugün adetimin 13. Günüysü 5. Gün embriyosu oldugu için 18. Günde transfer olucam
İnşallah hayırlısıyla tutunurlar canımBenimde kontrol adetimin 14.gunu oluyor canım benimde iki tane 5. Gun iki tane de 6.gun embriyom var bilmiyorum hangisini koyacaklar
Bence çok kuzum yinede sen bilirsin:)Ne kadar içip kötüleştiniz? Ben 3 tane 500 ml düşünüyorum
Benim de fobim var kendimi kastıpım için morarıyor benim doktor ayrı ayrı verdi bi kalçadan yaptırıyorum (Allahtan iki günde bir)Bende ondan korkuyordum kalçadan inşallah olmaz diye çünkü benim fobim vareczacıya direk sordum kalçadan iğne varmı diyr
Böcek ısırması gibi kızarık bir hal aldı vücudum ve kaşıntı oluyor anlam veremedimBana alerjik bisey yapmadida canım uykum çabuk geliyor bilmiyom o mu yapiyor yoksa havalardan mi anlamadim
Amin canım inşallahİnşallah hayırlısıyla tutunurlar canım
Bi doktoruna sor istersen canımBöcek ısırması gibi kızarık bir hal aldı vücudum ve kaşıntı oluyor anlam veremedim
Belkide daha önce tutmayan gebelik olunca önlem amacli veriyolardir hic bilmiyorum ki canim benim ilk denemem cünkü bide problem eşimden kaynakli belkide odurOnu neye gore veriyo acaba doktor
Acaba her hastane ayni süre mi tuvalete göndermiyo bi yerde 15 dk sonra gidebilirsiniz demisler bi yerde 2 saat sonraBen 3 tane 500 ml su götürücem yanımda onları içeceğim ve işlemden sonra yatağa hemen sürgü isteyeceğim