Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Amin canım inşallah benim 4 embriyo oluştu ilk olarak 2 tanesine ngs yapıldı fakat birisi parsiyel monozomi yani koromozomun bir tanesinin koparak kaybolmasıymış öyle çıktı diğeri normal çıktı . Sonra 3. Embriyo da incelendi çok şükür bugün onun da normal sonucunu aldık . Önümüzdeki hafta transfer nasipse . Senin ngs den sonuçların nasıl geldi cnm ? Benim daha önce 3 kimyasal , 1 molar gebelik (kürtaj) , 1 kez 20 haftalık rahim ağzı yetmezliğine bağlı kayıp ve 1 kez de 6 haftalık düşük kaybım var . Kendi genetiklerimize bakıldığında sorun yoktu . Sorun yok denilip bir sürü olumsuz gebelik kaybı yaşayınca da insan daha çok üzülüyor. Önlem amaçlı doktorum bu tüp bebekte embriyoya ngs yi önerdi iyiki de önermiş diyorum en azından ters giden birşeyler varmış ondan kaynaklı olabiliyormuş bunun sebebini öğrenmiş olduk . Çok zorlu süreçler gerçekten rabbim bu yolda hepimize öncelikle müjdeli haberleri versin sonra da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

Çok üzüldüm cnm ben de 2 embriyo transferi ile üçüz hamile kalmıştım ve 20 haftalık bi anda rahim ağzı açılması ile kaybettim . Senin kaybın kaç haftalık oldu ? Benim de önümüzdeki hafta salı günü nasipse transferim . Süreçlerimiz neredeyse aynı ilerleyecek . İnş bu kez öncelikle pozitif sonuçlarımızı görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Rabbim

Yok oyle kan degil benim tup bebek tedavisine baslamadan once istedikleri kan testlerini tekrar istediler sonuca bakmadi daha yani sonuclari gelirken getirirsin dedi

Acaba her hastane ayni süre mi tuvalete göndermiyo bi yerde 15 dk sonra gidebilirsiniz demisler bi yerde 2 saat sonra
Benim hastanem de yarım saat yat yeter diyo, bakalım nasıl tutacağız bugün en çok da transfer ederken bastırmıyorlar mı üstten, ah diyorum şimdi çişler kadına fırlayacak neyseki tutabilmiştim

Merhaba transfer olanlar 1 gün önce progesteron değerinize bakıldımı ? Kaç çıktı sizin ?

Yok oyle kan degil benim tup bebek tedavisine baslamadan once istedikleri kan testlerini tekrar istediler sonuca bakmadi daha yani sonuclari gelirken getirirsin dedi
Yok canım benden tekrar ayni seyleri istemediler sadece progestan estradiol e baktılar ona gorede tedaviyi başlattılar. Vardır doktorununda bir bildiği canım gözden bişey kaçmasın istemiştir belki

Yok canım benden tekrar ayni seyleri istemediler sadece progestan estradiol e baktılar ona gorede tedaviyi başlattılar. Vardır doktorununda bir bildiği canım gözden bişey kaçmasın istemiştir belki
Bunlari istediler canim benden

Eklentiler

• IMG-20220927-WA0012.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 44
Bende senin için çok üzüldüm canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bende 20. Haftada kaybettim maalesef
Şimdi kaç embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsun

Bende senin için çok üzüldüm canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bende 20. Haftada kaybettim maalesef
Şimdi kaç embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsun
Amin canım Çift transfer olacak çünkü benim ilk tüpte 2 koyuldu üçüz oldu sonra yine dondurulmuşlarla transfer oldu 2 koyuldu tek tuttu ama o 6 haftalık düştü . Yani illa 2 tutacak diye birşey yok . Bence hamile kalma şansını yükseltiyor çift transfer . Zaten bir daha hamile kalırsam nasipse 12-14 hafta arası serklaj yapılacak . Ve hep yatışla geçirmeyi düşünüyorum artık nasip tek mi tutar çift mi rabbim ne nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…