- 10 Mayıs 2021
- 129
- 161
- 27
Ay canim sen yine iyi sabretmissin oneymis öyle diyorum yarin ayni seyi yasamam insallahİki tane 500ml içtim ama bana söyledikleri saatten daha geç aldılar o yüzden oldu sonrada kesinlikle kalkamayacaksınız dediler bi de öyle sabrettim saat 10 dan 2 ye daha da sabredemedim
Yok canim bende ayniyim Progesteron ignede mor oldu göbegim kasinti oluyo ölüm gibi bi sey oluyo ama kimse ölmüyo kisacaPardon estrofem demişim o kadar ilaçtan kafam karıştı progestan
Ben içiyorum bir tanıdığım transferden sonra içmeyi bıraktı ve şimdi doğum yaptı ona güvenip bırakamıyorum bendeKizlar bide sigara kullanan varmi ? Ya her seferinde almicam icmicem diyom stres oluyom iciyom simdide kendimi avutuyom transferden sonra icmezsin diye
Amin canım inşallahSelamlar
Benim de daha önce düşüklerim oldu, ngs’li embriyo ilaçsız transfer planlıyoruz haftaya salı gününe biz de. Heyecanı stresi yenmeye çalışmaya çalışıyorum
Hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve harika haberler alırız inşallah, kolaylıklar diliyorum herkese
Ne kadar içmek lazım acaba ya gerçekten iyi ayarlamak lazımÇok içmeyin bence de ben mahvoldum çünkü transferden sonra da göndermiyorlar yatırıyorlar bi de öyle bekliyorsunuz sonra daha fazla dayanamadım sürgü getirdiler
Çok üzüldüm cnm ben de 2 embriyo transferi ile üçüz hamile kalmıştım ve 20 haftalık bi anda rahim ağzı açılması ile kaybettim . Senin kaybın kaç haftalık oldu ? Benim de önümüzdeki hafta salı günü nasipse transferim . Süreçlerimiz neredeyse aynı ilerleyecek . İnş bu kez öncelikle pozitif sonuçlarımızı görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Rabbim
Yok oyle kan degil benim tup bebek tedavisine baslamadan once istedikleri kan testlerini tekrar istediler sonuca bakmadi daha yani sonuclari gelirken getirirsin dediVerdiler canim muan oldum sonrada kan verdim degerlerde guzel gelince estrofem verdiler içiyorum suan 12 ekime de kontrole gel dediler bakalim .. herşeyi cok takma kafana canım doktorun herseyi zamani zamanina gore ayarliyo emin ol güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah
Forumda okudum hic birakmayanlarda var sigarayı. Gorumcen dogurgan bi kadindir canimBen temmuz sonu bıraktım tedavi için hala da içmiyorum. Ama etkisinden emin değilim, görümcem günde 1 paket bitiriyor ama sürekli hamile kalıyor
Benim hastanem de yarım saat yat yeter diyo, bakalım nasıl tutacağız bugünAcaba her hastane ayni süre mi tuvalete göndermiyo bi yerde 15 dk sonra gidebilirsiniz demisler bi yerde 2 saat sonra
Bırakamayan çok evet, en azından azaltırsın günde 1-2 taneye. Hiç içmemenin stresi daha kötü etkileyebilirForumda okudum hic birakmayanlarda var sigarayı. Gorumcen dogurgan bi kadindir canim
2 ye düşürmeye karar verdim, sonra çatlamayayımBence çok kuzum yinede sen bilirsin:)
Yok canım benden tekrar ayni seyleri istemediler sadece progestan estradiol e baktılar ona gorede tedaviyi başlattılar. Vardır doktorununda bir bildiği canım gözden bişey kaçmasın istemiştir belkiYok oyle kan degil benim tup bebek tedavisine baslamadan once istedikleri kan testlerini tekrar istediler sonuca bakmadi daha yani sonuclari gelirken getirirsin dedi
Merhaba canım bakildi ama önce degil tedaviye basladigim gun bakildi ve 0.3 çıkmış benimkiMerhaba transfer olanlar 1 gün önce progesteron değerinize bakıldımı ? Kaç çıktı sizin ?
Pardon transferde demissin benim taze transferimde bakilmamisti canim bunda ne olur bilmiyorumMerhaba transfer olanlar 1 gün önce progesteron değerinize bakıldımı ? Kaç çıktı sizin ?
Bunlari istediler canim bendenYok canım benden tekrar ayni seyleri istemediler sadece progestan estradiol e baktılar ona gorede tedaviyi başlattılar. Vardır doktorununda bir bildiği canım gözden bişey kaçmasın istemiştir belki
Aynen beni cok stres ediyo izmarit falan ariyom evde icmek icinBırakamayan çok evet, en azından azaltırsın günde 1-2 taneye. Hiç içmemenin stresi daha kötü etkileyebilir
Benimkine bakıldı 19 çıktı ben de hatta korktum iptal olacak diye sonra 10 nun üstünde olması gerekiyor zaten bir sorun yok demişlerdiMerhaba transfer olanlar 1 gün önce progesteron değerinize bakıldımı ? Kaç çıktı sizin ?
Bende senin için çok üzüldüm canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bende 20. Haftada kaybettim maalesefÇok üzüldüm cnm ben de 2 embriyo transferi ile üçüz hamile kalmıştım ve 20 haftalık bi anda rahim ağzı açılması ile kaybettim . Senin kaybın kaç haftalık oldu ? Benim de önümüzdeki hafta salı günü nasipse transferim . Süreçlerimiz neredeyse aynı ilerleyecek . İnş bu kez öncelikle pozitif sonuçlarımızı görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Rabbim
Amin canımBende senin için çok üzüldüm canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bende 20. Haftada kaybettim maalesef
Şimdi kaç embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsun